WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.974.398
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
Dex.pwn kaže...

Jel netko zna zašto mi se na lock screenu ne mjenja kalendar? Već par mjeseci stoji da jedna te ista osoba ima rođendan

????

17 godina
WindowsPhone - Općenito

OT: ako koga zanima Lumia 630, stara mjesec dana, jamstvo 2 godine, račun, kutija, ovjereno jamstvo, kupljena u Vip-a..... neka me pinga na PP za detalje :)

Prodajem Nokia Lumia 630 - novo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dex.pwn kaže...
Dex.pwn kaže...

Jel netko zna zašto mi se na lock screenu ne mjenja kalendar? Već par mjeseci stoji da jedna te ista osoba ima rođendan

????

Meni je bilo slično, samo sa postotkom baterije.

Hard reset je uklonio smetnju :)

Prodajem Nokia Lumia 630 - novo
14 godina
WindowsPhone - Općenito

microsoft zasad dobro cuva windows mobile 10, nisam vidio dosad nekakve konkretne leakove, vidjecete kad nas sutra ispale pa najave novi datum za predstavljanje windowsa 10 za telefone xD

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
13 godina

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ne znam za vas ali meni je i ovo ranije nego što sam očekivao... :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan

Meni se isto učinilo prerano.. Jer ono, nije to animacija već kompletno novi sustav koji treba napraviti 

www.wpnovosti.com
17 godina
WindowsPhone - Općenito
Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
7 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Dosao neki update za 930 HU cv, jos se skida ... Nadam se da je Denim :D
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Balkana kaže...
Dosao neki update za 930 HU cv, jos se skida ... Nadam se da je Denim :D

Jep. Došao Denim na HU. Upisali su ga kao dostupnog na Avalibility stranici.

16 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Napokon. Dobro da sam se odlučio malo strpit...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Jel netko može riješiti misterij. 

Ovako, netko mi danas šalje preko BT na moju 920 neke pdfove, točno 5 komada. I sad ja to sve primio, i nema šanse da ja to nađem gdje je to spremljeno na mobitelu. Pregledao sam sve foldere u file manageru što imam. I ništa. 

A samo jedan pdf zadnji kojeg sam stisnuo opet mi se pojavljuje u adobe ali opet ne znam gdje je niti on spremljen, ali se otvara u adobe. A ne znam gdje je. 

Pa eto, gdje ti filovi odu kad se prebaci preko BT?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Kako točno sad izvesti hard reset na 930, nakon denim updatea? Kombinacija vol down up start itd ne radi više, niti se javlja uskličnik.

edit: Uspio sam, zanemarite :)

Fuck me I am famous.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 21:54 (guls).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pitanje,

da li netko koristi visa electron karticu Zabe za placanje na windows store?

Pokusao sam je dodati ali je ne prihvaca.

0 0 hvala 0
14 godina
Kakvi su vam dojmovi nakon updatea na Denim na L930?
12 godina
Franjo15 kaže...

Jel netko može riješiti misterij. 

Ovako, netko mi danas šalje preko BT na moju 920 neke pdfove, točno 5 komada. I sad ja to sve primio, i nema šanse da ja to nađem gdje je to spremljeno na

mobitelu. Pregledao sam sve foldere u file manageru što imam. I ništa. 

A samo jedan pdf zadnji kojeg sam stisnuo opet mi se pojavljuje u adobe ali opet ne znam gdje je niti on spremljen, ali se otvara u adobe. A ne znam gdje je. 

Pa eto, gdje ti filovi odu kad se prebaci preko BT?

Instaliraj aplikaciju Datoteke i ako pomocu nje ne nađes nisi nista ni primija

Sami sebi smo najveci neprijatelji
13 godina
intelduo1 kaže...
Kakvi su vam dojmovi nakon updatea na Denim na L930?

Prvo mi se kamera smrzla dok sam isprobavao novu Lumia Cameru, a potom mi se mob sam od sebe restartao par minuta poslije.

Inače sve kao i dosad.

Fuck me I am famous.
14 godina
@guls Meni sve odlično radi, nikakvih problema dosad, ali ja sam flashao nordijski firmware prije 3 tjedna. Sve super stabilno od tada.
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel neko uspio povezati Bluetooth tipkovnicu na WP 8.1? Ja sam probao svoju 925 spojit na Microsoftovu Universal Mobile Keyboard tipkovnicu ali mi se odma odspoji. Čitam malo i vidim da Microsoft nije implementirao te protokole u 8.1 :(

0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Ima li tko problema sa WP8.1 Update 1 na Lumii 620...

Freeza se ekran i ne reagira dok ga ne zaključam i otključam, navodno mnogo korisnika ima ovaj problem...

Kako napraviti downgrade na WP8?

iclock2much
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 7:48 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lumia 930 tcom, stigao denim. Kamera je nevjerovatno brza, "hey cortana" prakticno al sumnjam da cu puno koristiti. Ostalo sve vise manje isto
Sretan Bozic i Nova godina
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Niš meni nije jasno pa molim da mi neko bojasni sljedeće:

Postoje dvije aplikacije

Lumia camera clasic(http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/lumia-camera-classic/80b4b4a2-f7aa-49f0-b8ab-7b7390ce1014)  i

lumia camera(5)  (http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/lumia-camera/2d7e7fd6-2942-4d77-9842-389c3f62b14d)

Kakva je razlika izmedu tih dve

Koristim L830 i imam obje instalirane,ali mi Lumia camera ne radi jel izbacuje neki update error iako imam Denim instaliran out off the box .

Molim ak neko zna da objasni

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
 Hrvoje.RH kaže...

Niš meni nije jasno pa molim da mi neko bojasni sljedeće:

Postoje dvije aplikacije

Lumia camera clasic(http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/lumia-camera-classic/80b4b4a2-f7aa-49f0-b8ab-7b7390ce1014)  i

lumia camera(5)  (http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/lumia-camera/2d7e7fd6-2942-4d77-9842-389c3f62b14d)

Kakva je razlika izmedu tih dve

Koristim L830 i imam obje instalirane,ali mi Lumia camera ne radi jel izbacuje neki update error iako imam Denim instaliran out off the box .

Molim ak neko zna da objasni

imaš denim ali "nepotpun" treba ti još doći dio nadogradnje da bi mogao koristi kameru normalno...

Sinoć sam i ja apgrejdao na denim, kamera je super, 4k nisam još kako treba isprobao a hey cortana cool. Bit će praktično u autu i samo tamo... Danas nam je predstavljanje  winmo10 i vjerovatno nekog novog hardvera. Mislim da je oko 18:00h stream kod nas.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Uspio sam ju natjerat da radi. (kad se pojavi poruka(error)  stisnuti back + cameru sa strane)

Kolko sam vidio kavaliteta slike je ista kao i na Lumia Clasic cameri

I snimanje videa nije fluidno javlja se neki stutering dok na clasic je sve ok

Kak mislis da nije potpun update,kaj još treba nešta doći?

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Fali ti daj dio optimizacije kamere... Zato i imaš tu grešku kod pokretanja kamere.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Za sad ću ju obrisat.

dok ne dođe k sebi

Mislim da danas ništa nećemo saznati o WP10.

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
apoteka kaže...
Lumia 930 tcom, stigao denim. Kamera je nevjerovatno brza, "hey cortana" prakticno al sumnjam da cu puno koristiti. Ostalo sve vise manje isto

Grrr ...a na Vip jos nista 

16 godina
odjavljen

moja je iz vipa pa sam dobio sinoć denim. doduše mađarska varijanta

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Može li mi ko dati link od VLC ne mogu ga naći na Store.

Avast! IS + MBAM Premium + Sandboxie + Hitman Pro :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice