Zanima me vaše mišljenje o ovome mobitelu, planiram ga kupiti, ali nisam siguran isplati li se?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa gle, moje mišljenje: mob je fora, novi model od samsunga. mob je više neka šminka. za te pare kamera nema optički zoom. e sad ako ga kupuješ iz razloga jer ti je ljep i treba ti šminka onda ga kupi jer mob je totalno prelijep(bar meni) ali ako ti treba funkcionalnost, mislim da za te pare možeš kupiti bolji mob.
Zanima me vaše mišljenje o ovome mobitelu, planiram ga kupiti, ali nisam siguran isplati li se?
Mislim da danas rijetko koji mobitel posjeduje optički zum, svega par, mislim na našem EU tržištu, tako da ti to ne bude razlog izbjegavanja dotičnog modela.
Inače sve ostalo ti je rekao MRK 22. Osobno ga nebi nikad kupio, imam više razloga, jedan je i nedostatak WiFi podrške.
Kamera mi i nje bitna jer imam fotoaparat, ali me zanima vaše mišljnje i mišljenje korisnika ovakvog telefona. Točnije zanima me baterija, kakav je signal mobitela (inače ovakvi mobiteli "novi" imaju loš signal).
Na prvi pogled mi se mobitel čini odličnim.
Namjeravam kupiti mobitel preko dilera pa me zanimaju iskustva i rizici takve kupnje. Kako znati da je to stvarno originalan proizvod i da nije otvaran ili neispravan?
Namjeravam kupiti mobitel preko dilera pa me zanimaju iskustva i rizici takve kupnje. Kako znati da je to stvarno originalan proizvod i da nije otvaran ili neispravan?
Ali ja nisam u Zg-u. Kakvi su onda rizici prilikom plaćanja? Preporuči dilera. Kupujem samsung u900 soul.
Ali ja nisam u Zg-u. Kakvi su onda rizici prilikom plaćanja? Preporuči dilera. Kupujem samsung u900 soul.
zahvaljujem
ja imam dva mjeseca u900 soul i rikno mi je ekran sam od sebe. serviser mi je rekao da neku foliju u ekranu treba mijenjat tak da sam se razočarao u ove novije samsunge!!
Mislim to s rikavanjem ekrana da je još od davno poznato, mislim da još od modela D500/D600. Ubiti pojava karakteristična za veći broj kliznih Samsung modela, problem je s flet kabelom, koji očito lako rikava (puca ili što god već), a i cjena je malo jača, za zamjenu.
Spasiti te može jedino garancija.
Moj ga je prijatelj nabavio čim je izašao i pokajao se - onaj dio tipki koje su osjetljive na dodir su totalno zajeb... . Trebala im pun k.... vremena da reagiraju, a dosta puta uopće nisu reagirale na pritisak. Možda je on baš imao peh da dobije sjeb... primjerak ili su to problemi prve serije, ali ja ti ga nebih preporučio.
moja sestra ima taj SOUL pa mogu i ja podijeliti neka iskustva u vezi njega posto sam dosta prckao po njemu:
- da, taj tačskrin je stvarno spor, treba mu skoro sekunda da reagira u meniu
- drugi problem je sto se poceo gasiti sam od sebe, odnosno dok ga stavis onako "zatvorenog" pa ga otvoris na taj klizni sistem ili resetira ili se sam od sebe ugasi
- i treci problem je sto nije prepoznavao neke kontake u imeniku ali to je bila neka greska u software-u
U900 je inace kupljen u VIP centru, sve pod ugovorom BLA BLA ili kako to vec ide i sa garancijom naravno
Ima mi ga prijatelj. Sad samo gleda kako da ga proda. Sporo reagiranje touchscreena je nepodnošljivo (a on još poznat kao živčana osoba...... - ne baš najsretnija kombinacija)
htio sam kupiti preko t mobile na pretplatu lg secret. da li mi neko može reći nešto o tom mobu i njegovoj kvaliteti ili manama?
ja imam samsung g600 več pola godine 1000 puta mi je pado danas ko nov nijednom na servisu
za LG secrit mogu reč da je dobar imam odličnu kameru moš gledat divx .....bolje nego samsung
da isplati se odmah idi ga kupiti ja ga imam i baš je dobar
Imam neki problem u vezi ovog U900 soul-a pa ak neko zna problem bilo bi lijepo da mi kaze, promjenula sam sim karticu u ovaj U900 i prikaziva mi brojeve u formatu Prezime/Ime(i neki broj, vecinom 1 ili 2),
Sad kad trazim po imenu, prezime mi na prvom mjestu, jel ima neki nacin da se to promjeni, posto neznam kako sam koga snimila a ima preko 400 kontakata?
pogledaj prvo u postavkama mobitela, neznam kako Samsung ima to riješeno ali postavke kontakata, tako nekako.
kupio sam samsung u 900...al nikako ne mogu da instaliram msn na njega...skinem ja njega s neta a nece da ga pokrene...pa me zanima zna li ko do cega je??u mene je bh telekom mreza a na mob pise vodafon..pa jel je mozda do toga???moze li mi neko pomoc???