Zani me da li je moguće na Sony Ericsson X10 mini koji ima instalirani Android OS 1.6 instalirati/nadograditi neku jaču verziju Android OS sustava (npr. 2.1 ili 2.2)?
Hvala.
Zani me da li je moguće na Sony Ericsson X10 mini koji ima instalirani Android OS 1.6 instalirati/nadograditi neku jaču verziju Android OS sustava (npr. 2.1 ili 2.2)?
Hvala.
naravno da moze,potkraj ovog mjeseca bi trebao stici update na android 2,1pa ces onda moci imati 2,1!
Da ne otvaram novu temu, da li možda netko već ima ovaj mobitel?
Kakvi su dojmovi?
Pros/cons?
Najbitnija mi je kvaliteta zvuka pri razgovoru (glasnoća slušalice), glasnoća zvona, ekran, trajanje baterije.
Da ne otvaram novu temu, da li možda netko već ima ovaj mobitel?
Kakvi su dojmovi?
Pros/cons?
Najbitnija mi je kvaliteta zvuka pri razgovoru (glasnoća slušalice), glasnoća zvona, ekran, trajanje baterije.
Mene također isto zanima šta i VASH, ali i to da li ima netko ovaj mobitel te da li je radio nadogradnju softvera na naprednije verzije ANDROID OS-a?
Čitao sam da će se moći upgrejdati na 2.1.
Jel možda netko zna na kojoj stranici ima TUTORIAL za update Android 2.0/2.1 sa Android 1.6?
HVALA!
Ako mi može ko pomoći, bila bi zahvalna.
kad postavljam sliku na pozadinu onda mi slika bude priko cijelog ekrana i još ako imam n ekranu kao timescape i google pretraživanje onda mi se slika cijela pokaže tek kad mičem ekran lijevo ili desno, pa dali zna netko kako mogu namistiti da mi sliku bude manja da je vidim cijelu samo dok je sat na ekranu?
da ne otvaram novu temu
imam jedno pitanje
sve sto skidam sa marketa mi sprema na memoriju mobitela
moze li se kako prebacit da sve skida na memory card
da, al samo na androidu 2.2
da ne otvaram novu temu
imam jedno pitanje
sve sto skidam sa marketa mi sprema na memoriju mobitela
moze li se kako prebacit da sve skida na memory card
Da skida se na mem. card, ali se instalira na memoriju telefona, tak da nemozes imati puno toga instaliranoga(pogotovo igrica)
......Nije mi u namjeri blatiti cijelu seriju...ali dva ista mobitela ( naravno govorim o sony ericsson X10 mini ) prvi u prva tri dana, a drugi u roku od misec dana ...jednostavno su se ugasili....zvuči kao problem serije !!!! Koja je mogućnost da su se baš meni potrefila
dva loša sa trake.....dont think sou......
Zvuči li ikome ovo poznato ?!?!?!?!?!?!?!?
e pozz, da ne otvoram novu temu
planira brat kupit taj mob
pa ako mi moze neko rec ukratko iskustva iz prve ruke, kakav je..kako se pjesme cuju, igre, aplikacije
brzina i tako slicno
hvala :)
hvala..
auf.. bratu se nece bas svidjet..zeli igrat igre...
1300kn moze dat tako da..a neznm...
a nemoze..jbg nema sanse..
ima ima on ne brini, samo starci ga ne puste..
Pozdrav,dobio ssm danas sony ericson xperia x10 mini od jedne zene,koja ga je tresnula i ne reaguje nista. Kada ga ukljucim na punjac treperi crvena lampica i to je sve,probao sam da ga upalim ali nista. Zanima me da li neko zna sta mu je? Unapred hvala :)
Bit će ili matična ili ekran ili baterija. Šta god da je ne isplati se ulagat u njega više...
Jesil probao hard reset uradit ?