VIP Racer III mini?

poruka: 50
|
čitano: 44.681
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: VIP Racer III mini?

Instalirao sam ROM Xperia Rom for ZTE V790, ali sam prije toga zaboravio napraviti backup ROM orginalnog koji sam imao kad sam kupio mobitel od VIP-a.

Posto mi ovo sto sam stavio ne valja, da li mi netko moze staviti da si skinem natrag orginalni ROM?

MOze neke preporuka koji ROM instalirati za ZTE V790?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 10:45 (urbis72).
15 godina
neaktivan

Zar nitko nema orginal backup spremljen???

11 godina
neaktivan

Pozdrav! Zanima me dali ovaj mobitel ima automatsko i ručno pretraživanje mreže ili samo automatsko?? Hvala na odgovoru! :-)

15 godina
neaktivan

Ima rucno i automatsko pretrazivanje.

11 godina
neaktivan

Molila bih ako mi možete reći koliko max gb na sd može primiti mob? Hvala {#}

13 godina
neaktivan
VIP Racer III mini?

Evo danas kupljen, i ugodno sam iznenajdjen, za 399kn odlican uredjaj, SD prima od 4GB .. 8GB nije prepoznao, barem meni, sve sto sam probao dosada od aplikacija u telefonu radi odlicno, surfanje mi je cak vise nego dobro i s mojim nezgrapnim prstima. Javim kroz mjesec dva ako primjetim kakve nedostatke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
VIP Racer III mini?

Da li je netko kupovao ovaj mobitel u poslijednje vrijeme, da li je dekodiran ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
VIP Racer III mini?

Molio bih korisnika Ultimate Power da mi se javi u vezi igre minecraft pocket edition i da mi kaze gdje ju je skinuo!!!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Molim pomoc...Kupio sam prije nekih 2mj ovaj mob i od pocetka problemi...Cesto mi se zna desit da kad pricam s nekim da me taj drugi ne cuje...Ja njega cujem, on mene ne...Nadalje, mob se poceo gasit sam od sebe, pretpostavljam da je to zbog instaliranja aplikacija poput What's up, Vibera itd, jer mob ima stvarno malu internu memoriju...Ok, taj dio jos razumijem, al ovo da me sugovornik ne cuje dok pricamo i da se veza prekine za vrijeme razgovora stvarno ne kuzim...Mislio sam da je to mozda zato sto koristim tomato karticu, a mob je kupljen kao dio VIPme paketa, iako mislim da to ne bi smio bit problem buduci da svi vip telefoni rade s tomato karticama...Ima netko hint sta bi moglo bit? Hvala unaprijed...

16 godina
keffica kaže...

Kupio sam prije nekih 2mj ovaj mob i od pocetka problemi...Cesto mi se zna desit da kad pricam s nekim da me taj drugi ne cuje...Ja njega cujem, on mene ne...

isti problem imam i ja na tom mobu svakodnevno  a koristim vip sim karticu tako da ne bi rekao da je zbog tomato sim kartice.

11 godina
neaktivan

Pitao sam ja tipa u VIP-u ima li to veze sto koristim Tomato karticu, kaze on da ne, jer svi VIP uredjaji rade normalno i s TOMATO karticom, tako da je ocito do telefona.A nista, reklamirat pa cemo vidjet kaj kazu

11 godina
neaktivan
VIP Racer III mini?

Evo ja planiram uzeti vip racer 3 mini i zanima me jel se može spojiti na wi-fi.molom vas neka neko odgovori.

unaprije hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
hečo kaže...

Evo ja planiram uzeti vip racer 3 mini i zanima me jel se može spojiti na wi-fi.molom vas neka neko odgovori.

unaprije hvala!

Normalno da može kaj drugo, samo si trebal pročitat prvu stranicu u ovoj temi i sve bi ti bilo jasno pa kaj je to bilo tak teško jel?{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
16 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...

Evo danas kupljen, i ugodno sam iznenajdjen, za 399kn odlican uredjaj, SD prima od 4GB .. 8GB nije prepoznao, barem meni, sve sto sam probao dosada od aplikacija u telefonu radi odlicno, surfanje mi je cak vise nego dobro i s mojim nezgrapnim prstima. Javim kroz mjesec dva ako primjetim kakve nedostatke.

Moj prima i 8 GB... :)
max ne znam... nisam probavao, ali sam mislio upucat 16 GB SD, al reko sta ce mi... sad vidim da mi fali... cini mi se cak da sam negdje u uputstvima citao koliki je max, al moguce i da mi se samo ucinilo... :D

Inace gledam filmove preko ovog cudajstva, medutim neki filmovi mi rade na nekih 60-80% brzine, dakle nemoze ih pokretati dovoljno brzo nego ih uspori i sjecka...
Interna memorija mi je na nekih 20-ak MB, RAM na 35-40 MB slobodnog prostora... je li mozda do toga? S obzirom da mi sve drugo radi normalni, kao i neki drugi filmovi koji se vrte normalnom brzinom...

Ili je problem u bsplayeru i formatu u kojem je film?

11 godina
neaktivan
VIP Racer III mini?

Mobitel kupljen danas i dekodiran je!

0 0 hvala 0
16 godina
Mcfly323 kaže...

Evo ti postupka rootanja ali ti je na engleskom.Moraš skinuti kineski softver za rootanje.nemoj se plašiti radi.Moraš instalirati prvo drivere za mobitel.I nezaboravi izvadiri Sim karticu i uključiti USB debugging mode(ispravljanje grešaka).I u istom meniju stavi kvačicu da ti se display negasi.Nesmješ na kompjuteru imati programe tipa Bluestacks ili sl. koji emuliraju Android jer ti neće naći mobitel.SuperOneClick root programi ti neće raditi.Samo ovaj kineski.

Što se tiče memorije da se poveća prostor na onih 180 Mb pisat ću u drugom postu.

Upiši u google tražilicu. How to root zte v790 i stisni prvi link tamo ti je sve.to ti je XDA devoloperforum.

Bas pokusavam rootati frendu...

Moze li mi netko uploadati taj kineski root tool? Ne radi link :(

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 21:54 (lovac82).
15 godina
lovac82 kaže...
Mcfly323 kaže...

Evo ti postupka rootanja ali ti je na engleskom.Moraš skinuti kineski softver za rootanje.nemoj se plašiti radi.Moraš instalirati prvo drivere za mobitel.I nezaboravi izvadiri Sim karticu i uključiti USB debugging mode(ispravljanje grešaka).I u istom meniju stavi kvačicu da ti se display negasi.Nesmješ na kompjuteru imati programe tipa Bluestacks ili sl. koji emuliraju Android jer ti neće naći mobitel.SuperOneClick root programi ti neće raditi.Samo ovaj kineski.

Što se tiče memorije da se poveća prostor na onih 180 Mb pisat ću u drugom postu.

Upiši u google tražilicu. How to root zte v790 i stisni prvi link tamo ti je sve.to ti je XDA devoloperforum.

Bas pokusavam rootati frendu...

Moze li mi netko uploadati taj kineski root tool? Ne radi link :(

Probaj sa Kingo Android ROOT. Brzo i jednostavno. EVO SAD RADI.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 22:11 (bodija).
16 godina
VIP Racer III mini?

Jesi probao ili? Meni link ne radi, nece se ucitati

Ne znam, kaze lik na prvoj stranici da se treba koristiti bas kineski tool, sad nez koliko ima istine u tome. BTW postoje li kakvi romovi?

EDIT:

Nisam tocno siguran sto im ovo znaci: "Phone USB computer connection should be "connected as an installer", this can be done by unticking Media device MTP or Camera PTP."

Misle da SD kartica treba vidi vidljiva na racunalu?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 22:30 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
VIP Racer III mini?

Evo kako sam ga rootao (mobitel je inace bio otkljucan na sve mreze, Android 2.3.6 ako nekoga bude zanimalo).

1. Skinite sljedece:

- ZTE driveri: mediafire.com/?f7h1f7i7skggmtg - raspakirajte i instaliratje sve

-  Skinite "中兴V790+V788D通用一键ROOT" s ovog linka: http://www.multiupload.nl/FNG4WAUNI1  - ovo vam je alat za rootanje (na kineskom je i izvrsava se u comand promptu), samo ga skinite zasada (ne pokrecite ga jos). Inace, samo pomocu ovog alata mozete rootati Vip Racer 3 mini (ne pokusavajte druge alate za rootanje, probao sam i nije islo)

- MotorolaDeviceManager_2.4.5 skinite s ovog linka: http://www.multiupload.nl/1SCF6NQC0M- instalirajte i to je to (ne pokrecite nista). Ovo OBAVEZNO skinite i instalirajte, bez ovoga nisam nikako mogao rootati mobitel (to su inace driveri za Motorolu, ne znam kakve oni veze imaju s ZTE-om ali bitno da radi :) )

2. Nadalje, pratio sam upute na xda forumu

- Napravite backup ukoliko je to potrebno (file-ovi, kontakti itd)

- Ugasite mobitel i izvadite SIM karticu (za svaki slucaj)
- Upalite mobitel, neka vam baterija bude barem na 50% puna

- Sada kada se mobitel upalio, spojite ga na racunalo USB kabelom i ukljucite sljedece: Home>Settings>Developer options>"USB Debugging".

- Pokrenite 中兴V790+V788D通用一键ROOT.exe. , pritisnite enter i cekajte. Alat ce detektirati mobitel i resetirati ga automatski
Napomena: kada se bude palio, pojaviti ce se neka plava pozadina odnosno animacija (to traje svega 10-30 sec)....

- Kada se konacno upali, vidjet cete "Superuser" i "Root explorer". To znaci da vam je mobitel rootan (slobodno skinite neku aplikaciju koja zahtjeva root i provjerite je li radi).

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 5:20 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
VIP Racer III mini?

kako se podaci sa telefona prebacuju na karticu kada se mijrnja telefon

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice