- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne možeš znati, povjerenje.
..škalo oglasnik traži oib za registraciju ali opet može biti neprilika.
Najbolje da kupiš na licu mjesta, a ovako preko poštom nije sigurno i može prevarit. Poštarina otprilike košta putovanja ako ideš kod njega. Najbolje da odeš tam pa vidim jel ti se sviđa i kupiš.
Neka ti pošalje kopiju osobne,domovnice na mail i onda možeš probati jer ja sam tako radio jer je ljude odmah strah da ih ne prijaviš i onda nema zajebancije a i znaš gdi živi i sve prek osobne!
A i ja sam iz Varaždina tako da ako hočeš nešto pitaj!
Neka ti pošalje kopiju osobne,domovnice na mail i onda možeš probati jer ja sam tako radio jer je ljude odmah strah da ih ne prijaviš i onda nema zajebancije a i znaš gdi živi i sve prek osobne!
A i ja sam iz Varaždina tako da ako hočeš nešto pitaj!
Jest tesko lazirati osobnu i domovnicu.I ne mozes biti siguran da ces ga naci preko osobne.Kako je kod mene zivim na jednoj adresi,a druga adresa je na osobnoj.Pa nek me onda trazi koliko hoce.I ne znam ko ce ti normalan poslati svoje osobne podatke tek tako.Cuj kako on moze biti siguran da ti neces zloupotrijebiti te podatke koje ti je poslao.
Mogao si jos traziti kopiju njegove bankovne kartice i pin.Za svaki slucaj ako te naguzi da mozes uzeti s njegovog racuna svoju lovu.
Nebi bilo na odmet i da mu trazis kopiju putovnice,onako radi reda nek se ima.