Sony Xperia P vs HTC Desire X

poruka: 7
|
čitano: 3.560
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Cao :)

Razmisljam da uzem telefon, ali ne znam koji. Mozete li mi pomoci pri izboru? :)

HTC Desire X

ili

Sony Xperia P

DeSeRt_EaGlE
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Uzmi svako Xperiu P . Ja je imam vec 8 mjeseci i radi pre odlično vrti sve aplikacije , sve je jako fluidno . Kvaliteta zaslona je jako dobra kao i kamere . Baterija izdrži 1 dan aktivnoga korištenje ( igrice , face , non stop upaljen 3g i wifi ) ,a može izdražat do 2 i pol dana rekreativnog korištenja . Ako je još šta zanima javi se na pp . 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovako...

HTC ima fantastičan ekran, ali mu je velika mana što nema zaštitu od grebanja.

Inače, riječ je o solidnom telefonu s ispodprosječnom kamerom i prilično traljavom izradom. Imam sličan telefon (Desire V) koji je zapakiran u isto kućište kao i Desire X. Naime, stražnji poklopac telefona sklon je škripanju i to nakon određenog vremena postane zaista iritantno.

S druge strane, Xperia P ima problem s kamerom na ICS-u, ali vjerujem da će isti biti riješen s JB updateom.

Xperia P ima 1 GB RAM-a dok Desire X ima 768 MB RAM-a.

Xperia P ima napredniji A9 dual core CPU i Mali 400 GPU dok je kod Desirea X "stari" A5 dual core Snapdragon s Adreno 203 GPU-om.

Jedini ozbiljan nedostatak Xperije je manja baterija (1305 mAh), ali ni kod Desirea X stanje nije puno bolje (1650 mAh)

Kod oba telefona najavljen je update na JB.

Iskreno, da nema onog problema s kamerom na ICS-u, odmah bi ti preporučio Xperiju. Ovako, odluči sam je li ti to velik problem ili se možeš strpjeti do dolaska JB updatea za nju.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 17:32 (cro_blue).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Nema  problema s kamerom na ICS . Ja ga imam vec 3 mjeseca na ICS i nema nikakvih problema . 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia P vs HTC Desire X

Xperia je dobila update za JB. Medjutim, po meni HTC ima prednost zbog doga sto ima otvor za memorijsku, za razliku od Sony-ja. To je po meni najveci njen nedostatak.

DeSeRt_EaGlE
13 godina

Ma realno nece imat moci zapuniti 13 gb . Ako ako mu je to toliko presudno nek onda uzme htc koji je realno lošiji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Uzeo sam HTC i zadovoljan sam telefonom. Hvala na savjetima. :)

DeSeRt_EaGlE
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice