Imam stari Sony Ericsson K300i i do sad je radio normalno, ali mi već 2 dana ne želi poslati poruku, stalno javlja da slanje nije uspjelo, pokušao sam već sve, ni služba za korisnike nije pomogla. Planiram kupiti novi W200i u simpa paketu: link. Mislim da je najisplatljiviji u rangu do 500 kn. Što vi mislite, dali ga se isplati uzeti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mobitel mi je jako dobar
prednosti (po meni):
ic
memorijska kartica (256 mb)
nemaš problema sa slanjem poruka
jedina mi je mana to što nema bluetooth
P.S. nije 256 mb nego 128 mb memorijska kartica
Dobar je mobitel i uistinu je jeftin za to što nudi, no pogledaj sad ovo:
http://www.tele2.hr/tele2_bla_bla_ponuda_telefona.html - odaberi Nokiu 3110 Classic.
Imam ovaj mob i stvarno je super.
Ovih 100 kn koje misliš da si uštedio kupnjom Sony Ericssona - nisi! Zbog više razloga - lošija kamera i zaslon i takve sitinice, te najbitnije - skuplje kartice. Primjerice, M2 od gige je 120 kn, dok je microSD 50 kn.
Ne velim da je SE loš, međutim radije dodaj još 100 kn i imaj pravu stvar.
Pozdrav!
Sviđa mi se i Nokia i SE, uf, odluka će biti teška, nije mi kamera bitna, ali je svejedno Nokia dobra. Koliko ima interne memorije?
Sviđa mi se i Nokia i SE, uf, odluka će biti teška, nije mi kamera bitna, ali je svejedno Nokia dobra. Koliko ima interne memorije?
Hvala na savjetima. Pokušat ću još jednom stari osposobiti, premda sam bezidejan, a između Nokie i SE-a ću odlučiti kad ih isprobam
Ovako zamjenio sam karticu sa sestrom i s novom sam karticom mogao slati poruke. Kriva je kartica. Dakle, da li da kupim novu karticu (mob mi je star više od 2 i pol god i dosta je slupani) ili rađe novi mobitel?
Ovako zamjenio sam karticu sa sestrom i s novom sam karticom mogao slati poruke. Kriva je kartica. Dakle, da li da kupim novu karticu (mob mi je star više od 2 i pol god i dosta je slupani) ili rađe novi mobitel?
Mob mi je samo sredstvo komunikacije, ali bih volio slušat i mp3-ce. Mislim si da kupim novu karticu, a onda nešt drugo rikne na mobu, a već mi je sav jadan
Ako možeš uzmi si new mob... šta se tiće SE i Nokije imam doma i jedno i drugo..i SE je bolji u masu stvari... Nokia ima malo sređeniji softver...
Mjuza pa ako uzmeš SE w seriju, bit ćeš zadovoljan..a opet tu imaš i Nokiu ekspres music... tako da...
posloži par stvari koje su ti bitne na papir, usporedi tko ima bolje karakteristike i taj izaberi...
i šta se tiće M2 kartice, je da je malo skuplja, ali brzo će i ta cijena past....
Nisu imali više W200i, a Nokia je bila skuplja, pa sam za 391 uzeo Samsung SGH-E250. Zanima me dali je moguće karticu za njega staviti u digitalni fotoaparat i tako prenjeti glazbu i ostalo s kompa i dali mi treba nekakav posebni software
Pa dali si dobio s mobitelom kakav USB kabel i instalacijski CD, ako je si onda napravi pomoču kabela. A što se tiče mem. kartice i stavljanjau fotoaparat neznam koji fotić imaš i dali podržava standard microSD koji je na Samsungu. Pogledaj specifikacije aparata ili vidi dali ti lagano ulazi pa probaj.
Zanima me dali je moguće karticu za njega staviti u digitalni fotoaparat i tako prenjeti glazbu i ostalo s kompa i dali mi treba nekakav posebni software
Ok, hvala