WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.028.054
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
dasoo988 kaže...
5220 kaže...
dasoo988 kaže...

Kako za L920 još uvijek nema Denima ja sam si otišao kupiti jedan ...

Stvarno ne znam koliko još treba čekati. I da svi WP8 mobiteli dobiju W10 trebat će ga čekati do 2017. godine.

Ja sam puno više bio nestrpljiv čekajući 8.1.. a sad mi nekako svejedno mob radi kako treba i nakon dugo vremena mislim da je dosegnuo neke osnovne standarde da bi sustigao konkurenciju. Pri tom misleći na OS.. mob kao uređaj malo tko se može uspređivati sa tom kvalitetom, ali je bolna istina da WP gubi korisnike na glupim potezima odnosno sitnicama ... pa čak možda i to predugo čekanje nekog update o kojem pričaju po 7 8 i više mjeseci unaprijed...

Ja ne kužim te ljude koji bacaju pare na mobitele u ovo doba krize... Jel problem pričekati koji mjesec duže da bi ažuriranje bilo dostupno?

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Može li netko odgovoriti na moj post. Naime nakon instaliranja denim nadogradnje na moju 625-icu nisam dobio niti cortanu niti mogu pločice na početnom zaslonu spajati u jednu....Što sam točno dobio ovom nadogradnjom?

Unaprijed hvala!!!!

0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

prvo vidi u extras+info jel uopće imaš denim.

pločice u jednu spajaš tako da dugim pritiskom klikneš na jednu i povučeš na drugu i to je to.

da koristiš cortanu mobitel moraš prebaciti na eng jezik i usa regiju, resetiraš mob i možeš koristi cortanu.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
x360gamer kaže...

Mislim da je ovo daleko najbolja ponuda za WP8 uredaj ikada!

Microsoft Lumia 535 848 kn + 598 na SIMPA racunu

Stvarno za ovu cjenu nema boljeg uredaja na bilo kojem OSu:) Cak su uspjeli strpat i 4core cpu, Gorilu 3 te najvaznije (barem meni) prednju kameru (i to kakvu!) te straznju s bljeskalicom!

Jel uzimao netko ovaj mobitel iz te ponude? Zanima me jel zaključan na tcom i može li se kupiti u T-centrima ili samo putem web shopa?

14 godina
neaktivan
s0me0ne kaže...
x360gamer kaže...

Stvarno za ovu cjenu nema boljeg uredaja na bilo kojem OSu:) Cak su uspjeli strpat i 4core cpu, Gorilu 3 te najvaznije (barem meni) prednju kameru (i to kakvu!) te straznju s bljeskalicom!

Jel uzimao netko ovaj mobitel iz te ponude? Zanima me jel zaključan na tcom i može li se kupiti u T-centrima ili samo putem web shopa?

i mene isto zanima

vlastoručni potpis
17 godina
s0me0ne kaže...
x360gamer kaže...

Ja sam uzeo 630 tamo prije 3 mjeseca. Neznam jel zaključan na T-Com, vjerojatno je, ali moraju ti ga otključati kad god zatražiš jer kupuješ u slobodnoj prodaji, ne na ugovor.

Možeš ga kupiti u nekim T-Centrima, u kojima točno neznam, moraš malo potražiti..

P.S: Koliko bi mogao dobit za svoju 630? Kao što sam napisao, kupljena je negdje u 10om mjesecu, doslovno od prve minute u zaštitnoj masci, nigdje ni trunke ogrebotine, sve savršeno? Ako mogu dobiti dobru cijenu uzeo bi si ovu 535

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Zna neko zašto mi kad stavljam post sa UC broswera uvijek stavi <p> na pocetak i kraj, i ne mogu nikako maknut.

Kad saljem sa obicnog browsera je normalno? 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 15:43 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To ti se i prije pojavljivalo ili je odjednom počelo? Gdje stavljaš post, negdje na društvenu mrežu ili tu na forum? 

Taj <p> je HTML tag koji označava novi odlomak, očito da UC ima neku grešku dok se u drugom pretraživaču ne pojavljuje.  

www.wpnovosti.com
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Imam jedan problema pa me zanima da zna netko o čem se radi.U pitanje je Lumia 830

Znači kad upalim data konekciju da se spajim preko mobilne mreže(ona se spoji i radi)ali  mi se zna  desit da pukene, uopće nema crtica na mobitelu kao da nema sim kartice unutra,

to traje nekih 15-20 sec i onda opet uspostavi vezu sa mrežom.

Mreža je Bonbon

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito
<p>evo ovako to izgleda.. Oduvijek i Samo tu, ma nmvz prebacit cu se na explorer kad budem htio nesto napisat, ovako glupo izgleda</p>
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hrvoje.RH kaže...

Imam jedan problema pa me zanima da zna netko o čem se radi.U pitanje je Lumia 830

Znači kad upalim data konekciju da se spajim preko mobilne mreže(ona se spoji i radi)ali  mi se zna  desit da pukene, uopće nema crtica na mobitelu kao da nema sim kartice unutra,

to traje nekih 15-20 sec i onda opet uspostavi vezu sa mrežom.

Mreža je Bonbon

Mogući problemi: 

-slab ignal jedne vrste konekcije (2G, 3G), pa izgubi signal i onda počne traženje signala ispočetka

-slab signal i udaljenost od repetitora, pa dok se prebaci na drugi, ostaneš bez signala

-software problem

-hardware problem

Ja bih na tvojem mjestu prvo pratio kada se to događa, tj. da li je "random", ako jest, onda imaš problema sa signalom na lokaciji na kojoj jesi. Ako se uvjeriš da je sa signalom sve u redu (testiraj s drugim mobilnim uređajem na istoj mreži), napravi hard reset na mobitelu pa vidi kako se ponaša. Ako ni nakon toga nema poboljšanja, nosi u servis na garanciju. 

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

kako da pustim stream prelo VLCa gdje je rukomet?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Evo danas mi se desilo u Zagrebu,

ali skužio sam da se često izmjenjuju mreže između 3g/h/h+

Neznam dali to ima ikakvog smisla

Kada data konekciju isključim i ostavim samo na gsm sve je normalno

SIVE LUBANJE SILOM
16 godina

Evo čisto da javim, ima 535 u t-centrima, ali je cijena 1000 kn, tako mi je barem rekla ta cura što tamo radi, nisam ga vidio izloženog.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 18:15 (s0me0ne).
12 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Ja sam uzeo 630 tamo prije 3 mjeseca. Neznam jel zaključan na T-Com, vjerojatno je, ali moraju ti ga otključati kad god zatražiš jer kupuješ u slobodnoj prodaji, ne na ugovor.

Netočno, mobitel u ovom slučaju kupuješ u Simpa start paketu, a ne u slobodnoj prodaji i dužni su ti dati kod nakon 12 mj. Nakon 24 mjeseca u slučaju pretplate.

Uređaj bi ti u slobodnoj prodaji bio cca 1300kn vjerojatno.

- HTC 8S -
16 godina
s0me0ne kaže...

Evo čisto da javim, ima 535 u t-centrima, ali je cijena 1000 kn, tako mi je barem rekla ta cura što tamo radi, nisam ga vidio izloženog.

Kakva je prica sa tom 535icom? Low-end, ok, ugl je bolja od ove moje 520.. Zna li netko kakav je ekran sto se tice gledanja na suncu? 520 se s tim bas i nije pokazala.

Mislim da je 535 trenutno najbolji sto se tih low-endova tice, ako nisam u pravu, ispravite me..

Enivej, nisam pratio temu, pa ako je vec bilo rasprave, samo stavite link il sto vec :)

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Insider aplikacija ažurirana, evo i kratki tekst

www.wpnovosti.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Mislim da u Insideru jos ne radi logiranje. Vrati na pocetno i ak se ode u ms acc opet logiranje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BlackDwarf kaže...

Mislim da u Insideru jos ne radi logiranje. Vrati na pocetno i ak se ode u ms acc opet logiranje...

Radi logiranje, međutim, nema još buildova za instalaciju.

Malo strpljenja.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 11:04 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Koju regiju koristite na svojim uređajima?

Ja sam nekako neodlučan cijelo vrijeme se prebacujem sa jedne regije na drugu, al ne zbog Cortane jer je ne koristim...

16 Croatia
4 United Kingdom
21 United States
2 Neku drugu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dasoo988 kaže...

Koju regiju koristite na svojim uređajima?

Ja sam nekako neodlučan cijelo vrijeme se prebacujem sa jedne regije na drugu, al ne zbog Cortane jer je ne koristim...

US.

Imam Cortanu, te aplikacije su najjeftinije. 1$ = 1£ = 7kn

Swedish latin super funk.
14 godina
WindowsPhone - Općenito

ML 535 (ko štampač) je u Mobisu 1099 kn dual sim, sa jednim je jeftinija 50-ak kn. Još na 12 rata......

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

u simpi 848kn bez ds

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hacker002 kaže...

u simpi 848kn bez ds

Zaključana na T-com.

Swedish latin super funk.
17 godina
WindowsPhone - Općenito

jer vrijedi platiti 200kn više da bude otključana..da

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hacker002 kaže...

Makar volim otkljucane uredaje, radi toga jer mjenjat mozes operatera ovisno o gdje je najbolja ponuda (Tako sam napravio prije 6 mjeseci kada je tele2 davao duplo kuna na racun, te prije par dana presao opet u simpu radi duplih kuna kroz sljedecu godinu dana i TJEDNE porcije koja mi se cini najisplativija)  

Razmislio bih dal bi dao tih 200 kuna za otkljucan uredaj (za DS da, al samo za isti otkljucan uredaj neznam bas...) Zasto? Jer mislim da je simpa trenutno najbolja  ponuda s tjednom/prejakom opcijom. Signal odlican svugdje, a za prosjecnog korisnika ima u tarifi i vise nego sta je potrebno, i to za samo 50 kuna mjesecno! (duple kune korisis za uspostavu poziva).

A kada prode12 mjeseci, trazis kod za otkljucavanje uredaja,  koji ti moraju dat besplatno!

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2015 13:24 (x360gamer).
14 godina
odjavljen
x360gamer kaže...
Hacker002 kaže...

Makar volim otkljucane uredaje, radi toga jer mjenjat mozes operatera ovisno o gdje je najbolja ponuda (Tako sam napravio prije 6 mjeseci kada je tele2 davao duplo kuna na racun, te prije par dana presao opet u simpu radi duplih kuna kroz sljedecu godinu dana i TJEDNE porcije koja mi se cini najisplativija)  

Razmislio bih dal bi dao tih 200 kuna za otkljucan uredaj (za DS da, al samo za isti otkljucan uredaj neznam bas...) Zasto? Jer mislim da je simpa trenutno najbolja  ponuda s tjednom/prejakom opcijom. Signal odlican svugdje, a za prosjecnog korisnika ima u tarifi i vise nego sta je potrebno, i to za samo 50 kuna mjesecno! (duple kune korisis za uspostavu poziva).

A kada prode12 mjeseci, trazis kod za otkljucavanje uredaja,  koji ti moraju dat besplatno!

Ne razumijem zašto stalno mijenjate operatera ? Nađete si jednog i to je to... Ja sam u Tele2 i nemam nikakvih problema. Imam Promosmart i za 35 HRK mjesečno imam 1k minuta besplatno i 3 GB prometa... Tih 3 GB ne mogu potrošiti nikako(još čak i dijelim po razredu net)... 

12 godina
WindowsPhone - Općenito

tele 2 mi ima očajan signal, čak i u zg gdje živim

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Dex.pwn kaže...
x360gamer kaže...
Hacker002 kaže...

Ne razumijem zašto stalno mijenjate operatera ? Nađete si jednog i to je to... Ja sam u Tele2 i nemam nikakvih problema. Imam Promosmart i za 35 HRK mjesečno imam 1k minuta besplatno i 3 GB prometa... Tih 3 GB ne mogu potrošiti nikako(još čak i dijelim po razredu net)... 

Zato jer mogu proci bolje (citaj: jefinije)!

Bio sam u tele 2, takoder sam imao promosmart tarifu i 6 mjeseci sam dobivao duple kune na bonus racunu.

Niti sam od Smarta mogao potrositi 3 Gb prometa, niti 1000 minuta.

Sada je proslo 6 mjeseci, buduci da ne dobivam vise bonus kune (koje su mi bile za uspostavu poziva), presao sam u simpu.

Zato jer cu sada tamo dobivati duple kune (+10% ako kupim u Tcentru bon). A na izbor imam prejaku opciju (50 kn mjesecno - neogranicen sms, 1k poziva i 1 GB - savrseno za mene).

A jos mi je bolje, i trenutno koristim za 15 kn tjedno "tjednu porciju" - (500 svega/7 dana)

Takoder, u odnosu na tele 2, sad napokon imam signal bas svugdje - posebice po selendrama kroz koje prolazimm, autoput... (puno putujem).

Ovo da u ZG tele 2 signal nije dobar moram negirati! Meni je bio bas kao i sada Tcomov.

I jos mozda najveca prednost je, da Bonus kune koje dobijes u simpi-traju dok ih ne potrosis, dok u tele2 samo 30 dana!

14 godina
odjavljen
x360gamer kaže...
Dex.pwn kaže...
x360gamer kaže...
Hacker002 kaže...

Zato jer mogu proci bolje (citaj: jefinije)!

Bio sam u tele 2, takoder sam imao promosmart tarifu i 6 mjeseci sam dobivao duple kune na bonus racunu.

Niti sam od Smarta mogao potrositi 3 Gb prometa, niti 1000 minuta.

Sada je proslo 6 mjeseci, buduci da ne dobivam vise bonus kune (koje su mi bile za uspostavu poziva), presao sam u simpu.

Zato jer cu sada tamo dobivati duple kune (+10% ako kupim u Tcentru bon). A na izbor imam prejaku opciju (50 kn mjesecno - neogranicen sms, 1k poziva i 1 GB - savrseno za mene).

A jos mi je bolje, i trenutno koristim za 15 kn tjedno "tjednu porciju" - (500 svega/7 dana)

Takoder, u odnosu na tele 2, sad napokon imam signal bas svugdje - posebice po selendrama kroz koje prolazimm, autoput... (puno putujem).

Ovo da u ZG tele 2 signal nije dobar moram negirati! Meni je bio bas kao i sada Tcomov.

I jos mozda najveca prednost je, da Bonus kune koje dobijes u simpi-traju dok ih ne potrosis, dok u tele2 samo 30 dana!

Ovo me je iznenadilo haha, ja 3 GB potrošim ko od šale a minute i ne koristim... Samo IE, FB i tak to...

@ Ja sam iz Županje i signal mi je redovito 4 ili pet crtica...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice