- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo je pod custom :
Naravno da tu nema SDKa, kad je on dio ovog Universal Apps! To ti treba. Uzmi i Cross-Platform i Common toolse. Visual c++ i F# ti ne treba, kao niti Python.
Radi skoro pa perfektno. Povremeno zna Action Bar "zatiltati" (neće da se vrati gore) ali uglavnom, radi ko zmaj. Preporod nakon raznih Androida...
Pozdrav, pitanje za vlasnike lumie 640xl. Kako ste se naviknuli na veličinu ekrana?
Pozdrav, pitanje za vlasnike lumie 640xl. Kako ste se naviknuli na veličinu ekrana?
Isti tren, nakon jednog dana korištenja ekran nije velik, već je ekran mal na starom mobitelu :)

Kako radi 10166 na 630 ?
@Sum mogu li ja odabrati Typical ovako s tim stvarima je sporo 😐
Pozdrav, da li je netko kupio kakvu aplikaciju na Storeu? Ja pokušavam dodati svoj PayPal account al mi neda da kod Billing info dodam svoju adresu u Hrvatskoj, na uređaju imam za regiju odabranu US.
Ne, jer nećeš dobiti potrebne runtimeove/SDK!
Jel kužiš ti kako to sve uopće radi?
Ne, jer nećeš dobiti potrebne runtimeove/SDK!
Jel kužiš ti kako to sve uopće radi?
Instalacija je trajala 3 sata, i otkazao sam. Mislim sad ponovo ali će opet biti sporo
Traje dugo jer skida čuda (6+ GB) sa neta i nakon toga instalira sijaset komponenti koje jako ovise jedna o drugoj. Naravno da traje. Pustiš ga u background i nek radi.
Traje dugo jer skida čuda (6+ GB) sa neta i nakon toga instalira sijaset komponenti koje jako ovise jedna o drugoj. Naravno da traje. Pustiš ga u background i nek radi.
Ok hvala. Sutra ili kasnije ću to na fizički stroj sa tim stavkama pod custom i pustiću neka radi svoje .
Kolega mi ima Lumiu 640DS, i nakon nekog vremena ugasi Wi-Fi i neće da više pronađe mreže. Treba ugasiti/upaliti da proradi. Sva ažuriranja su instalirana.
Stavio sam Insider prewiew, ali sam primjetio kako mi često ne očita aplikacije koje su instalirane na SD kartici,dok one koje su na mobu očitava normalno...Vraćam se za sad na win 8.1...
Stavio sam Insider prewiew, ali sam primjetio kako mi često ne očita aplikacije koje su instalirane na SD kartici,dok one koje su na mobu očitava normalno...Vraćam se za sad na win 8.1...
Zbog toga sam vratio 8.1 na L630
Da li radi Here Drive na 10-tki.
Radi ako ti je Here drive instaliran na mobu, ako je na SD kartici, onda ne radi (barem nije meni..)
Da li je moram instalirati prije nego napravim update na 10 ili ima u trgovini za skinuti,razmišljam da probam 10 ali nisam još siguran nakon svih komentara i recenzija jer mi je to jedini mobitel koji bi koristio.
Ako ti je to jedini mobitel, onda bi na tvome mjestu ostao na 8.1. Win 10 navodno još uvijek ponekad ne uspije "pročitati" aplikacije koje su na SD kartici, ali postoji lijek za to. Deinstaliraš aplikacije, pa ih opet ideš instalirati. Ja sam isprobao win 10, ali sam se zbog gore navedenih razloga ipak vratio na 8.1...
prije studenog ne pomišljajte stavljati Windows 10 na mobitele... definitivno još nije dobar i u testnoj fazi je...
sad se malo poigraj sa interop otključavanjem na 8.1 :)
Ja na Lumiji 640 LTE nisam primjetio nikakav strašan problem sa Win10... Nek ljudi probaju, bar se lako vratiti....
640 je ipak napravljena da prva primi Win 10... imam 640, a i isprobao sam na 920, pa mogu reći da radi ispočetka dobro ali nakon nekog vremena krenu problemi, a načisto napraviti hard reset čak pogorša situaciju kao da nešto fali iz 8.1... za sada dok je TP verzija treba izbjegavati win 10... do RTM verzije bolje je koristiti 8.1... šteta samo što Update 2 (GDR2) još nisu pustili većini...
prije studenog ne pomišljajte stavljati Windows 10 na mobitele... definitivno još nije dobar i u testnoj fazi je...
sad se malo poigraj sa interop otključavanjem na 8.1 :)
Imam lumiu 930 znači ništa od toga? interop ide samo na mob. sa sd utorom ili?
@Sum je li obavezno ovo GitHub u VS ? Jel treba to ?
640 je ipak napravljena da prva primi Win 10... imam 640, a i isprobao sam na 920, pa mogu reći da radi ispočetka dobro ali nakon nekog vremena krenu problemi, a načisto napraviti hard reset čak pogorša situaciju kao da nešto fali iz 8.1... za sada dok je TP verzija treba izbjegavati win 10... do RTM verzije bolje je koristiti 8.1... šteta samo što Update 2 (GDR2) još nisu pustili većini...
Jesili ti proba zadnji build WP10 ?
Kod mene radi odlično otkad je izišao
na l640 nisam zbog interop hacka... 920 sam u međuvremenu prodao