ovak, došlo mi da igram super maria na svom iphonu 3 G i zanima me da li mi netko može reći gdje se može skinuti emulator i kako ga instalirati? također i kako pokretati romove na njemu?
hvala
ovak, došlo mi da igram super maria na svom iphonu 3 G i zanima me da li mi netko može reći gdje se može skinuti emulator i kako ga instalirati? također i kako pokretati romove na njemu?
hvala
na cydiji imas game boy advanced emulator i masu romova... igrao super marija i tetris
na cydiji imas game boy advanced emulator i masu romova... igrao super marija i tetris
možeš mi točno objasniti korake kako si ti to napravio nemam dugo iphone, još se snalazim (jailbreako sam ga)
pogledaj tamo jos po youtubeu mora biti
pogledaj tamo jos po youtubeu mora biti
jesam svi govore isti način preko cydije i uspio sam ali je emulator na 8 dnevni trial period i to 2 minute igranja, jbš to, a svi su instalira snes prije i znam neće da kažu da je to trial, jbg da mi je nekako krekirat taj snes da imam full verziju al da nemoram kupovat......:)
skinija san ja sa cydije bez ikakvih ogranicenja sve radilo za 5 nikakvi triali ili sl...
skinija san ja sa cydije bez ikakvih ogranicenja sve radilo za 5 nikakvi triali ili sl...
ev našao sam još jedan NES i sad skidam NES ROMs package pa ću vidjeti
i ovaj me jebe, ja stisnem da ga pokrenem on me za par sekundi izbaci u glavni izbornik bez ikakvog upozorenja ili razloga
a jebote!
Prvi SNES je 8 dnevni trial i daje mi da igram samo 2 minute bilokoju igru
drugi NES kad ga pokušam pokrenuti izbaci me natrag u glavni meni....
bezveze, molim pomoć
cim mi dode iphone sa servisa javim ti tocno di sta kako ... ako u meduvremenu ne nades
cim mi dode iphone sa servisa javim ti tocno di sta kako ... ako u meduvremenu ne nades
ok, hvala