Sony Ericsson Xperia x8 problemi

poruka: 7
|
čitano: 5.349
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ovako, dobio sam neki dan xperiu x8 i prezadovoljan sam....

1. Svojim čačkanjem po mobitelu sam poremetio onaj SAT NA POZADINI (DigitalClock), jednostavno se izgubio i nemam nikakvog vidžeta na ekranu.

Takodje mi je i nestao vidžet sa google pretraživačem.... Molim vas ako znate da mi kažete kako da to vratim nazad

2. Prebacivao sam muziku i slike sa jedne kartice(microSD) na drugu preko kompjutera...... i kad sam prebacio sve mi je otišlo na memoriju telefona, a ne 

microSD, pa mi sad piše kad koristim kameru ili snimanje videa da nemam dovoljno memorije.... u čemu je problemm???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vezano za sato to ce ti najvjerovatnije bit u postavkama sata.

Sto se tice pitanja memorije, uradi sledece:

-prebaci sa mobitela na kompijuter sve podatke

-ocisti mobitel od svih podataka

- prebaci podatke sa racunala na SD karticu

Bok

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

sat dodaš tako da pritisneš lijevu hardversku tipku, odabereš ''rasporedi widgete'', odabereš željeni i to ti je to...

0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
A kako otišlo? Jesi vidio svoju Sd karticu na Kompu.Mora ti biti kao da si stavio usb stik na komp.Removable storage treba ti biti kad klikneš na Moj Kompijutor, e ako nije tako onda izvadi karticu i stavi je u čitać kartica pa spoji na komp.
Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Xperia x8 problemi

Ma ok je to, ja kad spojim sa računalom piše my computer "PHONE CARD" i ja sam tu prebacio, ali meni je problem sto sve slike koje uslikam kamerom, video i muziku ide na memoriju telefona, a ne na sd karticu. 

SDcard= dostupno 1,84gb

Memorija telefona= dostupno 48,68MB

Znači kako da to rješim, tražio sam po opcijama i nažalost ništa nisam našao...jbg

Ako znate pomagajtee

13 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Xperia x8 problemi
Vanjac53 kaže...

Ma ok je to, ja kad spojim sa računalom piše my computer "PHONE CARD" i ja sam tu prebacio, ali meni je problem sto sve slike koje uslikam kamerom, video i muziku ide na memoriju telefona, a ne na sd karticu. 

SDcard= dostupno 1,84gb

Memorija telefona= dostupno 48,68MB

Znači kako da to rješim, tražio sam po opcijama i nažalost ništa nisam našao...jbg

Ako znate pomagajtee

Ako je phone card onda je interna memorija zato ti je na memoriji mobitela, a ne na sd kartici, moraš mobitel spojiti na komp da ti ga prepozna kao Removable storage ili card.

Ne prebacuj sa kompa na mob putem Pc Companiona. Ukljući Usb Debugging u mobu i onda spoji nek ti Windowsi instaliraju drivere za mob nemoj dati Pc Companionu da prepozna tvoj mob dok radiš prebacivanje slika, muzike itd.

http://www.bug.hr/forum/topic/recenzije-komentari-mobitela/sony-ericsson-xperia-x8/75376.aspx odi tamo i pitaj nekoga jer to je tema za tvoj mob pa neka pomognu.

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 14:25 (Fero).
11 godina
neaktivan

Ovako,imam pitanje u vezi Xperie X8.Mobitel imam vec godinu i pol,i jednog dana nije se dala napunit,prebacio sam bateriju u drugi uređaj i napunio,kada sam vratio bateriju u mobitel,nije se htjeo upalit.Sad neznam jel ju uopce vrijedi davat na servis.Hvala.

Luka Pitinac
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice