Sony ericsson G502

poruka: 25
|
čitano: 5.012
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sony ericsson G502

Pozdrav, evo ovako imam problem, danas sam išao na košarku igrat i koristio sam sony ericsson G502 za slušanje glazbe dok igram, naravno koristio sam i slušalice, one su bile nako partije cijele mokre od znoja, mob je i dalje radio savršeno, kad sam došao kući i dalje je radio, pa sam smotao sluše oko mobitela i stavio ga na stol, sad prije nekih 5 minuta idem pogledat nešto na njega, kad ono ne radi. Nije uključen, ja stišćem tipku za paljenje ko luđak i dalje ništa, zatim sam okrenuo pozadinsku stranu i vidio da je malo vlažan, pomislio sam nita strašno, bit će da je od ruku znojnih ili tako nečeg, i idem ja izvadit bateriju i vratit je na mjesto tako da možda proradi opet, kad ono baterija mokra, mislim ne doslovno nego bilo je vode, znoja čega li već na njoj, ja je obriše ispušem ispušem aparat(ne fenom već ručno-heh-usno to jest)izvadim sim i nju pobrišem sve vratim i opet ništa, ponovim sve opet nekoliko puta, a mob ne trza. Samo me zanima, možda i jest glupo što sam otvorio novu temu zbog ovoga, koristi li još netko ovakav mobitel i zna li kako ja mogu nešto napraviti prije nego odlučim odnijeti ga u servis. A najgore od svega je što nije moj mobitel, već bratov, a on nije kući, tako da će bit svega(koristio bih ja svoj samo nema sluše, a njegov ima) ima li itko kakvu ideju?

EDIT:evo sam još malo istraživao i vidio slične probleme sa mobom, samo nigdje ne spominju vodu, pa nisam siguran sad jesam li ja kriv ili je to neka "softwerska" greška?

http://www.reklamacije.net/reklamacije/mobiteli-telefoni-operateri-./sony-ericsson-g502-a.k.a-smece.html

BOG I HRVATI Kolega, moram ti priopćiti nešto važno što se u mojoj obitelji prenosi s koljena na koljeno, naime, moj djed kad je umirao rekao
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 18:07 (zero cool).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Sony ericsson G502
zero cool kaže...

Pozdrav, evo ovako imam problem, danas sam išao na košarku igrat i koristio sam sony ericsson G502 za slušanje glazbe dok igram, naravno koristio sam i slušalice, one su bile nako partije cijele mokre od znoja, mob je i dalje radio savršeno, kad sam došao kući i dalje je radio, pa sam smotao sluše oko mobitela i stavio ga na stol, sad prije nekih 5 minuta idem pogledat nešto na njega, kad ono ne radi. Nije uključen, ja stišćem tipku za paljenje ko luđak i dalje ništa, zatim sam okrenuo pozadinsku stranu i vidio da je malo vlažan, pomislio sam nita strašno, bit će da je od ruku znojnih ili tako nečeg, i idem ja izvadit bateriju i vratit je na mjesto tako da možda proradi opet, kad ono baterija mokra, mislim ne doslovno nego bilo je vode, znoja čega li već na njoj, ja je obriše ispušem ispušem aparat(ne fenom već ručno-heh-usno to jest)izvadim sim i nju pobrišem sve vratim i opet ništa, ponovim sve opet nekoliko puta, a mob ne trza. Samo me zanima, možda i jest glupo što sam otvorio novu temu zbog ovoga, koristi li još netko ovakav mobitel i zna li kako ja mogu nešto napraviti prije nego odlučim odnijeti ga u servis. A najgore od svega je što nije moj mobitel, već bratov, a on nije kući, tako da će bit svega(koristio bih ja svoj samo nema sluše, a njegov ima) ima li itko kakvu ideju?

Nisi ga u servis,nema tu pomoči,ako je voda bila ispod baterije.

Ili ga stravi 2h negdi na stol nediraj i posli provaj vidit jel radi.

duje kapitanović
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 18:24 (cappy).
16 godina
neaktivan
Sony ericsson G502

nakon sto se osusi trebao bi raditi....

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony ericsson G502

O tome sam i ja razmišljao, samo nemam pojma odakle voda na bateriji, jednostavno nije imala odakle doć, možda sa sluša, ali kroz masku?? Jednostavno ne znam, a da ga ja probam osušit fenom, bi li to pomoglo ili bi to pogoršalo stvar.

BOG I HRVATI Kolega, moram ti priopćiti nešto važno što se u mojoj obitelji prenosi s koljena na koljeno, naime, moj djed kad je umirao rekao
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zero cool kaže...

O tome sam i ja razmišljao, samo nemam pojma odakle voda na bateriji, jednostavno nije imala odakle doć, možda sa sluša, ali kroz masku?? Jednostavno ne znam, a da ga ja probam osušit fenom, bi li to pomoglo ili bi to pogoršalo stvar.

ma nemoj nista dirati,jednostavno sacekaj da se sam osusi,mozda ti vec ujutru proradi :)

17 godina
neaktivan
Sony ericsson G502

hvala na tome, možda proradi inače ode meni glava kad braco vidi što je sa mobom, a još ako nije pod garancijom, nisam siguran da je.

Zna li itko gdje je ovlasšteni servis sa sony ericssone u Splitu, čuo sam da je negdje oko Lovrinca, samo ne znam gdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zero cool kaže...

EDIT:evo sam još malo istraživao i vidio slične probleme sa mobom, samo nigdje ne spominju vodu, pa nisam siguran sad jesam li ja kriv ili je to neka "softwerska" greška?

http://www.reklamacije.net/reklamacije/mobiteli-telefoni-operateri-./sony-ericsson-g502-a.k.a-smece.html

Prijatelju je mobitel pa u kadu (nemam pojma sta je radio s mobitelom blizu kade Izlanuo se) i nije radio. Otvorio ga je, sve dobro obrisao i ostavio na toplome...do sutradan sve se dobro osusilo i proradilo. Vjerujem da ce i tvoj (bratov) proraditi!

TrustNo1
17 godina
neaktivan
Sony ericsson G502

To me i zanimalo, dal da ga rastavim, točnije izvadim bateriju i sim pa ga ostavim...

P.S.

dictum factum

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zero cool kaže...

To me i zanimalo, dal da ga rastavim, točnije izvadim bateriju i sim pa ga ostavim...

P.S.

dictum factum

καλή τύχη

TrustNo1
17 godina
neaktivan
Sony ericsson G502

Shvatio dio sa srećom, ali opet ne sve...sve u svemu što god bilo hvala ti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zero cool kaže...

Shvatio dio sa srećom, ali opet ne sve...sve u svemu što god bilo hvala ti

U biti je na grckom...SRETNO! Izlanuo se

TrustNo1
16 godina
Sony ericsson G502

Veliš slušo glazbu? ajd ti njega priključi na punjać.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zale kaže...

Mislio sam i na to samo sam se sjetio da sam ga punio dan prije i da sam ga već stavio na punjač i nikakvih znakova života.

BOG I HRVATI |||| Four of the six voices in my head are telling me that I'm sane
16 godina
Sony ericsson G502

Onda šarafciger (odvijać po hr. književnom jeziku - ne znam kako bi se onda reklo za alat koji zavrče vijke odnosno šarafe....Izlanuo se) u ruke i rastavi sve što se da rastavit... (nemoj pretjerivati jer se mogu i kojekakvi čipovi poskidati određenim metodama poput meni najdraže metode zvanom SILACool - ali ne i vratiti...Plač). Očistiš u alkoholu (ne mislim u rakiji ili pivi nego u "čistom" alkoholu) i sve posastavljaš.

Naravno ako nemaš iskustva s takvim stvarima ili je mob pod garancijom te neke suvremene metode ti ne bi baš preporučio...Sve radiš na vlastitu odgovornost...Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zero cool kaže...
Zale kaže...

Mislio sam i na to samo sam se sjetio da sam ga punio dan prije i da sam ga već stavio na punjač i nikakvih znakova života.

Javi nam sutra jel proradio? a trebao bi,nije naopako.... :)

17 godina
neaktivan
Sony ericsson G502

Samo sam vas htio obavjestit da je braco došao kući ranije nego je planirano pa je moja prijevara propala, ali začudo nije ljut, ne znam kako to, ali dobro, sutra podrobnija obavijest o svemu, oko 15h.

BOG I HRVATI |||| Four of the six voices in my head are telling me that I'm sane
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony ericsson G502

Paljenje prošlo neuspješno, odoh ja s njim na servis, prvo ću probat stavit u njega bateriju drugog sony ericssona, možda je ona "voda" zapravo iz baterije. Hvala svima svejedno.Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Paljenje prošlo neuspješno, odoh ja s njim na servis, prvo ću probat stavit u njega bateriju drugog sony ericssona, možda je ona "voda" zapravo iz baterije. Hvala svima svejedno.Smijeh

Steta. Najgore ti je sto nisi kriv a moras se pravdati pred burazom :( jbm ti Sony ericsson!

16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
zero cool kaže...

Steta. Najgore ti je sto nisi kriv a moras se pravdati pred burazom :( jbm ti Sony ericsson!

Nema se sta pravdat,ako je reka bratu istinu sve kako je bilo.

Nije namjerno.Namigiva

duje kapitanović
17 godina
neaktivan
Sony ericsson G502

Samo sam sad htio uletit, mobitel nije uopće radio 2 tjedna, svaki dan sam ga pokušavao upalit, te sam napokon jučer našao vremena da ga odnesem tamo gdje je kupljen, jer je pod garancijom...I ja ga odnesem tamo, dam ga čokcu, on pita u čemu je problem i kaže da se to zna događat i slično i proba ga on upalit i guess what??Upali se mobitel, hebem mu sve, ja izludim, a čokac kaže da je to normalno, neka greška u softweru ili slično, i evo sad radi čitava 24h bez problema...HEBEM TI SONY ERICSSON, idući mob. koji ja kupujem je Nokia...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Samo sam sad htio uletit, mobitel nije uopće radio 2 tjedna, svaki dan sam ga pokušavao upalit, te sam napokon jučer našao vremena da ga odnesem tamo gdje je kupljen, jer je pod garancijom...I ja ga odnesem tamo, dam ga čokcu, on pita u čemu je problem i kaže da se to zna događat i slično i proba ga on upalit i guess what??Upali se mobitel, hebem mu sve, ja izludim, a čokac kaže da je to normalno, neka greška u softweru ili slično, i evo sad radi čitava 24h bez problema...HEBEM TI SONY ERICSSON, idući mob. koji ja kupujem je Nokia...

Očito te ne voli.

duje kapitanović
15 godina
Sony ericsson G502

Ja i sin imamo G502. Nikakvih problema nismo imali ,više od pola godine. Čini mi se da ti ne znaš upaliti taj mob. Dobro prčitaj knjižicu sa uputstvima ,jer ima jedna caka kako se pali...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bodija kaže...

Ja i sin imamo G502. Nikakvih problema nismo imali ,više od pola godine. Čini mi se da ti ne znaš upaliti taj mob. Dobro prčitaj knjižicu sa uputstvima ,jer ima jedna caka kako se pali...

ako tebi radi odlicno,ne mora znaciti da i drugima isto tako radi Viče

mozda je on kupio mobitel sa nekom fabrickom greskom,a boga pitaj koliko ih je sa takvom greskom....i kakve veze ima citanje knjizice sa nekim softverskim kvarom?

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 17:16 (stevan94).
17 godina
neaktivan
bodija kaže...

A koja je to caka, molim te lijepo??Nisi čitao od početka sve nego sad uletiš i počmeš pametovati, pročitaj sve, pa komentiraj...

16 godina
neaktivan
zero cool kaže...
bodija kaže...

A koja je to caka, molim te lijepo??Nisi čitao od početka sve nego sad uletiš i počmeš pametovati, pročitaj sve, pa komentiraj...

Sad ce i u ovoj temi nastat svađa,nema teme na ovom forumu di se niko nije posvađa.

duje kapitanović
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice