I dalje ne mogu instalirati Torch boost, šta raditi??
Ako si napravio root ja cu ti pomoc, ako nisi uradi prvo root pa se javi.
I dalje ne mogu instalirati Torch boost, šta raditi??
Nešto sam zeznio s rootom, ne mogu ga rootati da ga jbš...
Ima netko prijedlog kako ga najlakše rootati?
Znam da treba googlati (što sam i učinio) ali ne ide...
Nešto sam zeznio s rootom, ne mogu ga rootati da ga jbš...
Ima netko prijedlog kako ga najlakše rootati?
Znam da treba googlati (što sam i učinio) ali ne ide...
Ajd rjesit cemo, javi se na PP
pozz
di bi mogao najeftinije otkljucat z1 preko imei broja na tcom zakljucana
ako moze link neki
hvala
Jel' ja ne mogu naći opciju u Settingsima da mi se screen za vrijeme razgovora zaključa ili ona ne postoji?
Često znam spustit slušalicu za vrijeme razgovora ili uključiti mikrofon.
Znam da ima aplikacija na Playu ali ni jedna mi se ne sviđa :(
Jel' ja ne mogu naći opciju u Settingsima da mi se screen za vrijeme razgovora zaključa ili ona ne postoji?
Često znam spustit slušalicu za vrijeme razgovora ili uključiti mikrofon.
Znam da ima aplikacija na Playu ali ni jedna mi se ne sviđa :(
I meni se to često dešava, zeza proximity sensor. Primjetio sam da isto dolazi i uz netočno podešavanje svjetline ekrana (kada je automatsko uključeno), tj. ostane mi tamno na suncu-jedva vidljivo.
Možda je jedan senzor za oboje?
Uglavnom upali mob i ugasi pa će ti raditi normalno- bar neko vrijeme. A onda opet.
I dalje je OFF, izgleda da je riknio senzor.
Mogu se jeb...
Ako ostaje off znaci da je krepao, da. Jbg.
Ako ostaje off znaci da je krepao, da. Jbg.
Užas...
Stigao danas Z1. Super upgrade nakon HOX-a i S2. Mislio sam ga rootati i staviti LP (official Ressurection Remix 5.3.9) na njega, al' nemam volje :/
Što preporučate od KK/LP ROM-ova?
Može li mi tko pomoći uraditi root i unlock BL?
Radio sam već na većini mobitela (Samsung, HTX, Xperia) međutim nešto me cijelo vrijeme zajefrkava iako sam probao par metoda -.-"
Možda reinstall drivera. Nije mi se to dešavalo, no eto ja svoj ni ne mogu otključat (puj, bemti operatere).
Evo tema sa XDA (doduše radi se o XZ, ali mislim da bi moglo pomoći možda).
I zadnja stvar: jesi li provjerio u service meniju da li ti je Bootloader Unlock Allowed: YES. To je onako..kudikamo najbitnija stavka u cijeloj priči
Javi rezuljtate
Provjerio i BL Unlock Allowed: NO, ne mogu ništa raditi -.-"
Thx na objašnjenju.
Kakve veze ima BL s rootanjem? Ja imam rootanu Xperiu Z sa zaključanim BL-om.
Jedino što ne možeš stavljati bilo kakve, nego isključivo ROM-ove bazirane na stock kernelu...
Provjerio i BL Unlock Allowed: NO, ne mogu ništa raditi -.-"
Thx na objašnjenju.
Što se roota tiče nije pretjerano teško.. malo flashanja, paligasi i to je to.
Evo i link (u slučaju da imaš 14.4.A.0.157).
Ukratko morat ćeš pribaviti Flashtool, kernele koje ćeš flešnut i EasyRoot.
Mislim da ti je sve više manje oke objašnjeno u gore navedenom linku, pa probaj i javi kako je prošlo.
Kakve veze ima BL s rootanjem? Ja imam rootanu Xperiu Z sa zaključanim BL-om.
Jedino što ne možeš stavljati bilo kakve, nego isključivo ROM-ove bazirane na stock kernelu...
Odgovarao sam na dio sa BL unlockom (prva slikca u njegovom postu)
Hvala na odgovorima. Prodao ga jer nema mogućnost otključavanja BL što mi je od važnosti, želim custom ROM. Budem si uzeo neki isti, al' s otključanim BL.
Pozdrav ljudovi i forumaši koji čitaju ovu temu, i moju poruku :D
Znači, vidim da i ostali imate slične probleme kao i ja! naime, Xperia Z1 C6903 - 157 međuverzija...
na *#*#7378423#*#* vidim da mi je bootloader dopušten, tj. na YES je..
Probao sam na razno razne načine ga rootati... pa mogu vam reći da sam doslovno sve probao.. i towerroot, i onaj clients like hoockers, fast boot, i što već nisam.. mislimd a i kingoapp di na kraju tvdi podrška ...
Zanima me jel mi itko može pomoći? znači, ne zanima me ništa, niti mjenjaje ROM, niti mjenjanje išta, samo root da mogu neke "strašne" aplikacije korisititi..
Dakle,d ali mi itko može pomoći? :D
Znači, vidim da i ostali imate slične probleme kao i ja! naime, Xperia Z1 C6903 - 157 međuverzija...
Probao sam na razno razne načine ga rootati... pa mogu vam reći da sam doslovno sve probao.. i towerroot, i onaj clients like hoockers, fast boot, i što već nisam.. mislimd a i kingoapp di na kraju tvdi podrška ...
Zanima me jel mi itko može pomoći? znači, ne zanima me ništa, niti mjenjaje ROM, niti mjenjanje išta, samo root da mogu neke "strašne" aplikacije korisititi..
Ako ti treba samo root onda nema potrebe otkljucavat bootloader, e sad sto se roota tice moras prvo napisat koju verziju firmware imas?
Ako ti treba samo root onda nema potrebe otkljucavat bootloader, e sad sto se roota tice moras prvo napisat koju verziju firmware imas?
Pa napisao je, 157 međuverzija... Ugl, izvoli instrukcije za root, nije nista jako komplicirano
dragi svi
pošto je ovo tema o sony experia z1 mobitelu nadam se da cu dobiti potrebnu pomoć dakle, kupujem mobitel i dvoumim se između sony experia z1 mobitela i samsung galaxy s4, mnogi mi kazu da ne mogu pogriješiti kod odabira jer su tu negdje al je problem šta se ne mogu odlučiti
i nisam bas neki poznavaoc mobitela da bi mi neka određena karakteristika mogla presuditi.. razlika u cijeni nije neka prevelika pa me zanima jednostvano koji je bolji?
prvi mi je izbor bio z1 jer sma imala samsung galaxy s3 i na početku je bio ok al kansije mi već to nije bilo to i onda sam htjela probat z1 al su počeli komentari zbog nezamjenjive baterije i slično i totalno su me bacili opet u nedoumicu i sad stavrno ne znam koji da uzmem
unapriejd zahvaljujem dobrim dušama koje odvoje malo svog vremena kako bi mi možda nekim svojim svajetom olakšali odluku
Ako si ikad mijenjala bateriju na mobitelu radi produljenja autonomije (na putu ili sl.), uzmi Samsunga. Ako nisi, ni nećeš; u tom slučaju uzmi Sonya.
Mislio sam i ja S4 jer sam imao S2 a cura i sestra S3 tako da znam dobro kakvi su bili. Poslije detaljnog proučavanja izbor je pao definitivno na Z1 koji je čak kao LG G2 dok S4 je najlošiji bio među konkurencijom te generacije. Što se tiče baterije, nemaš brige, traje dva dana bez problema. Nećeš imati ni idućih dvije godine sigurno a do tada možda kupiš Z3 :)
dragi svi
pošto je ovo tema o sony experia z1 mobitelu nadam se da cu dobiti potrebnu pomoć
Samo pitaj štogod te zanima, a ova stranica ti najbolje pokazuje tehničku nadmoć Z1 naspram S4
http://geekaphone.com/compare/Sony-Xperia-Z1-vs-Samsung-Galaxy-S4
Evo ti par SS
Z1 je rang G2, vrhunski mobitel, imao sam bijeli i radio je na 4.4.4 .108 k'o grom, svaka preporuka
Znaci s upaljenim netom ti dosta dugo izdrzi baterija na z1?
Imala sam i ja s3 odmah cim je dosao ga uzela i prvu god je bio super al druga god vec nije bila bas nesto haha pa sam zato sam i pocela gledat i malo druge mobitele pa mi se svidio taj z1 al su mi neki rekli da radije samunsg bla bla i tad sam pala u nedoumicu :D
Imala sam i ja s3 odmah cim je dosao ga uzela i prvu god je bio super al druga god vec nije bila bas nesto haha pa sam zato sam i pocela gledat i malo druge mobitele pa mi se svidio taj z1 al su mi neki rekli da radije samunsg bla bla i tad sam pala u nedoumicu :D
Samo neznalica može reći da je Samsung bolja firma za android telefone. Softver im je totalno neozbiljan, kao i izgled i kvaliteta uređaja
Z1 isto dobiva lolipop
Tako je.