Samsung Omnia 7 - Rasprava

poruka: 1.475
|
čitano: 395.818
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen

Jesam rekao već da je Omnia 7 superioran uređaj u odnosu na Lumiju 800? Definitivno.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Re: Samsung Omnia 7 - Rasprava

nisi, a zasto?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
odjavljen

Pa, prvi put kad sam koristio Lumiju, bila mi je super, ali tada nisam imao Omniju kraj sebe. Sada sam ih imao paralelno i ekran na Omniji je bolji, kućište je osjetno bolje i finije (high-class) jer plastika je plastika i tako i izgleda pored vrlo otmjene Omnije. Brzinom su u praksi jednaki, iako mi se Lumija tada činila brža.

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Pa, prvi put kad sam koristio Lumiju, bila mi je super, ali tada nisam imao Omniju kraj sebe. Sada sam ih imao paralelno i ekran na Omniji je bolji, kućište je osjetno bolje i finije (high-class) jer plastika je plastika i tako i izgleda pored vrlo otmjene Omnije. Brzinom su u praksi jednaki, iako mi se Lumija tada činila brža.

Ali s ergonomske strane Lumia je sigurno bolja, tj. lakše ju je držati, i ''tipkati.'' A iako ima različitih ukusa, mislim da su rjetki kojima se Omnia više sviđa izgledom

14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

joj!! slucajno sam si izbrisao private marketplace pa ako je netko skinuo na pc da mi posalje na mail ili dropbox. nema ga vise na htcfanboys ni na xda... je8iga ilegalno je. pretty please!

onda jesi nasao? ja ga isto trazim al nigdje nema, ajde ak imas javi pls :/

17 godina

Dečki, dali je problem dekodirati omniu?

I koliko to košta odprilike ako netko zna?

Hvala....

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
amater_2 kaže...

Dečki, dali je problem dekodirati omniu?

I koliko to košta odprilike ako netko zna?

Hvala....

Oko 15€ ti je otključavanje...

17 godina

Dečki, kupio sam omniu i sad imam jedan problemčić.

Zašto mi nije pokazao brojeve od kontakta koje sam sinkronizirao sa gmail-a?

Znači pokaže mi ime kontakta ali ne i broj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
amater_2 kaže...

Dečki, kupio sam omniu i sad imam jedan problemčić.

Zašto mi nije pokazao brojeve od kontakta koje sam sinkronizirao sa gmail-a?

Znači pokaže mi ime kontakta ali ne i broj?

Zar nitko nije imao ovakav problem?

17 godina
neaktivan

Meni je upravo sad proslo godinu dana od kad sam kupio Omniu 7. Za godinu dana (ili manje) kad cu produzivati ugovor, kako trenutno stvari stoje, necu uzimati ponovo neki Windows Phone...

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
15 godina
neaktivan

Nije potvrđeno hoće li ili neće postojeći WP uređaji dobiti nadogradnju na WP8 (Apollo), ovo su sve glasine. Potvrđeno je samo da će sve aplikacije raditi i na sljedećoj verziji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Kažu da neće biti nadogradnje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 18:50 (Tonči).
17 godina

Ajd imam ja par pitanja u vezi ove mrcine pa ko ima iskustva nek kaze koju rijec..

Trenutno imam nokiu 5800 preko 2 godine, malo mi je dosadila pa zelim nesto novo, nesto divlje!

...

1.Koliko sam skuzio mob je dosta brz, ali dali se uspori nakon nekog vremena ko npr androind - kad instaliras na

novo ROM radi ko lud,a za dva mjeseca steka ko nikad? Zelim mob koji kad kupim da radi kako treba, a ne se zezat s onim custom romovima

ko na droidu pa mjenjat svaki drugi mjesec, ne bas.

2.Dali mi moze neko provjerit dali WP7 ima na marketu program SportsTracker i dali dobro radi, jer mi je taj program jako bitan

i moze utjecat na nabavu mobitela:/

3.Znam da WP7 ima puno manje igara nego android ili ios, sad dal ima nekoliko igara koje valjaju i besplatne su? Nista posebno,

cisto da mogu malo zaigrat kad mi je dosadno. Dali se moze kupovati na marketu? Ima dobrih, korisnih aplikacija?

4.Kamera - vidim video snima u 720p, dakle HD? Jesu lijepe snimke na PC-u? Isto tako i za fotografije ? 5MP, cini mi se ok naprama 3.2 na 

trenutnoj nokii. Dal postoji program koji pali blic pa da mi mob sluzi kao lampa? To uvjek na nokii koristim..

5.Procitao sam da treba neki program za prebacivanje datoteka s PC-a na mob. Dali je to sve komplicirano ili ide onako drag&drop?

6.Kakav je inace mobitel ? Ima neku preporuku za neki slican mobitel ? Slobodno recite..

7.Usporedba samog WP7 sa androidom, prednosti/mane? 

Uglavnom, treba mi mobitel kojem ne treba 10minuta da jednostavno nekog nazovem. Igre bi volio igrat, ali su sporedna stvar.

Koristit ce za puno interneta, slikanje tu i tamo, fejs, itd..

Treba mi da uvjek radi kao nov, da ne pocinje stekat nakon nekog vremena.

To je to za sad s pitanjima, je da ih je malo puno, al ako se sjetim budem napiaso još;)

Takoder da kazem, trebala bi nokia na prodaju ako bi kupovao omniu pa ako je neko zainteresiran..

KUPUJEM AM3 MBO DDR3 PONUDE NA PP HITNO!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 23:33 (DommY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

1) nece se usporit...

2) nisam ga nasao na marketu...

3) ima besplatnih i vise manje sve ti je to istko ko i na drugim platformama.

4) video i fotke su OK, nista posebno ali OK.. ima program koji ti pali blic pa da ti mob sluzi ko baterija.

5) da, zune moras koristit da bi prebacivao mediju na mob ali je dosta jednostavan. samo desni klik i lupas sync

6) meni, zasada, odlican mob... i lijep i funkcionalan

7) hm, previse toga ima da sad opet sve pisem, tu ces malo morat prolistat po temi... wp7 ti je zlatna sredina izmedju iOS-a i androida. tako nekako. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan

Ja sam svoju unlockao preko ovih, http://sim-unlock.net/sim-lock/12/Unlock_by_code_for_any_Samsung_phones_from_Europe/

16.49EUR, za 15 min dobiješ kod koji radi naravno. Sad ide na sve mreže... {#}

Placanje je putem pay pala.

15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

1) nece se usporit...

2) nisam ga nasao na marketu...

3) ima besplatnih i vise manje sve ti je to istko ko i na drugim platformama.

4) video i fotke su OK, nista posebno ali OK.. ima program koji ti pali blic pa da ti mob sluzi ko baterija.

5) da, zune moras koristit da bi prebacivao mediju na mob ali je dosta jednostavan. samo desni klik i lupas sync

6) meni, zasada, odlican mob... i lijep i funkcionalan

7) hm, previse toga ima da sad opet sve pisem, tu ces malo morat prolistat po temi... wp7 ti je zlatna sredina izmedju iOS-a i androida. tako nekako. 

Slazem se s kolegom. Ovo sa manam... prednost kod njih je veći broj aplikacija i igrica, a wp7 bolje napravljen i brži , jednostavniji za koristiti (to je moje mišljenje). {#}

17 godina

Hvala svima na odgovorima! 

Ako ima jos neko nesto za rec/ nadopunit neka samo kaze:)

Nego sta se tice onog programa sportstracker, ajd neka neko ode na ovaj link i tu probajte skinut.

Cudno mi je jer na ovoj stranici ima dole za skinut android, za ios, i za nokiu, a ima i za WP!

Pa ako neko moze to provjerit..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Konačno sam riješio svoje probleme sa kontaktima.

Evo kako ako nekome zatriba.

Ako su vam kontakti na gmail-u. Onda vam broj mobitela mora biti upisan u čeliju "Mobilni uređaj" u protivnom vam vidi samo ime.

Ovo ne smeta na androidu i Ios-u ali na WP iz nekog razloga smeta.

Dakle, malo su me namučili nesređeni kontakti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DommY kaže...

Hvala svima na odgovorima! 

Ako ima jos neko nesto za rec/ nadopunit neka samo kaze:)

Nego sta se tice onog programa sportstracker, ajd neka neko ode na ovaj link i tu probajte skinut.

Cudno mi je jer na ovoj stranici ima dole za skinut android, za ios, i za nokiu, a ima i za WP!

Pa ako neko moze to provjerit..

Skinuo i provjerio. Skinuo sa marketp.

Radi ti aplikacija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 10:52 (amater_2).
14 godina
protjeran
DommY kaže...

2.Dali mi moze neko provjerit dali WP7 ima na marketu program SportsTracker i dali dobro radi, jer mi je taj program jako bitan

i moze utjecat na nabavu mobitela:/

Imaš sports tracker http://www.windowsphone.com/hr-HR/search?q=Sports%20Tracker Ja koristim hrvatsku aplikaciju ProAktivo i za sada je dobra, koristim trail verziju, još me nije tražilo da platim...

17 godina

Super hvala vam!!!

Samo ako radi kako treba..jer na svojoj nokii koristim barem jednom tjedno tu aplikaciju, navikao sam se na nju pa ne zelim se sad navikavat na endomondo ili nesto trece!

Javim ako se sjetim jos kojih pitanja:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pozz imam jedno pitanje u vezi Sky Drivea tj. ima jedan lik na drugom forumu, ali mi zanimljiv problem.

Naime, lik je normalno instalirao sky na pc i na mob i kada je uploadao neku fotku sa moba na sky nije ju mogao otvoriti u sky driveu a kada je sa pc na sky onda je mogao???

I da li je moguće pjesme koje se sa pc-a stave na sky drive prebace na mob?

I imam ja jedno pitanje, isto kao i sa mp3, kada uploadam neki video sa moba na sky, ne mogu ga vidjeti ni preko pc-a na sky ni preko moba na sky, a kada uploadam sa pc-a na sky onda mogu vidjeti sa bilo kojeg pc-a ali ne i sa mobitela kada se spojim na sky.. 

To je neko ograničenje ili što? Što se tiče fotki kod mene sve normalno funkcionira i vidi se bilo gdje...

0 0 hvala 0
17 godina
Mozete li mi predloziti neku aplikaciju za kontrolu prometa sa neta.
14 godina
neaktivan
Molim vas pomoc imam samsung omniu 7 i ne radimi marketplace neznam zasto molim pomoc
14 godina
neaktivan
A kada staim regiju na united states ne zeli nista skidat molim vas pomoc..I jel mi mozete rec koliko ima megabajta updajte .
14 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
Mozete li mi predloziti neku aplikaciju za kontrolu prometa sa neta.

I ja sam trazio, i koliko sam vidio nema takve aplikacije, bar ne za sada. {#}

14 godina
neaktivan

Usput da pitam, jel vama radi SkyDrive, tj download. Kad stisnem i drzim na neki file, pojave se opcije Share, Move, Rename, Delete....nema download. Jel itko imao takav problem?

Imam ROM Omnia7 Tango V3.2. Ne znam  jel do ROMa ili nesto drugo....

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
madmax.mfp kaže...

Usput da pitam, jel vama radi SkyDrive, tj download. Kad stisnem i drzim na neki file, pojave se opcije Share, Move, Rename, Delete....nema download. Jel itko imao takav problem?

Pa nema download u opcijama, ali kada klikneš/pritisineš datoteku onda će ti se otvoriti. I naravno biti downloadana u mob

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 12:43 (Paolo2612).
14 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
madmax.mfp kaže...

Pa nema download u opcijama, ali kada klikneš/pritisineš datoteku onda će ti se otvoriti. I naravno biti downloadana u mob

Aha...a di sprema onda fileove na mob, koja lokacija...recimo ako je mp3....? Probao sam skinut sa skydrive mp3 i uredno ga otvori, ali gdje je downloadan na mob, da ga kasnije mogu slusati recimo? Pretrazio sam zune i nema te pjesme... Sliku kad otvorim sa SkyD uredno mi da opciju da je downloadam na mob. Sto je sa mp3 te fileovima koje mob ne moze otvoriti, kako njih skinuti na mob?

Ocito mi nije jasan bas koncept ovog skydrive-a ne mobu...kako to vama radi?

Hvala! :-)

18 godina
neaktivan
madmax.mfp kaže...
Paolo2612 kaže...
madmax.mfp kaže...

Aha...a di sprema onda fileove na mob, koja lokacija...recimo ako je mp3....? Probao sam skinut sa skydrive mp3 i uredno ga otvori, ali gdje je downloadan na mob, da ga kasnije mogu slusati recimo? Pretrazio sam zune i nema te pjesme... Sliku kad otvorim sa SkyD uredno mi da opciju da je downloadam na mob. Sto je sa mp3 te fileovima koje mob ne moze otvoriti, kako njih skinuti na mob?

Ocito mi nije jasan bas koncept ovog skydrive-a ne mobu...kako to vama radi?

Hvala! :-)

Ono što ja koristim - office i pdf dokumenti normalno nalazim u office hubu ili acrobat reader aplikaciji.

A što se tiče glazbe - samo stream ja dopušten (trenutno)

http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp7-wpmusic/how-can-i-download-mp3-files-from-my-skydrive/8e3efd7e-3f15-46e3-ae2f-0d0ee283e812?msgId=45ee5ca8-66aa-45b7-9378-eacb0e410230

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice