Samsung Omnia 7 - Rasprava

poruka: 1.475
|
čitano: 395.822
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Omnia 7 - Rasprava
Paolo2612 kaže...
madmax.mfp kaže...
Paolo2612 kaže...
madmax.mfp kaže...

Usput da pitam, jel vama radi SkyDrive, tj download. Kad stisnem i drzim na neki file, pojave se opcije Share, Move, Rename, Delete....nema download. Jel itko imao takav problem?

Imam ROM Omnia7 Tango V3.2. Ne znam  jel do ROMa ili nesto drugo....

Pa nema download u opcijama, ali kada klikneš/pritisineš datoteku onda će ti se otvoriti. I naravno biti downloadana u mob

Aha...a di sprema onda fileove na mob, koja lokacija...recimo ako je mp3....? Probao sam skinut sa skydrive mp3 i uredno ga otvori, ali gdje je downloadan na mob, da ga kasnije mogu slusati recimo? Pretrazio sam zune i nema te pjesme... Sliku kad otvorim sa SkyD uredno mi da opciju da je downloadam na mob. Sto je sa mp3 te fileovima koje mob ne moze otvoriti, kako njih skinuti na mob?

Ocito mi nije jasan bas koncept ovog skydrive-a ne mobu...kako to vama radi?

Hvala! :-)

Ono što ja koristim - office i pdf dokumenti normalno nalazim u office hubu ili acrobat reader aplikaciji.

A što se tiče glazbe - samo stream ja dopušten (trenutno)

http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp7-wpmusic/how-can-i-download-mp3-files-from-my-skydrive/8e3efd7e-3f15-46e3-ae2f-0d0ee283e812?msgId=45ee5ca8-66aa-45b7-9378-eacb0e410230

Hvala majstore na brzom odgovoru.

Pretpostavljam, sukladno tvojem odgovoru da extenzije fileova koje nisu podrzane na telefonu, dakle tel ih ne prepoznaje, nije moguce skinut, samo vidjeti njihov Properties?

Pozdrav!

18 godina
neaktivan
madmax.mfp kaže...
Hvala majstore na brzom odgovoru.

Pretpostavljam, sukladno tvojem odgovoru da extenzije fileova koje nisu podrzane na telefonu, dakle tel ih ne prepoznaje, nije moguce skinut, samo vidjeti njihov Properties?

Pozdrav!

Naravno da ono što ne prepoznaje neće skinuti.

Ali opet postoji drugi način - aplikacije. Ja imam čitač stripova preko kojeg s dropboxa/skydrivea skidam stripove na mobitel i čitam ih. Sigurno postoji neki player/program s marketplacea koji vuče mp3 s skydrivea

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina

Kako radi multitasking na omnii u usporedbi s iphoneom npr? Na iphoneu radi po meni super..koliko ja znam. Moze imat 20 appova upaljenih:D

Na nokii mogu imat 5-6 upaljenih..

KUPUJEM AM3 MBO DDR3 PONUDE NA PP HITNO!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zanima me kako mogu promjent drzavu na marketu sad imam hrvatsku ali mi treba xbl app

http://hrpirates.wordpress.com/

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
kmgamer kaže...

zanima me kako mogu promjent drzavu na marketu sad imam hrvatsku ali mi treba xbl app

Zasad to nije moguće - država ti je vezana uz live account.

15 godina
neaktivan

Imam jedan problem sa omniom 7.... jučer kupio mob.... napravili smo reset uređaja.... kod prvog pokretanja moba gore na ekranu je bio xbox live...zaključam i otključam mob i vise ga nigdje nema...molim pomoč... hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jel naso ko vibera za skinut za wp7? vidio sam da je BETA izisla, al nema je na marketplacu?! :S

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
14 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Jel naso ko vibera za skinut za wp7? vidio sam da je BETA izisla, al nema je na marketplacu?! :S

Evo ga:

http://www.windowsphone.com/en-US/apps/f4631757-d1f6-4727-bd65-e6bc6c8e35da

18 godina
neaktivan
Migi86 kaže...

Imam jedan problem sa omniom 7.... jučer kupio mob.... napravili smo reset uređaja.... kod prvog pokretanja moba gore na ekranu je bio xbox live...zaključam i otključam mob i vise ga nigdje nema...molim pomoč... hvala

Imaš li tile Games?

16 godina
madmax.mfp kaže...
x360gamer kaže...

Evo ga:

Ma naso sam vec to, zato mi i bilo cudno zasto ga nemogu nac na marketplaceu na mobu.

Uglavnom preko moba sam skinul s marketpleca direktno na mob i mogu rec da je ovo katastrofa. Nece pronaci mi uopce kontakte, kaze da niti jedan nema viber, a barem mi ih 50% ima i 100% sam siguran u to. PRoblem je da svi imaju bivere na androidu i iOSu, ali neznam zasto bi to bio problem sada.

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
17 godina
x360gamer kaže...
madmax.mfp kaže...
x360gamer kaže...

Evo ga:

Ma naso sam vec to, zato mi i bilo cudno zasto ga nemogu nac na marketplaceu na mobu.

Uglavnom preko moba sam skinul s marketpleca direktno na mob i mogu rec da je ovo katastrofa. Nece pronaci mi uopce kontakte, kaze da niti jedan nema viber, a barem mi ih 50% ima i 100% sam siguran u to. PRoblem je da svi imaju bivere na androidu i iOSu, ali neznam zasto bi to bio problem sada.

Meni je odmah prepoznao sve kotakte. Probaj ga reinstalirati.

18 godina

Meni isto ne vuče niti jedan kontakt, a također svaki drugi koristi viber...

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Drugi me vide da koristim viber i mogu mi poslati poruku, i normalno se dopisujemo i sve. Jedino sta moram ici gledat ciji je broj (jer dode u obliku 38599**** , nije mi jasno zasto ne pise ime, jer isti je broj (povuko takoder WP s fejsa (razlika sta je ispred jos i + (dakle +38599****). Nadam se da ce do full verzije to ispraviti, inace sada su se vec par kontakti povezali s viberom pa mogu se dopisivat, slat lokaciju i slike (testirano OMNIA 7 na :iphone 4 s 5.0 iOSom i na huawei sonic s stockom androidom GB 2.3.*

17 godina

Šta vam znaci taj viber? to neka aplikacija ili? ne kuzim:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Najaca aplikacija za smartphone! ;)
a prouci na netu, uglavnom ap. koja za pozive/sms/mms ne trosi kune vec wifi/data pormet. Odlicna stvar za mene jer osobe koje zovem su vecina na smartima (iphone) s viberima instaliranima, a naravno , nikada nemam para dok mb imam uvjek. :)

17 godina
x360gamer kaže...

a prouci na netu, uglavnom ap. koja za pozive/sms/mms ne trosi kune vec wifi/data pormet. Odlicna stvar za mene jer osobe koje zovem su vecina na smartima (iphone) s viberima instaliranima, a naravno , nikada nemam para dok mb imam uvjek. :)

Ma ŠAAAAAAAAA?

LUDNICA, nisam znao da nesto tako uopce postoji !!! 

Za to koristit mora imat frend smartphone kojeg zovem i instaliranu tu aplikaciju?

Jel ima to na androidu (za lg gt540)?

budem proucio maloo..

16 godina
DommY kaže...
x360gamer kaže...

Ma ŠAAAAAAAAA?

LUDNICA, nisam znao da nesto tako uopce postoji !!! 

Za to koristit mora imat frend smartphone kojeg zovem i instaliranu tu aplikaciju?

Jel ima to na androidu (za lg gt540)?

budem proucio maloo..

Da i da

15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Migi86 kaže...

Imaš li tile Games?

Imam games....

17 godina

Evo i ja dobio Omniu 7, nisam mislio da ce to bit tako brzo ali bila je dobra prilika pa eto..{#}

Imam jedan problem, nemogu niti isprobat mobitel, stavim sim karticu od VIP-a i upisem pin i onda me omnia pita jos neki pin

za koji ja nemam pojma?? Zasto me pita jos jedan pin nakon upisivanja pina od sim kartice?

Pokusao sam stavit od Tmobile-a i VIP-a karticu jer neznam dali je mob zakljucan ali isto je!

Pls neka neko odgovori sta prije jer zelim isprobat ovu mrcinu od mobitela !!!!

PS-ako treba slikam !!

HITNO!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

to se pojavi kad očeš odključat mobitel? kad se već digne OS?

ako da, onda nazovi onog ko ti je prodao mobitel i pitaj ga za taj pin

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel activation pin ili je mozda mobitel zakljucan interno sa PINom, pa moras restartat postavke?

Si probo bez Sima hoce li uci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mika2210 kaže...

to se pojavi kad očeš odključat mobitel? kad se već digne OS?

ako da, onda nazovi onog ko ti je prodao mobitel i pitaj ga za taj pin

Da, stisnem start tipku, povucem sliku za gore i onda mi dode. ako fulam pin onda mi se blokira na 1min, ako opet blokira se na 2min, ako opet onda na 4min, sve duplo, sad sam na 8:D

BMK kaže...

Jel activation pin ili je mozda mobitel zakljucan interno sa PINom, pa moras restartat postavke?

Si probo bez Sima hoce li uci?

Neznam sta je to. Al kako bi ga mogo restartat? Sve bi se onda obrisalo?

Jesam bez sima ali je isto..

Znaci aktiviram tj unesem PIN za sim karticu i onda moram jos jedan pin koji neznam!

15 godina
neaktivan

Daj ti to poslikaj, ne znam da li je to PIN mobitela za zastitu podataka ili SIM Activation broj.

Hmm, od kog si kupio mob, pitaj koj je pin za to ak je to to i gotovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo slike. Nabrzinu samo da se vidi.

Poslao sam poruku prodavacu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Sta niko nema neku ideju? kako bi mogao napravi hard reset? mozda ce on maknut ovaj pin ?

cudno mi je to da nemogu mob koristit bez sim kartice :/

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Probaj ovo.

Hard Reset / Full Format

You may wish to hard reset the phone if you are experiencing software errors which are not fixed after a soft reset (pulling the battery out) or if you wish to clear the phone (i.e. you've just bought the phone second hand or are selling the phone).

To hard Reset your Omnia 7 without booting into Windows Phone 7, you have to:

1) Turn off the phone.
    2) Turn on the phone, holding the Power + Volume DOWN + Camera buttons
    3) Hit home button (Start) twice to begin.

Evo i link. http://forum.xda-developers.com/wiki/Samsung_Omnia_7#Hard_Reset_.2F_Full_Format

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 12:00 (amater_2).
Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina

sumnjam da bude formatiranje pomoglo, al probaj, nemaš kaj izgubit

PC RULES!!!

1 0 hvala 0
17 godina

Hvala puno..format sam napravio..isto dolazi ono da je zakljucan ali sad bar mogu radit po njemu prije nisam moga..

Ali zasto to dolazi taj kod i sa tmobile i vip karticom??

Mob je mislim u tmobileu kupljen!

Dal mi je mob zakljucan na neku mrezu?

EDIT: ako mi je mob zakljucan na tmobile-kupljen je u tmobile. da ja idem u tmobile i pitam da ga otkljucaju na vip koliko bi me to kostalo??

u vipu su rekli da kosta 480kuna sta je to normalno, nema sasnse da tolko platim????

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 13:11 (DommY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Probaj staviti custom ROM. Možda ti rješi problem.

Neka me netko ispravi ako griješim.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

molio bi da mi stavite neki link sa youtube-a sa najboljim cutom rom-om...tj kak da ga napravim...i ako mi može netko poslati na mail private market jer ga ne mogu nigdje naći više.... migac.ivan@gmail.com ..... thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice