WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.045.671
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
WindowsPhone - Općenito
Da, ovaj facebook je baš truba na wp.
Nego, čini mi se da imam hardverski problem na wp.
Neki put, ne uvijek, kada mobitel leži na stolu ili bilo kojoj drugoj podlozi, a ja pokušam prstom opaliti po tileu s desne strane mobitela (svejedno gore, u sredini ili dole, samo da je na desnoj strani), touch ne reagira. Jednostavno kao da lupam prstom po cigli. I onda uzmem mobitel u ruku, opet pokušam opaliti prstom i tada prođe. Vratim ga na stol i sve šljaka. Do slijedećeg puta.
Glup problem, čak i ne smeta toliko, ali eto, postoji. Sad mene zanima jel to softverski problem koji je možda netko od vas iskusio, ili je problem vjerojatnije hardverske prirode. Jer u tom slučaju ga šaljem u Finsku i plaćam trošak slanja, a ne u Mobis.
Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
omomomomoomm kaže...
8x ima najlosiju bateriju od svih mobitela koje sam imao. Kupio ga novog i imao ga godinu i pol. Baterija uzas najlosiji dio mobitela nakon dva mjeseca ga nosio na reklamaciju dobio novu bateriju i isti vrag. Dobijes oko 2 sata SOT-a.

Ja sam takodje imao 8X i baterija je bila sasvim u rangu danasnjih smartphone-a, puni svaku noc i gotovo. Pri tome sam sinhronizirao 3 mail accounta, koristio IE jako puno, FB, itd... Sto se tice baterije, bila je bolja nego na L920 i slabija nego na Ativ S. Sta je SOT?

18 godina
guls kaže...
Da, ovaj facebook je baš truba na wp.
Nego, čini mi se da imam hardverski problem na wp.
Neki put, ne uvijek, kada mobitel leži na stolu ili bilo kojoj drugoj podlozi, a ja pokušam prstom opaliti po tileu s desne strane mobitela (svejedno gore, u sredini ili dole, samo da je na desnoj strani), touch ne reagira. Jednostavno kao da lupam prstom po cigli. I onda uzmem mobitel u ruku, opet pokušam opaliti prstom i tada prođe. Vratim ga na stol i sve šljaka. Do slijedećeg puta.
Glup problem, čak i ne smeta toliko, ali eto, postoji. Sad mene zanima jel to softverski problem koji je možda netko od vas iskusio, ili je problem vjerojatnije hardverske prirode. Jer u tom slučaju ga šaljem u Finsku i plaćam trošak slanja, a ne u Mobis.

Koristio sam 3 razlicita WP8, nije mi se desavalo. Doduse, ne sjecam se takvih use-caseova, ali koristio sam na stolu, pa je razlog sto se ne sjecam vjerovatno to sto se nije desavalo. Zasto softverski kvar Mobis, a harverski Finska?

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Om mozda si imao nekakvu neispravnu bateriiju, baterija ko baterija, 1dan, L920 vise trosi bateriju od 8x pogotovo kad vise slikas, jedino se baterija na 8x duze mora punit. Neznam jel netko probao uzet neku zamjensku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bik kaže...

Om mozda si imao nekakvu neispravnu bateriiju, baterija ko baterija, 1dan, L920 vise trosi bateriju od 8x pogotovo kad vise slikas, jedino se baterija na 8x duze mora punit. Neznam jel netko probao uzet neku zamjensku?

I ja sam sebi gledao da zamjenim svoju bateriju na 920, iako mislim da je ok kako traje. Kad ga tlačim za 12 sati se isprazni, ne izdrži cijeli dan. A kad ništa ne radim onda traje. Ali to je rijetko. 

Ma ne isplati se uzimati zamjenske, original se nađe iz kine već za 130kn, ili iz njemačke za 180kn.

Pa onda nema smisla isprobavati neke zamjenske.

13 godina
WindowsPhone - Općenito
Pa napisao Sam da sam dobila novu bateriju u Agram servisu jer sam Reklamirao Ovu staru. Sot je sceeen on time.

0 0 hvala 0
14 godina
knight kaže...

Koristio sam 3 razlicita WP8, nije mi se desavalo. Doduse, ne sjecam se takvih use-caseova, ali koristio sam na stolu, pa je razlog sto se ne sjecam vjerovatno to sto se nije desavalo. Zasto softverski kvar Mobis, a harverski Finska?

Hm, budem malo proguglao tu vrstu defekta.

U Mobis ne bi slao da rješavaju hardveraj jer se puno korisnika žalilo na njihove usluge, da su eventualno popravili jedan problem i ostavili druge probleme ili oštećena kućišta ekrane nešto treće radi neprofesionalne upotrebe. Ne bi htio da mi razvale mobitel pa poslije svašta nešto unutra škripi cvili jauče. Pušem na hladno, jbg.

Fuck me I am famous.
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ima tko sa memorijskom karticom tu? Koje su vam postavke na kartici (postoji li unallocated particija na njoj?) koji format?

Nikako da mi je mobitel prepozna, formatirao sam u sve moguće formate (čak i unallocated) ali ne mogu ništa postići, za FAT, FAT32 i exFAT mi uopće ne prepoznaje karticu u Storage sense dok za NTFS dobijem poruku da formatiram karticu preko mobitela, kada ju ubacim i tu stane jer je ne može formatirati.

Hard reset sam probao dok je bila formatirana u FAT32 i nisam ništa dobio, osim što je WP napravio svoje standardne foldere na njoj (Music, Pictures itd...) koje jedino na računalu mogu vidjeti, na mobitelu još uvijek kao da je nema.

Isti problem imam kada ubacim neku random no-name 4gb u njega.

I kartica i mobitel rade sigurno, jer mi se ovaj problem tek jučer pojavio nakon što je normalno radilo nekih mjesec dana. 

Radi se o HTC 8S sa WP 8.1 i Sony 32gb microSDHC.

Evo riješio sam problem, taman kad sam napisao post ovdje. Možda sam trebao i ranije.

Uglavnom napravio sam boldani dio, ali s izuzetkom da sam preko EaseUS-a izbrisao sve sa kartice i napravio da je unallocated, hard resetao mobitel dok je kartica u unallocated formatu bila u njemu. Zatim kada se upalio opet je pokazao da je ne može formatirati, idući korak je bio da sam je preko računala formatirao u FAT32 na defaultne postavke.

Swedish latin super funk.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 12:44 (sirka666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
omomomomoomm kaže...
Inace da se osvrnem malo na windows phone koristio sam ga sveukupno 2 godine na dva mobitela. Odlican software ja jako losim aplikacijama. Kad se poprave u tom segmentu vracam se nazad na wp. Mozete me sad tu napadat da ima ali znam kako je patio sam se s tim skroz. Sad kad sam se vratio na ios vidim kako sve to treba funkcionirat pa u storeu ima sta zelis. A tu nema mzaba niti posteni facebook

Nema te sta ko napadati, pogotovo kad pricas istinu.
Ovo je najveci minus WP8 i onaj kojem izbor aplikacija puno znaci, taj se nece super provest na WP8.
Ja sam zadovoljan sa svim aplikacijama koje mi trebaju, a neke aplikacije (DVR app, remote control app) rade bolje nego na iPhone-u ili Androidu.

Whats app radi, ova jedina Face aplikacija koja valja, je ok, cijeli suite aplikacija od Nokie i MS-a je za svaku pohvalu ali da, fale aplikacije za music player, browser, igre... etc.
Problem je naravno sto i ove dobre aplikacije koje sam nabrojao, vecinom nemaju alternativu dok kod iOS-a i Androida se uvijek moze nac bilo sto satkano po mjeri korisnika. 

knight kaže...

Sta je SOT?

Pretpostavljam "Screen On Time".

- Psiho246
15 godina
WindowsPhone - Općenito

mozes mi dat link od te facebook aplikacije koja je ok? Mozda imam krivu verziju a vidio sam da ih ima vise od razlicitih developera...moja nece prikazivat slike u komentarima, cesto kad otvorim neciju profilnu samo dobijem error nije moguce ucitati ovu sliku a ako odem preko bilo kojeg internet explorera onda mi ucita pola slike, jako losa kvaliteta aplikacija opcenito...messenger ako otvaram poruku iz notification centra onda mi otvori razgovor s totalno drugom osobom a ako otvori s pravom osobom onda je raspored poruka pobrkan...jako mi je glupo dizajnirano kad saljem poruku preko messengera imam one 3 tipke pri dnu, jedna za slanje poruke, jedna za slat sliku i jos neka treca, puno bolje mi je izveden dizajn te aplikacije kod androida i ios-a...treba jos proc par godina da wp bude na razini androida po aplikacijama, kad bi imao dobre aplikacije uz ovu fluidnost sustava po meni bi bio najbolji os, al dok imamo ovakve nemarne developere kao kod accu weathera otkad imam wp 8.1 aplikacija se rusi nitko je ne moze otvoriti i tako vec mjesecima, nikakav update ne izdaju, pa to treba u roku tjedan dana rijesit ali niko nista

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 15:05 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Nakon update-a na 8.1 na Lumia 925-ici mi tijekom dužih razgovora sam od sebe upali Flight mode :D i to zna biti dosta iritantno. Prvo sam na početku mislio da ja slučajno dok pričam stisnem gumb, ali onda sam počeo zaključavati mob tijekom razgovora, ali Flight mode se opet aktivirao sam od sebe.

Da li je još netko ima takav problem i kako ga je riješio (ili ga pokušao riješiti)?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Nilturion kaže...

Nakon update-a na 8.1 na Lumia 925-ici mi tijekom dužih razgovora sam od sebe upali Flight mode :D i to zna biti dosta iritantno. Prvo sam na početku mislio da ja slučajno dok pričam stisnem gumb, ali onda sam počeo zaključavati mob tijekom razgovora, ali Flight mode se opet aktivirao sam od sebe.

Da li je još netko ima takav problem i kako ga je riješio (ili ga pokušao riješiti)?

Hard Reset... Meni je WiFi prolupao nakon updatea, i hard reset je uklonio bug...

14 godina
WindowsPhone - Općenito

odnio sam dva puta lumiu 1020 na servis zbog nekog sitnog iritantnog problemcica u vezi kamere, sutra idem po njega, i evo drugi put uvjek nekakav cudan osjecaj kao da prvi put uzimam telefon u ruke, tako sam uzbudjen :D tacno ne mogu cekati

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

vi koji imate lumiu 930 jel koristite kakav screen protector i koji?

0 0 hvala 0
15 godina
@Crofarmer Ne koristim screen protector. Ako je Gorila Glass onda mi niti ne treba.

Navodno je Ms pustio službenu nadogradnju 8.1.1 verzije za Lumiu 930. Ekipa u UK I skandinaviji počela instaliravati. Ja još uvijek ništa nemam. Vip je operater. Dali je tko od vas dobio update? Ne smijete biti u Developer preview. Morate se ispisati iz toga da bi dobili službeni update. Ali ovaj update jpš uvijek ne donosi DENIM firmware. Ovo je OS update sa nekim firmware poboljšanjima ali još uvijek nije DENIM. Navodno je I purple hue nestao sa ovim update-om. To bar tvrdi ekipa koja ga je instalirala.
17 godina
odjavljen
Crofarmer kaže...

vi koji imate lumiu 930 jel koristite kakav screen protector i koji?

jok, kao što koleg dole kaže..

izzy007 kaže...
@Crofarmer Ne koristim screen protector. Ako je Gorila Glass onda mi niti ne treba.

Navodno je Ms pustio službenu nadogradnju 8.1.1 verzije za Lumiu 930. Ekipa u UK I skandinaviji počela instaliravati. Ja još uvijek ništa nemam. Vip je operater. Dali je tko od vas dobio update? Ne smijete biti u Developer preview. Morate se ispisati iz toga da bi dobili službeni update. Ali ovaj update jpš uvijek ne donosi DENIM firmware. Ovo je OS update sa nekim firmware poboljšanjima ali još uvijek nije DENIM. Navodno je I purple hue nestao sa ovim update-om. To bar tvrdi ekipa koja ga je instalirala.

opa, pa to je već nešto... i moja je kupljena u vipu i nema ništa još za nju.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Jel još netko igra novi Age Of Empires za WP8? Jucer skinuo i poceo igrat(koliko se igrat moze),al igra svak malo izgubi konekciju, i naravno, srusi se... Zadnje vrijeme MS nije izbacio poštenu aplikaciju koja radi bez problema...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

nesto se skida na 930.....iz skandinavije je....jos malo pa cemo vidjeti  dal je to to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
MasterPeace kaže...

Jel još netko igra novi Age Of Empires za WP8? Jucer skinuo i poceo igrat(koliko se igrat moze),al igra svak malo izgubi konekciju, i naravno, srusi se... Zadnje vrijeme MS nije izbacio poštenu aplikaciju koja radi bez problema...

Meni bez ikakvih problema radi i na Wp8.1 i na W8.1. Ništa se ne ruši.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
12 godina
protjeran
Elles D. kaže...
MasterPeace kaže...

Meni bez ikakvih problema radi i na Wp8.1 i na W8.1. Ništa se ne ruši.

NHF,al pogledaj malo forum od Age of Empires... Samo jucer su dva puta rušili server službeno, i to su objavili, a kad sruse server,nitko ne moze igrat,pa ni ti.. Nije problem sama igra, vec server, koji je vec danima u banani, i svaki dan ga ruse po dva,tri puta...

15 godina
@cropunk koje regionalne postavke imaš? Hrvatska ili? Moj je na USA. Dali regionalne postavke mogu utjecati na dobivanje update-a?
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ne dobivam notifikacije od vibera i whatsappa uopce. dobijem samo sms i poziv. kak da to rijesim?

0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

@MasterPeace

Nhf, ali što imam gledati forume, kad mi se ništa nije srušilo?

Nije da igra mora biti upaljena cijelo vrijeme - zadam par naredbi i ugasim (ako ne napadam uokolo :) ).

Nhf2, što pitaš, ako već znaš odgovor {#}

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 8:59 (Elles D.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Elles D. kaže...

@MasterPeace

Nhf, ali što imam gledati forume, kad mi se ništa nije srušilo?

Nije da igra mora biti upaljena cijelo vrijeme - zadam par naredbi i ugasim (ako ne napadam uokolo :) ).

Nhf2, što pitaš, ako već znaš odgovor {#}

Ok,mora da si jedini na planeti... Pogledaj na trgovini komentare... Server se rusi svak malo, nije to samo par puta dnevno..

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Lucky me :)

Bome radi i onome koji me napao sinoć ;)

Da ne budemo off ovdje, jel postoji tema o ovoj igri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...
Pa napisao Sam da sam dobila novu bateriju u Agram servisu jer sam Reklamirao Ovu staru. Sot je sceeen on time.

Taj Agram servis je hrpa neozbiljnih kljakavaca, brdo ljudi znam koji su u zadnje vrijeme nosili mobitele tamo na srvis i nitko nije zadovoljan obavljenim poslom... tako da to što si dobio novu bateriju tamo ne znači baš ništa... i ja sam dobio novi zaslon na 8x, na kraju je ispalo da je lošiji od starog...

Nemam 14 godina
18 godina
Elles D. kaže...

Lucky me :)

Bome radi i onome koji me napao sinoć ;)

Da ne budemo off ovdje, jel postoji tema o ovoj igri?

Na prvu sam mislio igrati, ali kada sam skontao da je princip kao kod Traviana (koji mi je skoro unistio brak :D ), odustao.

Ne zelim igrati igru u kojoj mi sprzi selo dok ja spavam. :)

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Pa ovdje ne sprži - gubitniku se ništa ne dogodi, a pobjednik ode s više resursa i manje vojnika.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

došla lumia 830 u extreme digital.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
izzy007 kaže...
@cropunk koje regionalne postavke imaš? Hrvatska ili? Moj je na USA. Dali regionalne postavke mogu utjecati na dobivanje update-a?

da hrvatska je. jucer je skidao i snimao bar pola sata najmanje.

sad mi pise OS version: 8.10.14157.200

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice