WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.045.839
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: WindowsPhone - Općenito
veki22 kaže...
Indestructible kaže...

kod mene nema weather aplikacije u postavkama lock screena i to je problem
nisam ni jedini izgleda, i Marin sa Nokiamob bloga ima slican problem na L920

Kod mene tek kad sam u lock screenu background promijenio iz photo u weather u glance opciji je ono background app on (prije toga je bilo sivo, tj nije se niš moglo odabrat).

Kaj sad moram stalno imat vrijeme kao pozadinu na lockscreenu? S tim da mi glance i dalje ne pokazuje vrijeme..

Na žalost, prikaz vremenske prognoze na glanceu, uvijetovano je prikazom na lock screenu,sto nema bas puno smisla,al ok... Uglavnom na L925 radi perfektno (WP8.1.1 PfD(Cyan))...

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 19:52 (MasterPeace).
14 godina
veki22 kaže...
Indestructible kaže...

kod mene nema weather aplikacije u postavkama lock screena i to je problem
nisam ni jedini izgleda, i Marin sa Nokiamob bloga ima slican problem na L920

Kod mene tek kad sam u lock screenu background promijenio iz photo u weather u glance opciji je ono background app on (prije toga je bilo sivo, tj nije se niš moglo odabrat).

Kaj sad moram stalno imat vrijeme kao pozadinu na lockscreenu? S tim da mi glance i dalje ne pokazuje vrijeme..

vala bas, moras imati weather na lockscreenu da bi radilo, a ja sam radio pogresno, trazio u notifikacijama weather -_-

bezveze, meni sad radi, glance je cool, a ovako lockscreen mi se ne svidja

kad postavis tu aplikaciju na glance, nakon toga odes u weather i odradis refresh i trebalo bi onda proraditi

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Odmah sam refreshao weather nakon instalacije glance-a al mi opet ne radi u glance-u nego mi pokazuje vrijeme na lockscreenu (mjesto, temp, za sub i ned prognoza).

Jel ima veze kaj sam na WP 8.1, a ne na WP8.1.1 pfd? L920 je u pitanju.

EDIT: Sad sam skužio u čemu je problem{#} Imao sam upaljen night mode u glance-u pa mi zato nije pokazivao prognozu. Ugasio sam ga i sad pokazuje al ću ugasit jer mi je bezveze kaj mi prognoza mora bit pozadina.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 23:14 (veki22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

OT: Kolko bi po vama vrijedila Lumia 930? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

evo dosao update za l930 t-mobile

0 0 hvala 0
15 godina
veki22 kaže...

Odmah sam refreshao weather nakon instalacije glance-a al mi opet ne radi u glance-u nego mi pokazuje vrijeme na lockscreenu (mjesto, temp, za sub i ned prognoza).

Jel ima veze kaj sam na WP 8.1, a ne na WP8.1.1 pfd? L920 je u pitanju.

EDIT: Sad sam skužio u čemu je problem{#} Imao sam upaljen night mode u glance-u pa mi zato nije pokazivao prognozu. Ugasio sam ga i sad pokazuje al ću ugasit jer mi je bezveze kaj mi prognoza mora bit pozadina.

o jbmu kod mene iskljucen night mode i svejedno nece prikazat vrijeme na glance screenu...koju verziju softwera imas, ja imam 3051.50009.1424.0004

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
16 godina
zvonac kaže...

OT: Kolko bi po vama vrijedila Lumia 930? Hvala

Nove se po njuškalu kreću već od 2500 NOVI ako se ulovi ili ako nije potražnja onda i stoje. A realna cijena po meni bi trebala biti čak i viša. Ali eto tržište tako diktira pa je kao neka realna cijena rabljenog oko 2500kn

14 godina
WindowsPhone - Općenito

Nemreš vjerovat, kupim prije mj dana za 4500kn, a sad već 2500kn. Kako te cijene idu dolje, to je nevjerojatno.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
2 1 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Onda sam malo pretjeral s cijenom, posto se rjesavam svoje...

Da, cijene padaju dole jako...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito
Slaba potraznja za L930,pa cijene idu dolje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

A 1520, kako cijene toga stoje? Kakva je situacija ako bi probao zamijeniti 930 za 1520? Moja ili njegova nadoplata, ili je to tu negdje?

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
guls kaže...

A 1520, kako cijene toga stoje? Kakva je situacija ako bi probao zamijeniti 930 za 1520? Moja ili njegova nadoplata, ili je to tu negdje?

Tu su negde po cijeni.. Nego, dobro razmisli o toj mrcini, pošto je gabaritima ogroomna, držal sam ju u ruci, uglavnom, meni preveliko....

14 godina
WindowsPhone - Općenito

Da, vidio sam ju, ogromna je, no ne bi mi to bio neki problem.

Više ovako interesa radi pitam, zbilja sam zadovoljan s ovom 930. Valjda sam jedini na svijetu, hvala Nokia :)

Fuck me I am famous.
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
guls kaže...

Više ovako interesa radi pitam, zbilja sam zadovoljan s ovom 930. Valjda sam jedini na svijetu, hvala Nokia :)

Nisi, i mene je zapao primjerak dobre 930, možda sam imao sreću, ko će ga znat, a s baterijom sam zapravo zadovoljan, prvi wp mob za kojeg mogu reć da je baterija dobra, naravno dok ju se gazi onda poklekne{#}.

Inače u stendbaju se drži jako dobro i ak se ne forsa, izdržala bi dan i pol...

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Niste jedini, i mene moja sluzi tip top :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito
Ima nas jos! 😊 Presao s Htc M8 na 930 i nezalim...
dmati1987
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

pa kad ste svi skupa zadovoljni evo i mene zadovoljnog...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

+1

jos da ima glance i da je navigacija bolja... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

ja sam nes sitno koristio navigaciju 2-3 puta i dovela me di je trebalo - sela oko zg...

a glance....stas nemres sve imat ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

karte su odlicne, al aplikacija je slaba s obzirom na symbian

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Karte jesu odlične ali.... jesam li ja nešto gadno previdio ili stvarno nema mogućnosti (Lumia 520) dodavanja via točki tj. prilagođavaja rute? Toga je bilo na Nokiji prije 7 godina...

14 godina
neaktivan

Nažalost, nema mogućnost prilagođavanja rute.. iako mi to i ne fali toliko, ponekad bi dobro došlo.. ili barem da ima mogućnost da kad ona izračuna rutu, da prstom pomakneš rutu gdje ti odgovara.

www.wpnovosti.com
15 godina
neaktivan
To i govorim, da su updateali karte na mom n8, dvaput bi promislio prije prelaska na wp
Nisam svejedno zazalio al opet se n8 nosi na putovanja. Ako nista ekstra baterija i fm transmitter za muziku :)
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kako razlikovat sve te nokie lumie? svakakih modela ima kak znat što je novo a što staro itd

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

lumie su razvrstane po brojevima - npr. 520, 830, 710, 1520 itd.

prvi broj označava razred uređaja, a drugi generaciju.

pa imaš 830, najnovija lumia iz razreda 800, dok je lumia 520 predzadnja iz razreda 500.

niži razred = slabije komponente, manje dijagonale, viši razred je obrnuta situacija.

900 se uzima kao flagship, zadnja je 930.

tu je i 1520 - ima čak 6" pa je neki svrstavaju u kategoriju hibrida smartfona i tableta - phablet

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

lumie su razvrstane po brojevima - npr. 520, 830, 710, 1520 itd.

prvi broj označava razred uređaja, a drugi generaciju.

pa imaš 830, najnovija lumia iz razreda 800, dok je lumia 520 predzadnja iz razreda 500.

niži razred = slabije komponente, manje dijagonale, viši razred je obrnuta situacija.

900 se uzima kao flagship, zadnja je 930.

tu je i 1520 - ima čak 6" pa je neki svrstavaju u kategoriju hibrida smartfona i tableta - phablet

e to..super..dobiješ HVALA :D

12 godina
WindowsPhone - Općenito

gdje najbolje kupiti original lumia 520 bateriju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

u mobisa 

www.wpnovosti.com
14 godina
neaktivan
Zna li netko gdje u zagrebu kupiti one gumene kapice za in-ear slušalice
www.wpnovosti.com
11 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Dakle,imam zanimljiv problem,mozda i nerjesiv..Imam Lumiu 520 na WP 8.1 i ne prima mi pozive nego ukljucujue mailbox.U settingsu pozivam,odnosno telefona,onaj kliznik Default voicemail numer,kada stavim na OFF,dok izidjem iz Settingsa,on se vrati na ON,i tako non stop..dakle,nece da ostane u poziciji OFF,pa tako i ne mogu primati pozive..unaprijed zahvaljujem za pomoć {#}

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice