Sony Xperia Z1

poruka: 1.195
|
čitano: 266.049
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Kupio sam Sonyjevu memorijsku karticu u Svijetu medija i nemam nikakvih problema. Tih par kuna više koje sam dao za brand name karticu sada mi garantira mir. A nisam ju puno platio.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Pozdrav,ne znam je li se ovo vec spominjalo na temi xperia z1,ako jest onda se ispricavam:postoji li igdje u BiH ili Hrvatskoj mogucnost zamjene originalne zastitne folije na z1?znam da se sa njom skine sonyjev logo,da se gubi garancija bla bla bla ali ekran tj ta folija mi je na par mjesta izgrebana pa me to iritira...nasao sam foliju na ebayu(10-ak eura kosta) te postoji i par youtube clipova kako se folija skida te mijenja...pa ponavljam:postoji li igdje servis gdje se to moze uraditi?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Sony Xperia Z1

Pitaj ovdje LINK

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
10 godina
neaktivan

Upitah ih.Kao da me ne kontaju.Tvrde da se folija lako skida(sto po mom proucavanju nije istina) te da se moze staviti nova ali da nema loga Sony (na ebayu postoje takve folija sa logom te mnostvo videozapisa o zamjeni folija).Gdje god sam pitao,kome god sam se obratio ne zna.Je li moguce da radi ogrebotina na zastitnoj gorilla glassu ili kako se vec zove moras cijeli display mijenjati???

15 godina
Sony Xperia Z1

Malo je zeznuto.....

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Pozdrav!
Imam problem sa mobitelom. Gmail mi radi non stop i baterija traje jedno 12 sati.

To mi se dogodilo prije tri tjedna, napravio restart i sve je u redu bilo do jutros.

U 2 u noći je imao 100% baterije, u 10 ujutro 50%.

Nakon updatea na Lolipop sam napravio factory reset.

Što preporučate?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Isključit automatsku sinkronizaciju i ako problem i dalje bude gmail onda ga onemogućit i vidjet dalje da li se događa isto.

10 godina
neaktivan

Lp! Posto vidim da ima puno ljudi s problelmom sa Z1 za touchscreen-om.Zanima me kako ste to rjesili? 

13 godina
odjavljen
Skidanjem orginal folije sa touchscreena
10 godina
neaktivan

Nemam je,nema loga od Sony.Kupio sam ga polovnog i od onda je bez nje.Ugl najvise mi pocne touch zezat kad se mobigel zagrije.

13 godina
odjavljen
Meni je folija rjesila muke, jer sam imao sitne ogrebotine koje su utjecale na ghost touch
10 godina
neaktivan

Hvala,druga iskustva?

13 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Prodaje li tko s foruma Z1 bijelu da radi na HT?

Poludio sam s Z3 i vraćam se na Z1.

Kakvi su problemi sa z3?

What a lovely day.
10 godina
neaktivan

A jel prodaje netko Z2 sa garancijom do 1800 kn?

15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Ima kakvih vijesti o novom updateu?

EDIT: Ima nešto

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2015 19:58 (chutac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Očekuj za oko tjedan do dva da će sletit. Moj prijedlog je da ne flashate odma prvu verziju nego sačekaš jedan tjedan da se slegne sve, zbroje utisci i vidiš. Tako sam ja sa Z3C, sačeko dok nije došla USA LTE verzija i radio flash, sasvim je pristojno ispalo

14 godina
i4s kaže...
kruskar kaže...

Prodaje li tko s foruma Z1 bijelu da radi na HT?

Poludio sam s Z3 i vraćam se na Z1.

Kakvi su problemi sa z3?

Neznam dali je na svim no na moje 2 dobijene s servisa(nove) su imale problem s mikrofonom i zvučnikom,sam su prestali radit nakon tj-2 rada.No sretno prodo Z3 uzeo sekundarni iphone 4 i primarnu z1 ;)

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
12 godina
neaktivan

To je čudno, mislim da te zapale refurbished modeli

14 godina
bubimir13 kaže...

To je čudno, mislim da te zapale refurbished modeli

To je i moje mišljenje,sony nikad nije bio toliko ne kvalitetan ali neka Z1 radi i više nego odlićno za moje potrebe a hvala bolu ima hrpa aplikacija.

12 godina
neaktivan

Ma meni bi falile neke stvari sa Z3 da bi mogao napravit takakv kompromis, prije svega 4K i Timeshift video, kao i postavke zvuka i bolji ekran. Jes da se 4K i TSV mogu portat, al opet, nije to to...

14 godina
bubimir13 kaže...

Ma meni bi falile neke stvari sa Z3 da bi mogao napravit takakv kompromis, prije svega 4K i Timeshift video, kao i postavke zvuka i bolji ekran. Jes da se 4K i TSV mogu portat, al opet, nije to to...

Gle nije to to no opet radi super iako je na compactici 4k i tsv puno bolje raidlo(prošle godine imo obje) ali nema veze,ako koristim kameru za snimanje videa dosta mi je i FHD video iako slabo snimam videe,manje više fotografija,glazba,internet i društvene mreže.

17 godina
neaktivan

Da li uzeti lizalicu ili ne, pitanje je sad ?

Trenutno imam 4.4.4. kojim nisam nešto previše oduševljen...

I da li da skinem foliju, već se dosta na njoj vide crtice i mali rezovi?

14 godina
Erda kaže...

Da li uzeti lizalicu ili ne, pitanje je sad ?

Trenutno imam 4.4.4. kojim nisam nešto previše oduševljen...

I da li da skinem foliju, već se dosta na njoj vide crtice i mali rezovi?

Slobodno idi na lizalicu,koristim ju i odlićno radi.

Ako ćeš skidat foliju obavezno nabavi ili drugu ili kaljeno staklo,ja imam to ludo staklo i iznenađen sam,stražnju stranu ni ne znam kako izgleda bez maske :)

17 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Ako ćeš skidat foliju obavezno nabavi ili drugu ili kaljeno staklo,ja imam to ludo staklo i iznenađen sam,stražnju stranu ni ne znam kako izgleda bez maske :)

Kaljeno staklo??? Govorim o tvorničkoj foliji na ekranu!! jel se ona ne može samo skinuti i basta!?

15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Možeš ju samo skinuti, ništa neće biti. Osim što će staklu prijetiti ogrebotine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Erda kaže...
kruskar kaže...

Kaljeno staklo??? Govorim o tvorničkoj foliji na ekranu!! jel se ona ne može samo skinuti i basta!?

Znam ja o čem govoriš ali preporučam ti nakon skidanja stock folije stavljanje kaljenog stakla ili neke druge kvalitetnije folije.

chutac kaže...

Možeš ju samo skinuti, ništa neće biti. Osim što će staklu prijetiti ogrebotine.

I ako bog da sve će raditi kako spada a možda i neće kao u mom slučaju s Z1 Compact,skinuo foliju i touch nije dalje funkcionirao kako treba.

11 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Ništa ne pišete o verziji 5.1.1 koje je dostupna od ponedjeljka 14.9.2015. (za CE3 od utorka):

http://www.xperiablog.net/2015/09/14/android-5-1-rolling-to-xperia-z1-z-ultra-and-z1-compact-14-6-a-0-368/

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 20:52 (BudalastoStvorenje).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BudalastoStvorenje kaže...

Ništa ne pišete o verziji 5.1.1 koje je dostupna od ponedjeljka 14.9.2015. (za CE3 od utorka):

http://www.xperiablog.net/2015/09/14/android-5-1-rolling-to-xperia-z1-z-ultra-and-z1-compact-14-6-a-0-368/

Ja sam si sinoc instalirao prerooted CE3, moram priznati da sam jako odusevljen romom i s tim da su napokon riješili onaj memory leak. 

15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Sve je bolje osim sto i dalje mobilna antena non stop radi pa vuce bateriju. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Malo veća potrošnja baterije je jedino što sam za sada primijetio, ali samo u slučaju korištenja 3G/4G veze ili Wifi-ja. Kako mi se ne da ponovno instalirati sve aplikacije (jer ih nikada ne vraćam iz nekakvog backupa), nisam napravio factory reset niti reinstalirao firmware, što sam nekada radio. Nekada sam znao za svaku sitnicu reinstalirati Windowse na PC-u, a sada ih koristim godinama bez reinstalacije. Dođe to s godinama...

Na prošloj verziji 5.0.2 znao mi je crashnuti adresar u mobitelu. Vidjet ću hoće li se to dogoditi i s 5.1.1.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2015 23:10 (BudalastoStvorenje).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice