WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.043.695
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: WP8 - Općenito
Wolverine kaže...

izgleda da je krenuo cyan za l1520 u americi i l1020 u kanadi

nek je igdje krenuo update za 1020, valjda ce i brzo kod nas na balkan

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina
Sporo otvara, za sad je bolji ovaj što dođe uz mob.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Pozdrav svima!!

Imam nokiu lumiu 625 pa me zanima dali ima neki program za čišćenje uređaja, nešto na foru ccleanera... nešto da osvježi sustav?

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
mile0001 kaže...

Pozdrav svima!!

Imam nokiu lumiu 625 pa me zanima dali ima neki program za čišćenje uređaja, nešto na foru ccleanera... nešto da osvježi sustav?

Hvala!

Nepotrebno na Windows Phoneu.

Ručno izbriši aplikacije koje ti ne trebaju, pazi što instaliraš, u postavkama IE imaš za očistiti povijest i kolačiće.

Swedish latin super funk.
17 godina
mile0001 kaže...

Pozdrav svima!!

Hvala!

soft reset

16 godina
mile0001 kaže...

Pozdrav svima!!

Hvala!

Totalno nepotrebno.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
12 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Evo liste promijena koje dolaze sa WP 8.1 GDR1 updateom:

•Support for 1280 x 800 WXGA resolution
•Diagonal screen sizes of 6.01" to 7" are now supported for the 1280 x 768 WXGA resolution
•540 x 960 native qHD resolution is now supported in addition to the ability to scale from HD or WVGA resolution to qHD
•Diagonal screen sizes up to 6" and on phones that use the MSM8x12 applications processor now support 540 x 960 qHD resolution
•Dual SIM – C + G radio type is now supported for dual SIM phones
•Bluetooth – PAN (personal area network) 1.0 profile, aptX codec support for A2DP, and browsing support for AVRCP are now supported
•Support for a Store live tile when the tile is medium-sized
•The size of the Store tile has been standardized for all layouts and some tiles have changed places on the Start screen.
•Support for folders.
•Enable a phone cover app to launch when the phone cover is closed and specify the default setting for the lock screen's auto unlock setting.
•Cortana – Add a phone book entry for Cortana to allow users to initiate speech from a car that doesn't have support for activating speech on the phone that is connected over Bluetooth.
•Network Time Protocol support – Automatically set the time, using an NTP client, in a Windows Phone device that doesn't support NITZ or when cellular data is not available.
•Voice over LTE (VoLTE) support
•OEMs can implement a custom lock screen
•OEMs can preload the Files app
•Added a note that all Wi-Fi Sense settings must be on unless Microsoft executive approval has been granted for specific mobile operator requests.

IZVOR:

http://m.wpcentral.com/microsoft-full-details-gdr1-update-windows-phone-81

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
MasterPeace kaže...

Evo liste promijena koje dolaze sa WP 8.1 GDR1 updateom:

•Support for 1280 x 800 WXGA resolution
•Diagonal screen sizes of 6.01" to 7" are now supported for the 1280 x 768 WXGA resolution
•540 x 960 native qHD resolution is now supported in addition to the ability to scale from HD or WVGA resolution to qHD
•Diagonal screen sizes up to 6" and on phones that use the MSM8x12 applications processor now support 540 x 960 qHD resolution
•Dual SIM – C + G radio type is now supported for dual SIM phones
•Bluetooth – PAN (personal area network) 1.0 profile, aptX codec support for A2DP, and browsing support for AVRCP are now supported
•Support for a Store live tile when the tile is medium-sized
•The size of the Store tile has been standardized for all layouts and some tiles have changed places on the Start screen.
•Support for folders.
•Enable a phone cover app to launch when the phone cover is closed and specify the default setting for the lock screen's auto unlock setting.
•Cortana – Add a phone book entry for Cortana to allow users to initiate speech from a car that doesn't have support for activating speech on the phone that is connected over Bluetooth.
•Network Time Protocol support – Automatically set the time, using an NTP client, in a Windows Phone device that doesn't support NITZ or when cellular data is not available.
•Voice over LTE (VoLTE) support
•OEMs can implement a custom lock screen
•OEMs can preload the Files app
•Added a note that all Wi-Fi Sense settings must be on unless Microsoft executive approval has been granted for specific mobile operator requests.

IZVOR:

http://m.wpcentral.com/microsoft-full-details-gdr1-update-windows-phone-81

Wtf jedina zanimljivost mi se čini ovo da će OEM-i moći napraviti svoj lockscreen.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Evo imam jedan veliki problem. Naime, Laptop mi nikako neće da instalira drivere za Lumiju 520 sa wp 8.1. Ako ga pokušan instalirat manualno, izbaci mi ovo. Jel postoji ikakvo rješenje za ovo? Automaska instalacija neće, neće ni ovo. Bio sam reinstalirao windowse na laptopu, na staroj sedmici je radio bez problema, a sad ga ni Gospa sinjska neće.

404 Greške a nema ih nigdje
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.7.2014 23:17 (Bug Manijak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

pretpostavljam da imas Windows Phone progrram na kompu?

12 godina
neaktivan
duhonja kaže...

pretpostavljam da imas Windows Phone progrram na kompu?

Nemam, jer se NEt Famework 4.0 Ne želi instalirat pa se ni program nemože. A taj program nemam na drugom kompu, pa driveri rade normalno.

404 Greške a nema ih nigdje
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

imam jedan problem, kad otkuljućam mob nakon dugog perioda, pojavi mi se crni ekran i piše nastavak... i nakon 2-3 sekunde se pojavi slika na zaključanom zaslonu

0 0 hvala 0
15 godina
Dex.pwn kaže...

imam jedan problem, kad otkuljućam mob nakon dugog perioda, pojavi mi se crni ekran i piše nastavak... i nakon 2-3 sekunde se pojavi slika na zaključanom zaslonu

Jesi li slučajno stavljao onaj lock screen beta app? Meni se to dogodilo nakon što sam deinstalirao taj app. Rješenje mi je bilo soft reset

14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Jesam, kako da napravim taj soft? Jel ću izgubiti podatke sve ili ?

0 0 hvala 0
15 godina
Dex.pwn kaže...

Jesam, kako da napravim taj soft? Jel ću izgubiti podatke sve ili ?

Nećeš ništa izgubiti. Koji wp telefon je u pitanju? Na L925 se zajedno pritisne vol down + power 10-ak sekundi

14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ativ S

0 0 hvala 0
15 godina
Dex.pwn kaže...

Ne treba nikakav reset, samo upali Kid's corner i ugasi.

17 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Super, još da mi je dobit 8.1 {#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
17 godina
odjavljen

...mogli bi se načekat. :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina

Na kraju ću ja na L520 prije dobiti OS update nego što mi se pojavi firmware update na Cyan. {#}

14 godina
WP8 - Općenito

ovo postaje zalosno a ne smijesno

ne sjecam se da sam ovoliko cekao na jedan update kao na cyan

lumia 1020 koja bi trebala dobiti medju prvima update, cini se da ce dobiti medju zadnjima

zaista me nervira, po cemu se razlikuje ona lumia 1020 iz kanade od ove moje iz madjarske kako pise u telefonu za koju je regiju napravit telefon?

preseravanje, a ide mi na zivac ovo stvarno, cekam cyan samo zbog novih algoritama za kameru, ostalo mi sve radi na Developer Preview bez problema

2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Tebi barem radi kamera za razliku od mene na S-u

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

ja na HTC 8S jos nisam ni dobio 8.1 tak da sam ja najvise ostecen {#}

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ako nemaš D.P. onda i ne možeš dobit ;)

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Indestructible kaže...

lumia 1020 koja bi trebala dobiti medju prvima update, cini se da ce dobiti medju zadnjima

zaista me nervira, po cemu se razlikuje ona lumia 1020 iz kanade od ove moje iz madjarske kako pise u telefonu za koju je regiju napravit telefon?

preseravanje, a ide mi na zivac ovo stvarno, cekam cyan samo zbog novih algoritama za kameru, ostalo mi sve radi na Developer Preview bez problema

Ako Cyan cekas samo zbog novih algoritma za kameru, gadno ces se razocarat kad ga dobijes... Lijepo pise na sluzbenoj stranici nokije, da su novi algoritmi i neprekidni autofokus samo za L1520 i L930...

13 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ako nemaš D.P. onda i ne možeš dobit ;)

kak ne ? ne bi li trebao sam doc kad izađe sluzbeno za moj mob ?

14 godina
Dex.pwn kaže...

Tebi barem radi kamera za razliku od mene na S-u

MasterPeace kaže...
Indestructible kaže...

Ako Cyan cekas samo zbog novih algoritma za kameru, gadno ces se razocarat kad ga dobijes... Lijepo pise na sluzbenoj stranici nokije, da su novi algoritmi i neprekidni autofokus samo za L1520 i L930...

ma evo kako mi radi kamera, imam sad ovaj cudan zvuk priliko fokusiranja, a na Developer preview mi nisu ostre slike kao na wp8

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2014 17:11 (Indestructible).
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ja sam isto primjetio da mi fokus ne valja kod snimanja na WPu 8.1...

Moraš imat neki stativ da bi imao normalan fokus

0 0 hvala 0
14 godina
ma ja imam taj problem s zvukom
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice