Samsung Omnia 7 - Rasprava

poruka: 1.475
|
čitano: 375.532
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Samsung Omnia 7 - Rasprava
Iron13 kaže...

Evo i ja sam uspio flashat, ali kako sad skidati besplatne igrice i app jer i na proslom custom rom nije radio.

private marketplace izgleda da ne radi tako da ti ostaje naći ih na netu i preko IE ih instalirati, pošto ti je sad hackan IE i otključan telefon

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
skank666 kaže...
Iron13 kaže...

Evo i ja sam uspio flashat, ali kako sad skidati besplatne igrice i app jer i na proslom custom rom nije radio.

private marketplace izgleda da ne radi tako da ti ostaje naći ih na netu i preko IE ih instalirati, pošto ti je sad hackan IE i otključan telefon

a oce se ikad opet moc skidat apove besplatno?

Windows Phone 7 FTW
16 godina
odjavljen

da to znam zvali bi me guru skank... :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
DommY kaže...
skank666 kaže...
Iron13 kaže...

a oce se ikad opet moc skidat apove besplatno?

Moci ce se, valjda ce netko nesto napraviti :D ali posto se meni neda cekati da netko napravi cudo ja iduce godine kad istekne preplata prelazim na android osim ak se desi to cudo ostajem na wp {#}

17 godina
Iron13 kaže...

Besplatne? Pa otvoris marketplace i download. {#} A ako mislis na "besplatne", to je sada koliko znam dosta teze, jer od augusta se aplikacije enkriptiraju na marketplaceu, tako da aplikacije koje automatski rade download (razni black marketi) sada ne funkcionisu. Znaci ili download s neta na komp neceg sto je neko vec "pripremio", pa side-loading, ili download triala, pa vadjenje iz memorije telefona, crackovanje i ponovno side loadanje. Barem sam toliko uspio pohvatati, ne znam tacno kako radi, ali moze.

15 godina
neaktivan

Nista trazio preko IE na mobitelu xap igrice za skinuti ali nista. Ako netko nesto nade nek se javi :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 19:24 (Iron13).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel imate viber full verziju ili samo onaj viber messanger, dok sam imao rom od lumie imao sam normalno full verziju al sad kako sam instalirao ovaj 7.8 opet samo ovaj messanger, ako neko zna di nac full verziju molio bi da javi

16 godina
Jedno blic pitanje.
Planiram stavit custom rom veceras napokon.
Kako da znam dali su mi kontakti uploadani na live account tako da ih mogu vratit lako i brzo nakon flashanja novog roma?
I jos, koji crom preporucujete, onaj full dynamics ili onaj mi7 od mira?
Hvala!
Windows Phone 7 FTW
16 godina
DommY kaže...
Jedno blic pitanje.
Kako da znam dali su mi kontakti uploadani na live account tako da ih mogu vratit lako i brzo nakon flashanja novog roma?
Hvala!

Kontakte vratiš sa prijavom na windows acc. a možeš ih viditi na live accu.

Ja bi ti preporučio ovaj novi od dynamicsa. Radi ti odlično i baterija ti duže traje. Meni sad izdrži 2 dana na tom romu.

E da, i whatsup na njemu radi odlično.

Sretno sa flashanjem {#}

16 godina
amater_2 kaže...
DommY kaže...
Jedno blic pitanje.
Hvala!

Kontakte vratiš sa prijavom na windows acc. a možeš ih viditi na live accu.

Ja bi ti preporučio ovaj novi od dynamicsa. Radi ti odlično i baterija ti duže traje. Meni sad izdrži 2 dana na tom romu.

E da, i whatsup na njemu radi odlično.

Sretno sa flashanjem {#}

daj molim te link di da se prijavim pls, jel me to sve zbunjuje to je sve nekako povezano pa nez di je sta xD

ok, i ja sam mislio na dynamics...2 dana? meni jedan dan ne izdrzi, kad bi mi izdrzala jedan cijeli dan bio bi sretan ko...ali nista od toga...nevjerujem

hvala:)

Windows Phone 7 FTW
16 godina

Evo link.

I mislim da će ti trajati više od dana... 

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
amater_2 kaže...

Evo link.

e hvala još jednom, sad sam skuzio, sve je tu, super!

eto sad cu pocet flashat pa budemo vidili kroz koji dan za bateriju..:)

Windows Phone 7 FTW
16 godina
DommY kaže...
amater_2 kaže...

Evo link.

e hvala još jednom, sad sam skuzio, sve je tu, super!

eto sad cu pocet flashat pa budemo vidili kroz koji dan za bateriju..:)

E nemoj zaboraviti nakon prvog boota napraviti clear storage ili hard reset.

17 godina
stowe kaže...

jel imate viber full verziju ili samo onaj viber messanger, dok sam imao rom od lumie imao sam normalno full verziju al sad kako sam instalirao ovaj 7.8 opet samo ovaj messanger, ako neko zna di nac full verziju molio bi da javi

Viber za WP7 sa marketplacea nikad nije ni imao voice, ne znam da li je postojala neka specijalna verzija za Lumiu.

13 godina
neaktivan
knight kaže...
stowe kaže...

Viber za WP7 sa marketplacea nikad nije ni imao voice, ne znam da li je postojala neka specijalna verzija za Lumiu.

na xda devsima sam uzeo rom od lumie 800 za omniu i s marketa za nokiu full verzija vibera(normalno voice i sve) a sad kad sam ovaj 7.8 install vidim da mogu samo za samsung market a samo je viber messanger

16 godina

Evo stavio sam ovaj dynamics rom prije par dana (pisao sam u postovima gore).

Sve radilo super do jucer, od jucer mi je mob poceo stekati odjednom kao lud i to vec traje od jucer i danas cijeli dan.

Znaci kad skrolam na homescreenu laga ko ludo, kad idem na net na stranicama isto laga, ugl sve laga kao nikad, ne kuzim.

Ako se to ne smiri a kako sad vidim mislim da nece, odmah stavljam neki drugi rom ovo necu trpit sigurno, prije je mob tako fluidan bio..

Je imo neko slicnih problema?

I dali ja mogu stavit verziju (npr stariju) nekog roma s time da ce sve bit ok?

Na nokii 5800 sam smio updateat samo na noviju verziju ako bi iso na stariju brickao bi mob, pa pitam dal je isto tako sa omniom?

I da jos jedan čudan problem, mob uopce ne prepoznaje komp, spojim ga i nista, ko da ga nema, poludilo sve...

Windows Phone 7 FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DommY kaže...

Sve radilo super do jucer, od jucer mi je mob poceo stekati odjednom kao lud i to vec traje od jucer i danas cijeli dan.

Znaci kad skrolam na homescreenu laga ko ludo, kad idem na net na stranicama isto laga, ugl sve laga kao nikad, ne kuzim.

Ako se to ne smiri a kako sad vidim mislim da nece, odmah stavljam neki drugi rom ovo necu trpit sigurno, prije je mob tako fluidan bio..

Na nokii 5800 sam smio updateat samo na noviju verziju ako bi iso na stariju brickao bi mob, pa pitam dal je isto tako sa omniom?

I da jos jedan čudan problem, mob uopce ne prepoznaje komp, spojim ga i nista, ko da ga nema, poludilo sve...

Ajde fleshaj opet taj rom nanovo. Ja ga imam od kad je izaša i za sad nikakvih problema.

Jesi napravio clear storege ili hard reset nakon flashanja? 

To ti je obavezno za napraviti.

16 godina
amater_2 kaže...
DommY kaže...

Ajde fleshaj opet taj rom nanovo. Ja ga imam od kad je izaša i za sad nikakvih problema.

A mogo bi probat. samo glupo mi to radit pa opet sve instaliravat-.-
jesam sve sam obrisao naravno nakon flashanja...

samo mi reci ako znas ovo sta sam boldao.

jos jedna stvar xD

il sam ja lud il ne kuzim nis novo na tom romu osim homescreena?
daj prosvjetli me molim te:D

Windows Phone 7 FTW
16 godina
DommY kaže...
amater_2 kaže...
DommY kaže...

A mogo bi probat. samo glupo mi to radit pa opet sve instaliravat-.-
jesam sve sam obrisao naravno nakon flashanja...

samo mi reci ako znas ovo sta sam boldao.

jos jedna stvar xD

il sam ja lud il ne kuzim nis novo na tom romu osim homescreena?
daj prosvjetli me molim te:D

Možeš bez problema staviti stariji rom. Koraci su ti isti samo skini rom koji ti odgovara. Samo neznam za povratak na stock rom kako ide. To nisam radio.

Pa novo ti je HOMESCREEN (što bi ti više) {#}. Šala.

Možeš staviti npr. mp3 za zvono i nove boje pozadine su ti dodane. 

Sad možeš imati do 11 aplikacija u multitaskingu i to je to. 

Predost ti je što možeš stavljati aplikacije koje skineš sa neta. Stavi ih na internu memoriju moba i instalirar pomoću xap Deployera.

To je to za sad. Možda još nešto dođe do službene verzije. 

Jbg. Za ostale stvari treba uzeti WP8 aparat.

E da, ovaj rom podržava nokine aplikacije. Mislim da se samo radi toga isplati biti na njemu ili sličnim romovima.

17 godina

Mene fakat iritira ovaj lag na homescreen-u (nije u pitanju kao kod DommY-a, nego kratkotrajni lag na launchu aplikacije), do te mjere da mi dodje da se vratim na Mi7RO Tango ROM.

1 0 hvala 0
16 godina
knight kaže...

Mene fakat iritira ovaj lag na homescreen-u (nije u pitanju kao kod DommY-a, nego kratkotrajni lag na launchu aplikacije), do te mjere da mi dodje da se vratim na Mi7RO Tango ROM.

Istina. Kažu da je to do Microsofta. Valjda će popraviti u prvoj nadogradnji roma.

16 godina

Jucer sam stavio drugi rom, ovaj.

Laga prilikom scrolanja vise nema, a nema ni onog laga kad kliknem na tile pa 1sec dok se upali app. Sve je instantno.

Samo sad jedna stvar a to je da mi neradi People hub. Kliknem na njega i kao da ce se otvorit ali ne otvori se nego se vrati opet na start kao da se nista nije desilo.

Je imo neko problem takav, kako da ga rjesim? Nemogu uopce do kontakata doc...-.-

Windows Phone 7 FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I mislio sam da su ovi za Dynamics pogrijesili kada kazu da je taj lag do Microsoft-a.

Nisam probao, mada razmisljam o tom RAM-u, ali sve ocekujem noviju verziju ili nesto. Da li je na njemu RTM 7.8 ili neka beta?

1 0 hvala 0
16 godina
DommY kaže...

Laga prilikom scrolanja vise nema, a nema ni onog laga kad kliknem na tile pa 1sec dok se upali app. Sve je instantno.

Samo sad jedna stvar a to je da mi neradi People hub. Kliknem na njega i kao da ce se otvorit ali ne otvori se nego se vrati opet na start kao da se nista nije desilo.

Je imo neko problem takav, kako da ga rjesim? Nemogu uopce do kontakata doc...-.-

Ja sam bio na tom romu prije nego sam prešao na DYN 2.0.

Meni je ovaj od DYN-csa bolji. Na tom mi7romu je znao se mob zablokirati.

14 godina
neaktivan

Sta mislite, da li cemo dobiti update Now aplikacije? Kod mene live tile ne radi vec jaaaako dugo vremena. Verzija aplikacije je 2.13.

0 0 hvala 0
16 godina
amater_2 kaže...
DommY kaže...

Ja sam bio na tom romu prije nego sam prešao na DYN 2.0.

Meni je ovaj od DYN-csa bolji. Na tom mi7romu je znao se mob zablokirati.

Meni ovaj nekako izgleda bolji. Ima puno nekih stranih apova za razliku od Dynv2. Neznam jel dyn ima internet sharing? Sada na ovom mi7 imam a na ovom ja mislim da nije bilo. Mozda se varam.
Jako bitno mi je da nema laga kad ulazim u neku app, to me jako zivciralo.. Isto tako sad mi radi mass storage, danas bas prebacio jedan xap s pc-a na mob i ljepo instalirao..
I cak i viber radi tj pozivi na viberu rade:)))
Jedino me ovaj people hub muci, da radi on, sve bi bilo super, ali i to ce se rjesiti kad budem opet flasho kad uhvatim vremena.

Windows Phone 7 FTW
16 godina
knight kaže...

I mislio sam da su ovi za Dynamics pogrijesili kada kazu da je taj lag do Microsoft-a.

Nisam probao, mada razmisljam o tom RAM-u, ali sve ocekujem noviju verziju ili nesto. Da li je na njemu RTM 7.8 ili neka beta?

Da, takoder sam to mislio...a nova verzija...neznam mozda izade, ali vidim na xda da je updatean 20.10. sta je prije niti 2 mjeseca. Nez sad koliko svako koliko rade update novi..

ROM je jos uvjek u beti ali kazu nema bugova procitaj u ovoj temi. 

Phobius kaže...

Sta mislite, da li cemo dobiti update Now aplikacije? Kod mene live tile ne radi vec jaaaako dugo vremena. Verzija aplikacije je 2.13.

Ja neznam, ali imas accu weather za vrijeme odlican app i live tile...niti meni nije radio dugo Now pa sam skinuo accu..

@knight evo tu ti pisu verzije roma...ako pomogne sta @knight evo tu ti pisu verzije roma...ako pomogne sta
Windows Phone 7 FTW
17 godina

Bice da je to beta sudeci po ovom:
http://www.ubergizmo.com/2012/09/windows-phone-7-8-beta-rom-for-htc-hd7-released/

Kod ovog Dynamics 2.0 je: 7.10.8858.136

Mada me ovo sto kazes za viber itekako stavlja u nedoumicu. :)

1 0 hvala 0
16 godina

Ja bi prodao svoju omniu 7  pa ako je neko zainteresiran nek se javi....kupljena je u 2 mjesecu 2011god. Sve mreze itd...

Windows Phone 7 FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ekipa, od nedavno mi za sideloadane aplikacije prilikom pokretanja javlja: XY application has been revoked by Microsoft, i opcije su mi uninstalll i li stisnuti back.

Nisam updejtao mobitel, nisam spajao na komp već mjesec dana, jailbrejkan je metodom ChevronWP. Što bi moglo biti?

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice