Slanje mobitela poštom

poruka: 7
|
čitano: 5.218
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Slanje mobitela poštom
Ovako jedan lik iz Varađdina mi oče mob poslat poštom i kaže da je poštarina od 30 do 50 kn.I možete mi objasnit kako to ide da on mene ne prevari da mi ne pošalje prazan paket i kako ja mogu znat da je poslo mobitel a ne ciglu

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Slanje mobitela poštom
Aiwa kaže...
Ovako jedan lik iz Varađdina mi oče mob poslat poštom i kaže da je poštarina od 30 do 50 kn.I možete mi objasnit kako to ide da on mene ne prevari da mi ne pošalje prazan paket i kako ja mogu znat da je poslo mobitel a ne ciglu

Ne možeš znati, povjerenje.

14 godina
Slanje mobitela poštom
najbolje ne kupovati tako.on ne mora napisati pravo ime pošiljatelja.
..škalo oglasnik traži oib za registraciju ali opet može biti neprilika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Aha hvala vam ja sam mislio da mi to doveze poštar i ja pogledam šta je u paketu i onda platim
16 godina
neaktivan
Aiwa kaže...
Aha hvala vam ja sam mislio da mi to doveze poštar i ja pogledam šta je u paketu i onda platim

Najbolje da kupiš na licu mjesta, a ovako preko poštom nije sigurno i može prevarit. Poštarina otprilike košta putovanja ako ideš kod njega. Najbolje da odeš tam pa vidim jel ti se sviđa i kupiš.

Nenad
13 godina
neaktivan
Aiwa kaže...

Neka ti pošalje kopiju osobne,domovnice na mail i onda možeš probati jer ja sam tako radio jer je ljude odmah strah da ih ne prijaviš i onda nema zajebancije a i znaš gdi živi i sve prek osobne!

A i ja sam iz Varaždina tako da ako hočeš nešto pitaj!

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 17:02 (Cr3ator).
13 godina
neaktivan
Cr3ator kaže...

Neka ti pošalje kopiju osobne,domovnice na mail i onda možeš probati jer ja sam tako radio jer je ljude odmah strah da ih ne prijaviš i onda nema zajebancije a i znaš gdi živi i sve prek osobne!

A i ja sam iz Varaždina tako da ako hočeš nešto pitaj!

Jest tesko lazirati osobnu i domovnicu.I ne mozes biti siguran da ces ga naci preko osobne.Kako je kod mene zivim na jednoj adresi,a druga adresa je na osobnoj.Pa nek me onda trazi koliko hoce.I ne znam ko ce ti normalan poslati svoje osobne podatke tek tako.Cuj kako on moze biti siguran da ti neces zloupotrijebiti te podatke koje ti je poslao.

Mogao si jos traziti kopiju njegove bankovne kartice i pin.Za svaki slucaj ako te naguzi da  mozes uzeti s njegovog racuna svoju lovu.{#}

Nebi bilo na odmet i da mu trazis kopiju putovnice,onako radi reda nek se ima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice