Sony Ericsson W200i

poruka: 14
|
čitano: 3.040
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Sony Ericsson W200i
pitanje

Imam stari Sony Ericsson K300i i do sad je radio normalno, ali mi već 2 dana ne želi poslati poruku, stalno javlja da slanje nije uspjelo, pokušao sam već sve, ni služba za korisnike nije pomogla. Planiram kupiti novi W200i u simpa paketu: link. Mislim da je najisplatljiviji u rangu do 500 kn. Što vi mislite, dali ga se isplati uzeti?

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Sony Ericsson W200i

mobitel mi je jako dobar

prednosti (po meni):

ic

memorijska kartica (256 mb)

nemaš problema sa slanjem poruka Namigiva

jedina mi je mana to što nema bluetooth

P.S. nije 256 mb nego 128 mb memorijska kartica

Shady in the house
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2008 16:18 (Shady).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson W200i

Dobar je mobitel i uistinu je jeftin za to što nudi, no pogledaj sad ovo:

http://www.tele2.hr/tele2_bla_bla_ponuda_telefona.html - odaberi Nokiu 3110 Classic.

Imam ovaj mob i stvarno je super.

Ovih 100 kn koje misliš da si uštedio kupnjom Sony Ericssona - nisi! Zbog više razloga - lošija kamera i zaslon i takve sitinice, te najbitnije - skuplje kartice. Primjerice, M2 od gige je 120 kn, dok je microSD 50 kn.

Ne velim da je SE loš, međutim radije dodaj još 100 kn i imaj pravu stvar.

Pozdrav!

I wanna be a mod too...
17 godina
Sony Ericsson W200i
autorov komentar

Sviđa mi se i Nokia i SE, uf, odluka će biti teška, nije mi kamera bitna, ali je svejedno Nokia dobra. Koliko ima interne memorije?

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Sviđa mi se i Nokia i SE, uf, odluka će biti teška, nije mi kamera bitna, ali je svejedno Nokia dobra. Koliko ima interne memorije?

Oko 11 mb +/-. Jest da je malo, al kartice su jeftine tak da je to po meni isplativije.

Neznam, ti odluči.

I wanna be a mod too...
17 godina
Sony Ericsson W200i
autorov komentar

Hvala na savjetima. Pokušat ću još jednom stari osposobiti, premda sam bezidejan, a između Nokie i SE-a ću odlučiti kad ih isprobam

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson W200i
autorov komentar

Ovako zamjenio sam karticu sa sestrom i s novom sam karticom mogao slati poruke. Kriva je kartica. Dakle, da li da kupim novu karticu (mob mi je star više od 2 i pol god i dosta je slupani) ili rađe novi mobitel?

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Ovako zamjenio sam karticu sa sestrom i s novom sam karticom mogao slati poruke. Kriva je kartica. Dakle, da li da kupim novu karticu (mob mi je star više od 2 i pol god i dosta je slupani) ili rađe novi mobitel?

To doista o tebi ovisi. Uzmi u obzir da ti kartica košta 100 kn, a mob 600, te se zapitaj za što ti treba mobitel? Ukoliko ga koristiš kao sredstvo kojim bi mogao komunicirati, dobar ti je i stari, ali ako želiš primjerice fotkat i slušat glazbu, onda je novi naravno bolja solucija.
I wanna be a mod too...
17 godina
Sony Ericsson W200i
autorov komentar

Mob mi je samo sredstvo komunikacije, ali bih volio slušat i mp3-ce. Mislim si da kupim novu karticu, a onda nešt drugo rikne na mobu, a već mi je sav jadan

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson W200i

Ako možeš uzmi si new mob... šta se tiće SE i Nokije imam doma i jedno i drugo..i SE  je bolji u masu stvari... Nokia ima malo sređeniji softver...

Mjuza pa ako uzmeš SE w seriju, bit ćeš zadovoljan..a opet tu imaš i Nokiu ekspres music... tako da...

posloži par stvari koje su ti bitne na papir, usporedi tko ima bolje karakteristike i taj izaberi...

i šta se tiće M2 kartice, je da je malo skuplja, ali brzo će i ta cijena past....

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2008 21:56 (Bubbi).

0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson W200i
autorov komentar

Nisu imali više W200i, a Nokia je bila skuplja, pa sam za 391 uzeo Samsung SGH-E250. Zanima me dali je moguće karticu za njega staviti u digitalni fotoaparat i tako prenjeti glazbu i ostalo s kompa i dali mi treba nekakav posebni software

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson W200i

Pa dali si dobio s mobitelom kakav USB kabel i instalacijski CD, ako je si onda napravi pomoču kabela. A što se tiče mem. kartice i stavljanjau fotoaparat neznam koji fotić imaš i dali podržava standard microSD koji je na Samsungu. Pogledaj specifikacije aparata ili vidi dali ti lagano ulazi pa probaj.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
Lovac kaže...

Zanima me dali je moguće karticu za njega staviti u digitalni fotoaparat i tako prenjeti glazbu i ostalo s kompa i dali mi treba nekakav posebni software

Možeš, ali ovisi kakav utor ima. Kolko znam, taj Samsung ima MicroSD, a ako ti fotić podržava SD ili MicroSD, neće biti frke...

Napomena: Ako fotić ima SD utor, trebat će ti adapter MicroSD -> SD...
I wanna be a mod too...
17 godina
Sony Ericsson W200i
autorov komentar

Ok, hvala

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: