WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.975.457
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
WP8 - Općenito

Dommy i Skank,jeste na VIP-u?Na jednom forumu sam pročitao da vipovci imaju problema sa IE 11.

Reality is wrong. Dreams are for real.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: WP8 - Općenito

ja jesam.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
odjavljen

pa naravno da oće... kakve još bugove imaš? meni je sve super osim ovog govna

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Evo nadogradio sam i curi njenu lumiu 520 i ona radi bez problema...

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ja,vrba kaže...

Dommy i Skank,jeste na VIP-u?Na jednom forumu sam pročitao da vipovci imaju problema sa IE 11.

daj linjk

16 godina
WP8 - Općenito

Onda cemo se morat strpit hah..takoder sam na vipu..

Za sada ni jedan bug osim ovo s IE11...koristim ga tek jedan dan pa je malo rano jos.

Windows Phone FTW
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 20:28 (DommY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

Valjda neću dobiti karton zbog ovog http://www.forum.hr/showthread.php?p=49565144#post49565144 ,post 148.

1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Zasto meni ne radi xbox games?
14 godina
WP8 - Općenito

jel ovo raja ovde postala teski fanboysi wp os-a kad vidim na vecinu mojih postova dobijam thumbs down?

evo nesto annoying sto sam danas primjetio

skinuo aplikaciju clock hub (preporuka http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/clock-hub/6c83cb68-dd58-46ea-a316-9aa34b2cfd0c ) i kasnije nakon 15 minuta vidim obavijest na action bar, i pogledam sta je, kad mi doslo jedno 3-4 obavijesti da odradim rate & review te aplikacije

uklonio sam ih, ali se opet kasnije pojavilo isto, takodjer, kad kliknes na to prebaci te na aplikaciju, a ne na market da to odradis

http://s11.postimg.org/v3ydk8o8j/wp_ss_20140416_0001.png

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
ja,vrba kaže...

Valjda neću dobiti karton zbog ovog http://www.forum.hr/showthread.php?p=49565144#post49565144 ,post 148.

thx ali samo jedan ima isti problem

Dex.pwn kaže...

xbox servis je pao... ah, microsot... :/

14 godina
Dex.pwn kaže...

ne radi ni meni, izgleda nesto danasnji update zafrkao

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
14 godina
odjavljen
Nek ga dignu, zast uopce stavljaju na server???
16 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...
Nek ga dignu, zast uopce stavljaju na server???

i nek meni poprave IE11!! :D iz app liste možeš pokrenut igre. jeste skužili da postoje zesebne kontrole glasnoće i za slušalice? dakle ukupno ih je 3

12 godina
neaktivan
Opet cu reći, neka vrate stari Music + Videos, ovi Xbox music je spor, ruzan, bugovit, grozan je. Sve ostalo je super
404 Greške a nema ih nigdje
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Mene polako izluđuje moja L920, danas je stavim punit, skinem s punjača, pokazivač na mobu veli puna, battery perfomance isto. Nakon toga je mob stajao na krevetu, nisam ga koristio.

Maloprije (znači cca 3 sata kasnije) skinem Maxtor browser, pokrenem ga prvi put i zgasi se mob, tj restarta se. Kad se upalio baterija je bila na 20%, znači nije se uopće napunila, a cijelo vrijeme mi je pokazivalo da se puni..

Jučer mi je ekran iz čista mira počeo opet titrat i titrao je skoro 10 minuta, u igrama, surfanju, gledanju slika, u svemu. Sam od sebe prestao, tj sve manje i manje je titrao da bi na kraju prestao.

Ponekad kad uštekam mob punit treba desetak sekundi da počne punit. Ajde da je prazna skroz baterija pa mu treba dulje da počne, al ja ga stavim punit kad padne na kojih 15%, rijetko kad ispod toga.

Kaj da radim? Da odnesem mob na servis? 

Hard reset sam već radio za te 2 stvari i očito nije pomogao.

Najviše me hebe kaj mi se to ne događa stalno pa neznam kak da pokažem ovima u servisu problem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Ja bi to dao u servis.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
12 godina
WP8 - Općenito

vjerojatno ti je baterija gotova.

meni sve radi odlicno osim jedne stvari.

ona official htc aplikacija koja kaze vremensku prognozu i kolko je sati be radi dobro. Sat mi pokazuje krivo stalno, ponekad kasni 15 min pibekad 5 sati ne kuzim.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

cak i nokia mix radio app jaaaako sporo ucitava my music listu... prije 8.1 je ucitala sve u roku 2-3 sekunde, sad treba nekih 15ak sekundi da pokaze listu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Meni mobitel leti..prezadovoljan sam
I prije je bio fluidan i brz, al sad je to jos bolje! Samo treba pricekat koju minutu da se sve ponovo instalira, poslozi, po mogucnosti ga restartirat koji put i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

bilo bi zgodno da ljudi nakon - "super je, sve mi leti" - napišu koji mob imaju..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Super je, sve mi leti-L920 {#}

Btw kako sad ide sa onim aplikacijama u pozadini, vidim da sad nema više te opcije za pogasiti appove koji rade u pozadini kao prije (settings->system->application)  ili sad to na neki drugi način šljaka? Primjetio sam da mi sroza bateriju za 35% u 2h što mi se prije događalo samo kad bi bilo jako puno appova koji bi radili u pozadini...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dasoo988 kaže...

Super je, sve mi leti-L920 {#}

Btw kako sad ide sa onim aplikacijama u pozadini, vidim da sad nema više te opcije za pogasiti appove koji rade u pozadini kao prije (settings->system->application) ili sad to na neki drugi način šljaka? Primjetio sam da mi sroza bateriju za 35% u 2h što mi se prije događalo samo kad bi bilo jako puno appova koji bi radili u pozadini...

Sada ti se to nalazi u Battery Senseu, čak možeš definirati koje aplikacije neće biti kačene sa Battery Saverom.

edit: Nakon dva dana druženja s WP 8.1 na Lumiji 520, mogu reći sljedeće: 

- ne miče notifikacije iz Notification centra uvijek, iako je pogledana obavijest (primjer: Wapp je otvoren, dopisuješ se, a notifikacije se samo redaju), potrebno ih je ručno izbrisati

- vjerojatno je do neoptimiziranosti appova za WP 8.1, ali ponekad se Wapp, Skype,FB Messenger smrznu, tj. vrte se na Resuming, čak se neće vratiti na početni ekran (također se vrti Resuming), pa je potrebno zaključati ekran par puta da se skubicira i da ugasi app, onda uredno proradi kada uđe u app

- meni xBox music radi savršeno, ista brzina otvaranja albuma i pjesama kao i na WP 8

- izgleda da su riješili problem sa izobličenjem zvuka notifikacija, prije mi se događalo često da bi notifikacija bila toliko glasna da bi došlo do clippinga zvuka

- fluidnost je veća nego prije, što je možda i samo dojam bržih animacija

- kamera prilikom slikanja zna freezati na sekundu dvije

Sve u svemu, vrlo sam zadovoljan s updateom. Microsoft je uspio nadmašiti moja očekivanja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 8:42 (WackyZG).
14 godina
neaktivan

Otkrio sam jedan glup bug. Naime kad uključiš alarm i ugasiš mobitel neće ti zvoniti dok ga ne upališ, za ovo treba nekog dobro u microsoftu ispleskat! mislim da je to ispravljeno sa 7.8 ili sa 8.0 nisam siguran i sad opet ponove istu grešku

vlastoručni potpis
17 godina
WP8 - Općenito

WP od 7.5 nadalje nikada nije zvonio ako je ugašen.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

- ne miče notifikacije iz Notification centra uvijek, iako je pogledana obavijest (primjer: Wapp je otvoren, dopisuješ se, a notifikacije se samo redaju), potrebno ih je ručno izbrisati

- vjerojatno je do neoptimiziranosti appova za WP 8.1, ali ponekad se Wapp, Skype,FB Messenger smrznu, tj. vrte se na Resuming, čak se neće vratiti na početni ekran (također se vrti Resuming), pa je potrebno zaključati ekran par puta da se skubicira i da ugasi app, onda uredno proradi kada uđe u app

Napravi Hard Reset(ako nisi), jer meni na 925-ici notifikacije se automatski maknu na tim appovima, a i na curinoj 520-tki action centar sljaka normalno...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 9:24 (mastermax).
14 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

WP od 7.5 nadalje nikada nije zvonio ako je ugašen.

Krivo 100%, do DP mi je zvonio isključen 100%

vlastoručni potpis
15 godina
Ista stvar. Danas sam 3. dan za redom zaspao za na faks zbog toga.

S tim da ja alarm uključim prije spavanja i nekoliko puta provjerim, ali alarm ujutro ne zvoni, iako je uključen.

Sad spavam u strahu :D
“Don’t go to men who are willing to kill themselves driving in circles looking for normality.”
14 godina
neaktivan
Maretk0 kaže...
Ista stvar. Danas sam 3. dan za redom zaspao za na faks zbog toga.

S tim da ja alarm uključim prije spavanja i nekoliko puta provjerim, ali alarm ujutro ne zvoni, iako je uključen.

Sad spavam u strahu :D

Jel tako da je do update radilo kako spada 

vlastoručni potpis
14 godina
mastermax kaže...
WackyZG kaže...

Napravi Hard Reset(ako nisi), jer meni na 925-ici notifikacije se automatski maknu na tim appovima, a i na curinoj 520-tki action centar sljaka normalno...

I ja sam primjetio to da mi ne makne notifikejšne iako pročitam sve a primjetio sam da mi ekran lagano titra kod scrolla kad je baterija ispod 10%. L925- i da, one led-ice su brutalno jake.

BTW, nisam radio hard reset još pošto ga imam od jučer pa me zanima na koji naćin najbolje backup napravit prije nego idem resetirat foun?

15 godina
skank666 kaže...
ja,vrba kaže...

thx ali samo jedan ima isti problem

Dex.pwn kaže...

xbox servis je pao... ah, microsot... :/

Vidim da ste i ti i Dommy na VIP-u pa vas je troje 😉.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice