Tele2 - iskustva?

poruka: 9
|
čitano: 2.956
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Tele2 - iskustva?

Ima li ko iskustva, upravo cu prijeci na njih pa me zanimaju iskustva.. Tenks

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Tele2 - iskustva?
jspknzvc07 kaže...

Ima li ko iskustva, upravo cu prijeci na njih pa me zanimaju iskustva.. Tenks

SAmo ti pređi na Tele 2 ja sam već 4 godine i više, i prezadovoljan sam.

Ako misliš prenjeti broj, to ti je moja stara napravila, ostane ti broj sa prijašnje mreže samo si na Tele 2, inače odlična stvar.

Kalko1212 ingame
17 godina
odjavljen
Tele2 - iskustva?

A ono zivim malo dalje od grada, frend mi ima tele2, njega uopce ne zovem jer znam da ce prekidat. :)

0 0 hvala 1
16 godina

Vraćam staru temu iz pepela, al eto kad sam htio istu otvoriti :)

Na VIPu sam već jako dugo (12ak godina), sad bi uzeo neki bolji smartphone (lg g2 ili g3) i tele2 ima dosta bolju ponudu što se tiče tarifa + dodatni gigabajti tokom dijelog trajanja ugovora.

Kakva imate iskustva sa Tele2? Pokrivenost signala, Interneta, servisi, korisnička?

Hvala

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Na bonovima sam 2.god.
Pošto sam većinom u Zg.nevidim razliku u pokrivenosti u odnosu na Vip(možda zavisi i od mobitela)
Pokrivenost za internet također ista jedino što je download brzina od 2-4.mb/s(neznam dali je to limitirano korisnicima bonova)
Servis-nemam iskustva
Koris.podrška malo kasni 2,3,4 dana kad se upita e-mailom.
Služba za korisnike-neznam
Kune na računu nisu nikad nestale
Treba paziti na roaming jer se rado spaja na recimo BiH mreže blizu granice.Ima nacionalni roaming u zonama slabog signala od HT bez dodatnih troškova.
Sve u svemu ok
Niža brzina neta je kompenzirana dodjelom više gigabajta.Nema Lte.
12 godina
protjeran
Tele2 - iskustva?

Ok je telac tamo di ima signala, problem je tamo di nema signal... Da, imaju ugovor sa T-Mobileom o nacionalnom romaningu, ali to se vazi samo za EDGE signal i brzinu od 64kb/s... Dakle prvo provjeriti dal Tele 2 ima pokriveno podrucje svojim signalom, pa tek tada potpisivat ugovor...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tele2 - iskustva?

Imam Tele2 već godinu dana i zadovoljan sam. Sa njima nikada nisam imao nikakvih problema. Ne znam što više reći. {#}

Kartu pokrivenosti signalom imaš ovdje.

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2014 20:40 (Marko :D).

0 0 hvala 0
16 godina

Da, raspitujem se malo i dosta je to nezgodno kad izgubi signal... ja još živim blizu Slovenije pa su dobre šanse da njihovu mrežu po kupi, a to nikak nije dobro. Možda ipak Bonbon zvuči bolje, oni koriste samo mrežu od tmobilea, ne spajaju se roamingom pa bi to trebalo biti dosta bolje za signal. A i tarife izgledaju ful jeftino, ovo kombiniranje kako ti paše je odlično. Imate kakvih loših saznanja o Bonbonu?

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Da, raspitujem se malo i dosta je to nezgodno kad izgubi signal... ja još živim blizu Slovenije pa su dobre šanse da njihovu mrežu po kupi, a to nikak nije dobro. Možda ipak Bonbon zvuči bolje, oni koriste samo mrežu od tmobilea, ne spajaju se roamingom pa bi to trebalo biti dosta bolje za signal. A i tarife izgledaju ful jeftino, ovo kombiniranje kako ti paše je odlično. Imate kakvih loših saznanja o Bonbonu?

Na mobitelu možeš namjestiti da ti se spaja samo na Tele2 mrežu tako da ako si to uključiš, nemaš brige. Raspitaj se malo kakav tamo imaju signal. Valjda budeš preživio te dvije ili koliko već godina, a onda odi na mrežu koju hoćeš.

Iz kojeg si grada?

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2014 22:06 (Marko :D).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice