WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.974.474
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Marko_244 kaže...
Virty kaže...

Danas mi stiže 535-ca za poklon ženi (pa će njena lumia 630 stara 25 dana ići na prodaju) :)

Ako mi se svidi, možda joj uvalim moju 930-ku, malo za promjenu :)

Gdje si je kupio i za koliko novaca?

Naručio preko jednog poznanika koji radi sa evropskim dobavljačima za 1000kn.

Boja -> narančasta 

Prodajem Murdered: Soul Suspect (PS4)
17 godina
nicky.sl kaže...
Virty kaže...

Danas mi stiže 535-ca za poklon ženi (pa će njena lumia 630 stara 25 dana ići na prodaju) :)

Ako mi se svidi, možda joj uvalim moju 930-ku, malo za promjenu :)

Jel ti 630-ka DS il obicna

Obična, 23 mjeseca jamstva, kupljena u Vipa, bijele boje.

Više informacija na PP da ne spamamo temu :)

Prodajem Murdered: Soul Suspect (PS4)
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2015 10:54 (Virty).
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Danas mi je poblesavio sat i i počeo raditi sam za sebe, datum se prebacio u prošlu godinu, sat pokazivao krivo. 

Automatski bilo naštimano da vrijeme radi. L920

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Stari ima priliku kupiti potpuno nov, tvornički otključan, 535 Dual Sim za 140 dolara, što je cca 900kn. Pretpostavljam da je to jako dobra ponuda?

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

dobra prilika

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mislim da se isplati, jer mob vrijedi te novce. Trenutno kod nas je 960kn najjeftinije na što sam naišao (danas) na njuškalu (neki shop), na ED-u je 1060kn ako se ne varam. Još ako ima EU jamstvo, super.

- HTC 8S -
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

mislite li da ce win10 for mobile bit neko veliko iznenađenje posto ga drze u tajnosti nema niti jednog leeka

vlastoručni potpis

0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Vidicemo, ja sam skeptican bas zato sto nema nijednog slova o wp10

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

jel ima mozda trenutno nek apalkacija koja ce uciniti ikonice na mobitelu transparentnim??

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

jel ima mozda trenutno nek apalkacija koja ce uciniti ikonice na mobitelu transparentnim??

Tilesparency

Transparent Tiles Maker

Transparency Tiles

Iako, ne mogu se svi tiles-i učiniti prozirnima - to najviše ovisi o samoj aplikaciji.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
14 godina
karaandrijan kaže...

mislite li da ce win10 for mobile bit neko veliko iznenađenje posto ga drze u tajnosti nema niti jednog leeka

pogledao sam par dobrih win10 koncepata za telefon, i ne preostaje mi nista nego da se razocaram zvanicnim predstavljanjem win10 sada u srijedu.

jedan od boljih koncepata koje sam pogledao jeste ovaj https://www.behance.net/gallery/22422157/Windows-Phone-10-Concept
zatim

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina
neaktivan

Ovo barem liči na nešto realno, za razliku od ostalih, koji većinom u velikoj mjeri kopiraju iOS ili Android (ili su bućkuriš jednog i drugog).

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
13 godina
Iskreno nebi me cudilo da budu neke sitne izmjene sto se tice izgleda, no ovaj koncept sa behance me turbo iznenadio. Kad bi tako nesto bilo to bi za mene bilo 10/10 , lollipop bi bio nula za to
11 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

meni je odlican....samo sumnjam da ce doci za Lumiu 636

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ovo su odlicni koncepti. Interaktivni tileovi bi bili odlicni, uvest malo reda u postavke također, i sto meni osobno fali vibracija kad tipkan na tipkovnici
vlastoručni potpis
16 godina
neaktivan
Ne ocekujem nikakve radikalne promjene. Ms je rekao da winsi na svim platformama. A svi smo vidjeli da windows 10 nije pretrpio velike ui promjene.
14 godina
neaktivan
Windows 10 for mobile po mom misljenju bi trebao donjeti i malo vise promjenna bas zbog politike MSa da ujedini sve windowse i pc i tablete
vlastoručni potpis
14 godina
WindowsPhone - Općenito

HTC Hrvatska mi kaze da za sluzbeni update nemaju informacije i da pretpostavljaju da ce doci na proljece.. znaci odgađaju vec više od 6 mjeseci.. pa sad važem opcije

Ako mi Preview for developers update bricka mobitel i ako budem prisiljen nosit ga u VIP na popravak, jel zna netko koliko bi me otprilike moglo koštat?  (Pošto sa instalacijom PfD gubim garanciju)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2015 0:46 (KiCo77).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

1000€

nece ti PfD brickati telefon, na sigurnom si OS.u

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
13 godina
Ako se toliko plasis nekih stvari onda nemoj to ni raditi.Nitko ti nikad za nikakvu stvar nemoze jamciti 100% da ce uspjeti ili raditi.Kao i sto tvoj htc veceras prije spavanja radi , ujutro se probudis vise ne radi. Flashao sam more androida, i htc 8s sam imao na DP i nikad nisam znao hoce li raditi no ako ne probas neces ni znati. Dobro je biti upoznat sa posljedicama no ako pratis postupak, nemoj se povoditi za 1% ljudi kojima nije uspio flash vec 99% kojih je uspio.
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Brale instaliraj DP i opleti.

Jednom se živi.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
g3arv8 kaže...
Ako se toliko plasis nekih stvari onda nemoj to ni raditi.Nitko ti nikad za nikakvu stvar nemoze jamciti 100% da ce uspjeti ili raditi.Kao i sto tvoj htc veceras prije spavanja radi , ujutro se probudis vise ne radi. Flashao sam more androida, i htc 8s sam imao na DP i nikad nisam znao hoce li raditi no ako ne probas neces ni znati. Dobro je biti upoznat sa posljedicama no ako pratis postupak, nemoj se povoditi za 1% ljudi kojima nije uspio flash vec 99% kojih je uspio.

Imas pravo, malo previse razbijam glavu oko toga, odoh napravit backup i nadam se da necu bit među tih 1% :D

16 godina

Nikakav backup, sve appove nove poskidaj i nanovo podesi, nemoj vracat postavke backupom jer moze doci do nekompatibilnosti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2015 14:08 (bik).
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Ma mislio sam na slike/snimke/muziku .. sta se tice aplikacija on ih sam ponovo instalira nakon updatea

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Danas ko ljudjak cekam sat vremena da me lik nazove na skype i nije me nazvao - slagao, kad otvorim skype vidim poziv propusten prije 45 min... Definitivno jedna od najvecih mana wp je ta sto nece uvijek da zvone skype i viber.

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
esko kaže...

Danas ko ljudjak cekam sat vremena da me lik nazove na skype i nije me nazvao - slagao, kad otvorim skype vidim poziv propusten prije 45 min... Definitivno jedna od najvecih mana wp je ta sto nece uvijek da zvone skype i viber.

Dosta sam isprobavao taj Skype oko ove problematike. Supruga koristi Moto G i ista stvar se događa kod nje.  Pošaljem poruku, nema na androidu notifikacije. Zovem, meni zvoni,a njen mobitel šuti.

Dapače, kada sa motorole zovem sebe ili šaljem poruku skoro u 95% slučajeva dobijem notifikaciju.   Uglavnom tužna sudbina nekad svemoćnog alata. Na svakoj platformi je mušičav.

Da, Viber i dalje glumi spavača u velikom dijelu vremena...kasne notifikacije.  Ali je zato Whatsapp bezprijekoran.  Radi perfektno meni na L630. Koristim ga non-stop i to doooosta tokom dana. Nikad niti jedna greškica.

Isto tako servis LINE!  Fenomenalan u svemu.

Tog Vibera mi nije žao i ne znam zbog čega su svi na njemu. Kvasa i buja u bloatware nakupinu stickersa.

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel netko zna zašto mi se na lock screenu ne mjenja kalendar? Već par mjeseci stoji da jedna te ista osoba ima rođendan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Lumia 630 u mobisa na akciji Link

www.wpnovosti.com
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Izasao update za vlc. Svidja mi se signal i battery indicator u tonu vlc-a :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice