T-mobile...lopovi

poruka: 43
|
čitano: 18.105
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: T-mobile...lopovi

Pretpostavljam da na ispisu piše STVARNO trajanje poziva.

Dakle, ako imas 4 poziva po sekundu da na ispisu pise 4 sec.

E stvar je u tome sto se razgovori obracunavaju po 15 sekundi, pa iako je u stvarnosti 4 poziva po sekundu = 4 sekunde u obracunu je to zapravo minuta (4 * 15 sekundi jer se obracunava na 15 sec).

I onda tvojih 600 minuta lako postane 1700 obracunskih minuta Osmijeh

Ili to ili nas nesto muljas jer mala je sansa da ce ti njihovi sustavi obracunati nesto sto nisi potrosio

16 godina

pređi na VIP... puno bolje...

Intel Core2 Quad 2.4 GHz 2 GB RAM Nvidia GeForce 8500GT 512MB WD 200GB Logitech Cordless Desktop Wave Pioneer DVD-RW DVR-110D
17 godina

Kao prvo, nemam razloga muljat...

Kao drugo, da mi na računu piše 35 sati razgovora ne bih riječi rekao...

Ma sve je to OK samo kad već obračunavaju potrošeno neka ispravno napišu i vrijeme trajanja razgovora...

Bit će!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 22:48 (unique83).
17 godina
protjeran
T-mobile...lopovi

"...pređi na VIP... puno bolje..."

puno bolje će ga pljačkat, to misliš ?

Tele2   je najbolji izbor što se tiče jeftinoće u prepaidu

"Hedonism Is My LifeStyle"©
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 22:48 (l)oolvl).

0 0 hvala 0
17 godina
Mauro kaže...

E stvar je u tome sto se razgovori obracunavaju po 15 sekundi, pa iako je u stvarnosti 4 poziva po sekundu = 4 sekunde u obracunu je to zapravo minuta (4 * 15 sekundi jer se obracunava na 15 sec).

I onda tvojih 600 minuta lako postane 1700 obracunskih minuta Osmijeh

Da je stvar ovakva kakva ti kažeš da je onda to ne bi bilo dobro...

Mislim da je obračunska jedinica 15 sekundi: znači pričao ti 2 sekunde ili 15 sekundi platit ćeš za 15 sekundi. Ako pričaš 16 sekundi plaćaš isto kao da si pričao 30 sekundi, etc.
A da oni meni kad ja pričam 1 sekundu ili 2, 3 ili 4, ukupnom trajanju razgovora pribroje kao da sam pričao 15 sekundi onda bi ti bila krađa nad krađama...
Onda bi stvarno nabio 1500 minuta dok kažeš keks..
Bit će!
16 godina
neaktivan
T-mobile...lopovi

kad smo kod muljanja ja sam imao mob na preplatu kod t-mobile i 3 mjeseca mi je raćun bio 222 kune i recite da tu nije nešta čudno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
T-mobile...lopovi

1500 MIN je za jednu liniju t-com a ne za druge a za to sto je prekoracila sad neznam jedino ti kazem plati i to je to ja sam dobio 2500 kn maxadsl jel su mi stavili paket 1 gb a ja sam im reko flat i zalili smo se i sto cirkusa i potrosac i sve jednostavno je nemoguce i teško sa njima!

0 0 hvala 0
16 godina
unique83 kaže...

Evo ovako stvari stoje...

Danas sam provjerio ispis poziva i fino sve kopirao u excell da provjerim koliko je ukupno vrijeme poziva...

Ispalo je 1700 minuta u nekih 1000 i sitno poziva...

Istina da cura puno priča na mobitel ali 1000 i kusur poziva...zar nije to malo previše?

...to je više od 30 poziva dnevno...

Ne znam sad više šta da mislim...

Na ispisu poziva dobijem ukupno vrijeme trajanja poziva 1700 minuta, a na računu kad se sve zbroji dobije se nekih 600 minuta...

Ne kužim...

-30 poziva dnevno je 'sitnica',tj. sasvim moguće.
-obračunska jedinica je(?)... npr 15 sec, pa u 16toj već plaćaš pola minute..
obračun je vjerojatno točan, još treba dodati van mreže-posusta..
- pritisni curu i objasni joj da ćeš je radije izvesti van na večeru za te novce...
C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina

Ma dolazili su i veći računi...

Prije dok nismo imali flex obitelj došao bi njoj 600 kuna i meni 200...

A prošli mjesec je došao 350 za oboje...pa je to bilo onak olakšanje...

I pomislio sam ajd dobru stvar smo napravili što smo uzeli taj flex obitelj i unlimited za curu (jer ipak ona priča puno zbog posla...a i znate kakve su žene)...

Kad ono unlimited nije unlimited...a šta ćeš...

Već sam ju "pritisnio" da se malo kontrolira...pa ćemo vidjet idući mjesec šta će bit...

Bit će!
16 godina
protjeran
T-mobile...lopovi

ma vip je jos gori, ja sam bio na pretplati 50 kn vip, i prvi mjesec (bez ikakvih bonusa, free minuta) (kad sam najvise trosio) doso mi racun 60kn a ostale mjesece po 150kn (kad sam manje trosio), a jednom 450kn i ja njih nazvo, oni se ispricavaju da su krivo obracunali i doso opet racun 100kn, sta su mislili da cu sutat i platit 450 kn

King of the South!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 23:20 (epic).

0 0 hvala 0
16 godina
unique83 kaže...

Kad ono unlimited nije unlimited...a šta ćeš...

-prvo pravilo, nevjeruj Danajcima... (ups) krivo,  nego , čitaj 'mala slova' opasnija su od VELIKIH  na reklami...
Zato čim vidim besplatno, jeftino i sl., kažem NE! (i žene imaju to pravo, u nekim drugim slučajevima...) ali me opet siluju, svakog dana.
A zapravo novac je tu da se troši, operateri nam rade uslugu (i to naplaćuju, višestruko)
C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

neka mi neko objasni koji k korisnici t mobile nemogu imat ispis poziva osim ako nisu u preplati??mozes imat ispis ali samo u roku od 24 h ako si na bonovima..ja zvao sluzbu koju btw je j... za dobit..znaci ako si u kojem slucaju stariji covijek dok to skuzis bude ti vise pun k pa odustanes,,naime stari mi je bija u austriji i upisa je bon od 100kn ..prica tocno 2 min i kune otisle u sumu,,operater veli da nemos dobit ispis i tako da mos samo plakat,,nije stvar u 100 kn nego se osijecas ko  budala,,neka mi neko obijasni sta cinit u ovakvim situacijama kad vec nemos nikog ubit.thanks pozzz

17 godina
neaktivan
zohan kaže...

neka mi neko objasni koji k korisnici t mobile nemogu imat ispis poziva osim ako nisu u preplati??mozes imat ispis ali samo u roku od 24 h ako si na bonovima..ja zvao sluzbu koju btw je j... za dobit..znaci ako si u kojem slucaju stariji covijek dok to skuzis bude ti vise pun k pa odustanes,,naime stari mi je bija u austriji i upisa je bon od 100kn ..prica tocno 2 min i kune otisle u sumu,,operater veli da nemos dobit ispis i tako da mos samo plakat,,nije stvar u 100 kn nego se osijecas ko  budala,,neka mi neko obijasni sta cinit u ovakvim situacijama kad vec nemos nikog ubit.thanks pozzz

Onda, jel može ili ne može? Uostalom, zašto bi operater tebi kao prepaid korisniku bio obavezan trenutno pružiti ispis poziva? Cjenik poziva u roamingu nađi na T-Mobile stranicama. I da, dolazne pozive u roamingu također ti plaćaš.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 16:20 (macak).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice