Stavljanje passworda na foldere (NOKIA)

poruka: 5
|
čitano: 2.616
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Zanima me jel moguce ikako zakljucati memor karticu na nokiji 5310 xm, pise da se moze staviti password, al kad ga postavim pri ulasku u karticu ga uopce ne treazi, ako se tak ne moze da li postoji kakva nacin ili program kojim bi se neke mape zakljucavale na slican nacin kao sto se to moze kod samsunga?

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Stavljanje passworda na foldere (NOKIA)

To se i ja pitam za SE C905

Daju ti 2GB flash, sa mogućnošću da staviš 8 ili 16 GB,

a sve to bez ikakve zaštite. Dok naprimjer najgluplji dummy telefon Samsung ima takvu zaštitu. Slika naprimjer.

Otvorio sam nekoliko takvih tema sa istim ovim pitanjem,

može se navodno staviti MOby Explorer, ili Folder Lock na tvoj mob. ali ja recimo sa ta dva programa i mojim mobom nisam imao sreće. Jednostavno ne rade, ili ja nešto, naprimjer, ne radim kako treba.

Ukoliko itko ima bilo kakvu sugestiju da se ovo riješi, ja bih volio da mi da prijedlog. Nedavno mi je ukraden K800i,

koji je imao 1GB karticu, na kojoj je bilo svačeg privatnog. Telefon sam zaštitio šifrom, još prvog dana kupnje, ali

flash karticu nisam, jer takva opcija ne postoji. Doduše, sada bih sa navedenim programima vjerovatno mogao zaštiti taj stari  K800i flash, ali ga ionako nemam više.

A na mom trenutnom modelu /c905/ nijedan ne radi kako treba. Previše nov model, pretpostavljam.

BALKANAC OD GLAVE DO OPANAKA
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2008 13:15 (panonski).
16 godina
neaktivan
RE: Stavljanje passworda na foldere (NOKIA)

sad sam na jednom stranom forumu pročitao da je šifra telefona vezana i na karticu, pa ako je ubaciš u drugi telefon, trebaš šifru ?Nevinašce

Nekako mi to sumnjivo zvuči, posebno iz razloga što sam ja dobio USB M2 memory adapter,

što praktično znači da se on samo gurne u računalo sa u njega gurnutom flash karticom iz telefona. /izvadiš karticu ubaciš u njega, i direkt se konektiraš na USB bilo kojeg kompa, bez ikakve potrebe za nekim dodatnim softwareom /

Ja sam to isprobao i nije me tražio nikakvu šifru pri tome. Možda bi na drugom telefonu tražio, mada kažem, meni je to sumnjivo. Treba probat.

USB M2 memory adapter USB M2 memory adapter
BALKANAC OD GLAVE DO OPANAKA
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2008 14:01 (panonski).
17 godina

Koliko sam ja shvatio iz Nokijinih uputstava možeš staviti password na karticu, ali taj pasword se koristi samo kod premještanja kartice iz tvog mobitela u neki drugi mobitel, a inače dok je kartica u tvom mobitelu ne traži pass za pristup folderima i samoj kartici. Stvarno glup način zaštite, ali nisam pronašao ništa konkretnije kod Nokije. Kod Samsunga možeš stavljati pass na foldere, ovdje to očito nisu riješili :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Zna li itko kako takvu zaštitu staviti na Sony Ericssone, koliko vidim to je najbolje rješeno kod Samsunga.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice