WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.045.747
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Kako vam Viber radi?

Meni se često događa da kasni notifikacija. Znači uđem u aplikaciju i vidim da mi je stigla poruka, pročitam i odgovorim i onda nakon pola sata dođe notifikacija da mi je stigla ta poruka.

Zdravi i veseli bili :)

0 0 hvala 0
15 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Franjo15 kaže...

Probao sam direkt na matičnoj, pa na kućištu, pa i 3.0 usb iako je to nebitno. 

Dva različita kabla. Ali eto za vraga, puni se na oba kabela, ali podatke da prihvati i očita mob, nikako. 

Jesi probao ukopčat bilo koji drugi usb uređaj aka flash memoriju? Ako ni njih ne prihvaća, tj. čuje se zvuk kad ih spojiš ali ih ne možeš otvoriti, uđi u device manager i deinstaliraj sve usb kontrolere pa refreshaj device manager da se ponovo sami instaliraju.

Drugo može bit da ti se jedan od data pinova u usb konektoru odlemio/napuknuo. Za to ćeš morat na servis.

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo ne znam koji mu je vrag, sad se probudio malo, skužio je sve, synco je sve podatke, i evo opet više ne prepoznaje mob. 

Prije sam restartao komp, i naravno mob.  Za početak. A sad šta mu se događa pojma nemam.  

Ma briga me sad nek ne radi, ne spajam ga često. Sad mi je samo da slike prebacim, bio sam na planinarenju, uslikao sam super slike sa HDR pa moram vidjeti kako to izgleda na kompu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bradonja_85 kaže...

Kako vam Viber radi?

Meni se često događa da kasni notifikacija. Znači uđem u aplikaciju i vidim da mi je stigla poruka, pročitam i odgovorim i onda nakon pola sata dođe notifikacija da mi je stigla ta poruka.

I meni se zna desit da kasni notifikacije ili uopce ne dode..isti slucaj

Windows Phone FTW
16 godina
odjavljen
Franjo15 kaže...

Evo ne znam koji mu je vrag, sad se probudio malo, skužio je sve, synco je sve podatke, i evo opet više ne prepoznaje mob. 

Prije sam restartao komp, i naravno mob.  Za početak. A sad šta mu se događa pojma nemam.  

Ma briga me sad nek ne radi, ne spajam ga često. Sad mi je samo da slike prebacim, bio sam na planinarenju, uslikao sam super slike sa HDR pa moram vidjeti kako to izgleda na kompu :)

Imao prije takav problem 2-3 puta sa 8x. Otišao bi na kompu u Devices and printers, uklonio uređaj tamo sa onog popisa i sve bi dalje radilo...

Nemam 14 godina
15 godina
DommY kaže...
bradonja_85 kaže...

Kako vam Viber radi?

I meni se zna desit da kasni notifikacije ili uopce ne dode..isti slucaj

Znači nema nekog rješenja osim čekat update.

Zdravi i veseli bili :)
16 godina
Danijel14 kaže...
Franjo15 kaže...

Imao prije takav problem 2-3 puta sa 8x. Otišao bi na kompu u Devices and printers, uklonio uređaj tamo sa onog popisa i sve bi dalje radilo...

Ma ne pomaže ništa. Probao sam sve od toga što ste naveli. 

Ali eto lumia se ne budi. Ne propoznaje se i to to.  

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Vidim da je dosla Lumia 830 na Mobicity, bez pdva bi dosla oko 2450 kn. Namjeravam je naruciti no tek kada izade da vidim par 'pravih' recenzija.

Jedina stvar koja mi se nesvida je taj PPI od 296, jer 730 ima veci ppi pa nez kolika je to tocno razlika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
<div class="editor_quote"> <div class="editor_quote_header">Balkana kaže...</div> <div class="editor_quote_content"> <p>Vidim da je dosla Lumia 830 na Mobicity, bez pdva bi dosla oko 2450 kn. Namjeravam je naruciti no tek kada izade da vidim par 'pravih' recenzija.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Jedina stvar koja mi se nesvida je taj PPI od 296, jer 730 ima veci ppi pa nez kolika je to tocno razlika.</p> </div> </div> <p>&nbsp;Samo sto L830 ima IPS,a 730 AMOLED(PenTile), pa ce i sa nesto manjom gustocom pixela, imat ostriji prikaz...</p> <p>&nbsp;</p>
15 godina
WindowsPhone - Općenito

to su samo brojke, 296 ppi je i vise nego dobro...bitno je samo da ne vidis zrnatu sliku al ako to uspijes vidit sa 296 ppi onda svaka ti dala

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
WindowsPhone - Općenito

mozda netko zna zasto lumiu 925 ne mogu upariti s prestigio 8500 preko bluetootha? ni lap ne vidi ni jedan mob niti oni njega.

hvala.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bass kaže...

mozda netko zna zasto lumiu 925 ne mogu upariti s prestigio 8500 preko bluetootha? ni lap ne vidi ni jedan mob niti oni njega.

hvala.

treba biti ekran na izborniku bluetootha kad povezujes

17 godina
WindowsPhone - Općenito

znam, tako i fon kaze. ali da ni nakon 15min ne nade nista, to je zapravo problem. zato i pitam.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Prodajem zastitnu masku/novcanik za lumiju 920

narancasta nova (došlo krivo s ebaya)

cijena po dogovoru

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prodaje li netko Lumiu 920 na području Zagreba?
www.wpnovosti.com
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

jel vam dođe nekad update za neku app nekon što ste već instalirali update? npr. ovaj novi za ono govno od endomonda, jutros sam ga već 3. puta instalirao... :/

Would you look at me now? Can you tell I&#39;m a man? With these scars on my wrists To prove I&#39;ll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

jel vam dođe nekad update za neku app nekon što ste već instalirali update? npr. ovaj novi za ono govno od endomonda, jutros sam ga već 3. puta instalirao... :/

Meni se od sinoć endomondo instalirao 2 puta.

Swedish latin super funk.
14 godina
WindowsPhone - Općenito
I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 1
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito
Prognoza na glanceu bas predobro izgleda :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja to ne znam nastimati,može pomoc :)

Glance ukljucen (novi) ali ne znam kako dobiti weather ?!

15 godina
neaktivan
Vrazija lumija 930 bez glancea...
14 godina
wenclino kaže...

Ja to ne znam nastimati,može pomoc :)

Glance ukljucen (novi) ali ne znam kako dobiti weather ?!

ne znam ni ja nastimati, tacnije meni ovo ne radi
Jer trebas imati microsoftovu weather aplikaciju i nastimati lokaciju

i u glance postavkama je postaviti da ti se prikazuje na glacne screenu

problem je kod mene sto na lumia 1020 nema toga, tj ne mogu nastimati weather aplikaciju jer je ne prikazuje, kao da nije instalirana

sve mi mirise da je do PfD al et vidjecemo

12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

treba imat MSN Vrijeme i u postavkama lock screena ukljuciti da se prikaze na lock screenu... Zatim treba samo pricekati da se aplikacija(MSN Vrijeme) azurira, a to radi svakih sat vremena... Ja sam trebao cekat 45 min da se aplikacija azurira, i od onda imam taj predivni prikaz prognoze na glanceu :D BTW imam PfD GDR1 gore,tako da nije do toga... Jednostavno ne pokaze odma na glance, vec treba pricekat da se aplikacija za prognozu sama azurira u pozadini... BTW glance podrzava i Microsoftovu fitnes aplikaciju :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 17:38 (MasterPeace).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
apoteka kaže...
Vrazija lumija 930 bez glancea...

Na zalost nema jer L930 nema display memoriju, a to je preduvijet da bi se glance prikazao...Usput, izostanak display memorije je i glavni razlog, zasto L930 ima poprilicno los SoT...

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 17:47 (MasterPeace).
14 godina
MasterPeace kaže...

treba imat MSN Vrijeme i u postavkama lock screena ukljuciti da se prikaze na lock screenu... Zatim treba samo pricekati da se aplikacija(MSN Vrijeme) azurira, a to radi svakih sat vremena... Ja sam trebao cekat 45 min da se aplikacija azurira, i od onda imam taj predivni prikaz prognoze na glanceu :D BTW imam PfD GDR1 gore,tako da nije do toga... Jednostavno ne pokaze odma na glance, vec treba pricekat da se aplikacija za prognozu sama azurira u pozadini... BTW glance podrzava i Microsoftovu fitnes aplikaciju :)

kod mene nema weather aplikacije u postavkama lock screena i to je problem
nisam ni jedini izgleda, i Marin sa Nokiamob bloga ima slican problem na L920

15 godina
WindowsPhone - Općenito

kako dolazi taj update, jel se azurira softwer ili samo aplikacija za glance? Na lumiji 920 jos uvijek nisam dobio taj novi glance a u postavkama mi ne nudi da prikazuje vrijeme na glance ekranu

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

ako imas wp8.1

odes u store - settings i check update

i trebalo bi ti da dodje da updateujes glance, tako sam ja odradio, al kakve mi fajde kad ne radi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

kod mene nema weather aplikacije u postavkama lock screena i to je problem
nisam ni jedini izgleda, i Marin sa Nokiamob bloga ima slican problem na L920

Kod mene tek kad sam u lock screenu background promijenio iz photo u weather u glance opciji je ono background app on (prije toga je bilo sivo, tj nije se niš moglo odabrat).

Kaj sad moram stalno imat vrijeme kao pozadinu na lockscreenu? S tim da mi glance i dalje ne pokazuje vrijeme..

12 godina
WindowsPhone - Općenito
Postavke - zakljucani zaslon - pod pozadinu stavi vrijeme i to je to Naravno prije svega triba instalirat msn vrijeme
nista mi se neda
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Napravio samo tako al mi glance ne prikazuje vrijeme, samo datum i sat. MSN weather imam otprije instaliran.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 19:37 (veki22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice