WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.047.426
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Ja ne znam kako da pomaknem .mp3 iz imena pjesme jer mi to smeta za prepoznavanje izvođača.... A taj .mp3 i ne vidim u imenu haha

0 0 hvala 0
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Dex.pwn kaže...
Ja ne znam kako da pomaknem .mp3 iz imena pjesme jer mi to smeta za prepoznavanje izvođača.... A taj .mp3 i ne vidim u imenu haha

Tvoje MP3 datoteke nemaju uređene ID3 tagove, zato ti ne može posložiti kolekciju u mobitelu. Ubaci pjesme na računalu u Foobar, Winamp, AIMP, što god koristiš za slušanje glazbe, ili koristi ovaj simpa programčić, ID3 Tag Editor, i uredi ID3 tagove, te obavezno označi da se spremaju i ID3 v1 i ID3v2 tagovi u datoteku. Nakon toga prebaci uređene datoteke nazad u mobitel i imati ćeš uredno nazive izvođača,pjesama, albuma, te ostalo što upišeš u tagove (čaki i album art, ako ga dodaš).

14 godina
odjavljen
WackyZG kaže...
Dex.pwn kaže...

Tvoje MP3 datoteke nemaju uređene ID3 tagove, zato ti ne može posložiti kolekciju u mobitelu. Ubaci pjesme na računalu u Foobar, Winamp, AIMP, što god koristiš za slušanje glazbe, ili koristi ovaj simpa programčić, ID3 Tag Editor, i uredi ID3 tagove, te obavezno označi da se spremaju i ID3 v1 i ID3v2 tagovi u datoteku. Nakon toga prebaci uređene datoteke nazad u mobitel i imati ćeš uredno nazive izvođača,pjesama, albuma, te ostalo što upišeš u tagove (čaki i album art, ako ga dodaš).

Hvala :)

14 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Meni u Županji ima 3G bez problema... Šta je LTE?

LTE je kao neka vrsta 4G ali nema punu brzinu 4G mreže.. tako sam ja skužio. Link

www.wpnovosti.com
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Chrome za WP , ima li naznaka , nisam upučen ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

teško da će chrome na WP.. i sa Youtube ima problema 

www.wpnovosti.com
12 godina
Koji ce ti k Chrome na WP hahah
Enjoy The Silence
18 godina

Google bojkotira WP, vjerojatno se osjeca ugrozenim.

IE je meni odlican na wp-u, a s Denimom ce biti jos brzi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 16:02 (crozoki).
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Čisto sumnjam da se google osječa ugroženim... Bit će prije da mu se neda trošit resurse za prebacivanje svojih applikacija na WP..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ma prebacivanje aplikacija je najmanji problem.. uostalom, IE sasvim dobro radi tako da ne vidim potrebe za drugim preglednicima.. 

www.wpnovosti.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
MasterPeace kaže...

Čisto sumnjam da se google osječa ugroženim... Bit će prije da mu se neda trošit resurse za prebacivanje svojih applikacija na WP..

Pogresno. Google je aktivno sabotirao Microsoftovu YouTube aplikaciju, na koju nije trebao trositi nikakve resurse, a koja je usput bila odlicna. Ne znam kakvo je sada stanje i ima li ikakva MS aplikacija za youtube, posto isti koristim iz browsera.

14 godina
neaktivan
Cak i metrotube aplikacija za wp ima problema jer google sabotira.
www.wpnovosti.com
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Jedna stvar mi je neobična oko uploada u folder Snimljene Fotografije Onedrive.

Postavke nude:

nemoj prenositi

dobra kvaliteta (nije izvorna)

odlična kvaliteta (samo wifi)

Napravim fotografiju koja iznosi 1.6MB i nemoguće je poslati u Onedrive u punoj kvaliteti preko Data opcije. Već ode sa 700KB pod opcijom Dobra kvaliteta. Ako želim uploadati izvornu kvalitetu, moram biti na wifi-u.

Dosta ljudi neće ni primjetiti da uploadaju automatikom preko 3G kompresirane slike.  Na androidu Onedrive aplikacija može slati izvornu dimenziju.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
knight kaže...
MasterPeace kaže...

Pogresno. Google je aktivno sabotirao Microsoftovu YouTube aplikaciju, na koju nije trebao trositi nikakve resurse, a koja je usput bila odlicna. Ne znam kakvo je sada stanje i ima li ikakva MS aplikacija za youtube, posto isti koristim iz browsera.

Youtube je u vlasništvu google-a, i ako ne žele da MS radi aplikaciju za Youtube, to je njihovo pravo... Nije da branim google, al i ti da napišeš app, ne bi ti se svidjelo da ti netko drugi napiše isti, ili bolji app sa istim imenom... Hebiga, ako google ne želi svoje orginalne appove na WP, MS se može postavit na trepavice...

18 godina
MasterPeace kaže...
knight kaže...
MasterPeace kaže...

Youtube je u vlasništvu google-a, i ako ne žele da MS radi aplikaciju za Youtube, to je njihovo pravo... Nije da branim google, al i ti da napišeš app, ne bi ti se svidjelo da ti netko drugi napiše isti, ili bolji app sa istim imenom... Hebiga, ako google ne želi svoje orginalne appove na WP, MS se može postavit na trepavice...

MS je aplikaciju uradio zato sto Google nije htio nikako da je uradi, a ne zato sto je google napisao jednu, pa MS napravio bolju (sto bi bilo po tvojoj analogiji).

Dakle, po nekoj logici trebao je Google napraviti. Google nije htio, pa je napravio Microsoft. Ali opet ne moze.

Ako Google ne zeli dopustiti nikako da postoji aplikacija za Windows Phone, to se onda zove zloupotreba monopola, cak i da ima pravo na to, ne bi bilo ok braniti takav postupak, jer je na stetu korisnika.

Cak da je i posteno monopolisticko djubre, onda bi izasao javno sa stavom - ne zelimo da Windows Phone na bilo koji nacin pristupa Youtube-u, pa bi korisnici znali.

17 godina
odjavljen

ako me sječanje ne vara, mislim da je najviše bure digla činjenica da si mogao skidat klipove... nije se samo google izvrtoperio nego i ovi koji su stavljali klipove gore (autorska prava itd.)

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina

A nisi baš mogao skidati, nego preloadati. Nije bilo vidljivo u file manageru i nije se moglo exportati iz aplikacije.

HTC 8X :)
17 godina
odjavljen
kratos091 kaže...

A nisi baš mogao skidati, nego preloadati. Nije bilo vidljivo u file manageru i nije se moglo exportati iz aplikacije.

siguran sam da se moglo skidati... preloadati mogu i sad s metrotube-om

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Hmm.. Onda se ne sjećam dobro.

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nema MSova, ima ona HD+, ali ja i dalje preferiram IE jer svira i ispod lock screena. :D
Early adopter
14 godina
neaktivan
Teerex kaže...
Nema MSova, ima ona HD+, ali ja i dalje preferiram IE jer svira i ispod lock screena. :D

Meni je metrotube zakon sve ima, moze svirat i kad zaključaš zaslon

vlastoručni potpis
18 godina
skank666 kaže...
kratos091 kaže...

siguran sam da se moglo skidati... preloadati mogu i sad s metrotube-om

Da ali metrotube je "ispod radara", jer nije Microsoftov. Tako da to samo po sebi ne znaci da je ovaj imao mogucnost downloada.

17 godina
odjavljen
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

http://www.gsmarena.com/microsoft_lumia_535-6791.php, mislim da ću si to ubost umjesto sadašnje 520, samo neznam gdje će se moći kupiti i zašto samo 480p video nije mi jasno nikako...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 12:25 (Klipson).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bik kaže...
Jel uzeo tko lumiu 730/735 da napise kratku recenziju jer se kontam pocastit za Bozic?

kaj te zanima?

16 godina
majstorSZ kaže...

Vaučer za prognoza aplikaciju.. Prognoza

Jel još netko ima problema s prikazivanjem točnosti temperature? Meni sad za Zagreb javlja da je 1, a u biti je 13°

Nokia Lumia 925 & Windows phone 8.1 FTW
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 17:48 (Nocio).
14 godina
neaktivan

u mene isto tako javlja.. Problem je vezan za izvor koji koristi aplikacija. Cortana kaže da je 12°C

www.wpnovosti.com
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Naletio sam slućajno na par igri za play station 1, vraća stara sjećanja, legendarni crash bandicoot... {#}

Crash Bash

Crash Bandicoot warped

Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back

Tekken 3

Final Fantasy VIII

Moj PC  
3 0 hvala 6
16 godina
Memphis kaže...
bik kaže...
Jel uzeo tko lumiu 730/735 da napise kratku recenziju jer se kontam pocastit za Bozic?

kaj te zanima?

i mene ovo zanima..

Prvenstveno kamera? Ako moze par slika dan/noc, na zatvorenom/otvorenom.

Inace nisam fan mobilnih igara, al gore sta je kolega stavio crash serijal s PSone, to bi htio svakako imat (nostalgija). Pogotovo jer su besplatne. Kako rade te igre?
LP

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice