Samsung Omnia 7 - Rasprava

poruka: 1.475
|
čitano: 376.532
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Samsung GT-I8700 Omnia 7 DA ili NE

Ako netko zeli pokazati koliko je brz u NFS Undercover neka posjeti temu: WP7 Need for Speed Undercover

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Samsung GT-I8700 Omnia 7 DA ili NE
mika2210 kaže...

Kad saznam u čemu je bio problem budem napisao ovdje...

Možeš li mi molim te pojasniti kako si podesio Marketplace da ti radi s našim karticama? Tj. kako kupuješ aplikacije?

I da li imaš tekući/žiro/devizni i u kojoj banci, jer ja ne mogu podesiti svoju debitnu da mi radi s Marketplaceom.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 22:35 (FlyBoy).
17 godina
FlyBoy kaže...
mika2210 kaže...

Kad saznam u čemu je bio problem budem napisao ovdje...

Možeš li mi molim te pojasniti kako si podesio Marketplace da ti radi s našim karticama? Tj. kako kupuješ aplikacije?

I da li imaš tekući/žiro/devizni i u kojoj banci, jer ja ne mogu podesiti svoju debitnu da mi radi s Marketplaceom.

Registrirao sam se s MasterCard kreditnom karticom, i sve radi bez problema...

Imam tekući račun u zagrebačkoj banci, i na taj račun mi je vezana Master kartica...

PC RULES!!!
17 godina

Ne možeš s debitnom ništa kupovat na Marketplaceu. Meni radi Maste preko ZaBe.

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
15 godina
neaktivan

Ja kad sam kupio mob nisam mogao kupovati niš preko MP-a,iako sam u početku kad sam podešavao telefon slučajno stavi država Austrija..nakon onog nekog uptade-a otvorila mi se mogučnost da registriram karticu(debitnu,Visa Electron PBZ) iako sam sve te pi..darije pri registriranju kartice morao sa njemačkog prevodit jer me vodilo na njemačkom uspio sam i sad normalno mogu kupovat aplikacije..iako je to po meni bacanje novaca..

17 godina
neaktivan
juno kaže...

Ja kad sam kupio mob nisam mogao kupovati niš preko MP-a,iako sam u početku kad sam podešavao telefon slučajno stavi država Austrija..nakon onog nekog uptade-a otvorila mi se mogučnost da registriram karticu(debitnu,Visa Electron PBZ) iako sam sve te pi..darije pri registriranju kartice morao sa njemačkog prevodit jer me vodilo na njemačkom uspio sam i sad normalno mogu kupovat aplikacije..iako je to po meni bacanje novaca..

Daj pomaži, ja isto imam debitnu karticu PBZ-a (visa el.) pa ako bi mogao opisati postupak, ili neki tutorial linkat.

Također, provjeri koje su ti regionalne postavke u windows.live ID-u s kojim si aktivirao mobitel, i s kojim si kreirao Zune account.

Molim te, očajnički bih trebao par plaćenih appova.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina

Kakva je situacija s mangom? Jel se da preskakat izmedju tabova dok je mob. u vodoravnom polozaju? Znam da dok je u okomitom onda moze.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

S facebooka:

We’ve heard you, and the update will start rolling out in the next week or two! Check out our blog for breaking details surrounding the next release of Windows Phone.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja hocu sad da kupim ovaj telefon moze neki dojmovi o igrama na njemu ,programi,touch itd..

Cijena novog kod nas je oko 410 KM u slobodnoj prodaji oko 1600 kn

Da li je to dobra cijena?

Da li je bolji od optimusa 7?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
juno kaže...

Daj pomaži, ja isto imam debitnu karticu PBZ-a (visa el.) pa ako bi mogao opisati postupak, ili neki tutorial linkat.

Također, provjeri koje su ti regionalne postavke u windows.live ID-u s kojim si aktivirao mobitel, i s kojim si kreirao Zune account.

Molim te, očajnički bih trebao par plaćenih appova.

Joj fakat se ne sjećam,hotmail sam aktiviro normalno svoj koji sam imao i prije na compu kad sam se reg. na msn,a kažem nakon šta sam napravio uptate(jednom preko zune-a) kad sam išao kupovati app nije mi više javljalo da  to u mojojzemlji nije moguće nego sam normalno koracima kojim je tražilo registrirao karticu,samo me sve to pitalo na njemačkom jer valda kad sam aktivirao mob slučajno sam postavio državu Austriju!

17 godina
Intelovac123 kaže...

Ja hocu sad da kupim ovaj telefon moze neki dojmovi o igrama na njemu ,programi,touch itd..

Cijena novog kod nas je oko 410 KM u slobodnoj prodaji oko 1600 kn

Da li je to dobra cijena?

Da li je bolji od optimusa 7?

Pa imaš 7 stranica o mobitelu ovdje u ovoj temi... čitaj, brate!

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
14 godina
neaktivan

ovako,neki dan sam kupio omniu 7 i mogu rec da sam prezadovoljan njime,al me zanima postoji li mogucnos kad se spojim s kompom dali se moze u computeru prikazati ikona od mobitela ili podtke mogu stavljati samo preko zunea,i jos me zanima dali radi bluetooth sa ovim novim updateom mango,dali vec netko ima mango instaliran i koja je procedura instalacije,ovov mi je prvi mob sa wp7 tako da sam laik kaj se toga tice

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Podatke na mob stavljaš tako da ih kopiraš u određene foldere (postavljene u Zunu, ali ih i možeš promijeniti), te nakon toga sinkroniziraš mob sa kompom.

Što se tiće bluetootha, mislim da bude normalno radio sa novim updateom.

Mango je najavljen te službena verzija stiže kroz tjedan-dva, tako da se strpi još malo...

PC RULES!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 13:12 (mika2210).
14 godina
neaktivan

hvala mika,a taj update se stavlja takoder preko zunea kad se spojim

17 godina

Tako je...

Nisam siguran dal to Zune sam skuži, ili moraš negdje malo pronjuškat po Zunu i naći opciju da provjeri dali je dostupan novi firmware

PC RULES!!!
14 godina
neaktivan

jedino mi je bad sto mi ne prepozna mobitel u my computer kao disk,kuzis

tureburevalja
17 godina

znam, al nije ti to neki problem... 

potrazi u zunu koje foldere on sinkronizira sa mobitelom, i u te foldere si staviš fajlove koj želiš imat na mobitelu...

kad si stavio fajlove, stisneš sync i to je to, sve se sinkronizira

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

al npr neke dokumente

tureburevalja
17 godina

Mislim da i za to postoji neka opcija, al ak i nema, uvijek je tu mail...

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

napokon objavili iz microsofta da mango dolazi za tjedan-dva

tureburevalja
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

dobro je, prošli put se čekalo jako dugo, zbog brickanja, a i sam DT je među zadnjima odobrio update.

Inače, DT je krivi naziv, vlasnik svih ovih carriera je T- grupacija, koja je između ostalog i vlasnik DT-a.

17 godina

Posto sam privremeno bez kompa, surfam prek moba, spojen u wlan(Thompson 780 mislim da se tak zove) i gledam, malo mi cudno, da mi brze stranice otvara na 3g neg dok je u wlan spojen. Moze objasnjenje za to? Inace sam ja jedini kaj taj router koristim. Kak je kod vas ostalih situacija? Inace signal je full dok koristim wlan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

danas sam napravio prvi update, odem na settings>about>more information i tamo pise OS version: 7.0.7008.0, e sad, jel to NoDo ili je to nesto drugo, dakle zanima me njegov naziv i ako netko zna sto je promijenio..mislim, ako je nesto dodano ili fixirano.. ..hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Posto sam privremeno bez kompa, surfam prek moba, spojen u wlan(Thompson 780 mislim da se tak zove) i gledam, malo mi cudno, da mi brze stranice otvara na 3g neg dok je u wlan spojen. Moze objasnjenje za to? Inace sam ja jedini kaj taj router koristim. Kak je kod vas ostalih situacija? Inace signal je full dok koristim wlan.

Ja nemam takvih problema, evo upravo sad pisem s Omnie jer sam primoran mirovati u krevetu, i spojen sam na wifi, i fakat mi superbrzo otvara stranice, a signal nije ni skroz pun.

Mislim da je definitivno nesto do tvog rutera.

somebody17da kaže...

danas sam napravio prvi update, odem na settings>about>more information i tamo pise OS version: 7.0.7008.0, e sad, jel to NoDo ili je to nesto drugo, dakle zanima me njegov naziv i ako netko zna sto je promijenio..mislim, ako je nesto dodano ili fixirano.. ..hvala

Ne, NoDo je 7.0.7392, sto bi znacilo da mozes updejtati na NoDo i dobiti c/p. Ovaj tvoj build je onaj pre- nodo update (february).

Ja nestrpljivo cekam Mango pa da se preporodim :)

14 godina
neaktivan
nista,kroz tjedan dva dolazi mango

tureburevalja
14 godina
neaktivan

da,7.0.7392.0 je NoDo,somebody kako mislis moze dobit c/p

tureburevalja
14 godina
neaktivan

mislis copy paste

tureburevalja
14 godina
neaktivan

Kako da sada napravim NoDo update preko zunea....jer mi vise nece pokazati drugi update....mislim NoDo...na zune odem na settings>phone>update i pise Cheking for updates... i "You phone is up to date. Corrent phone software version: 7.0 (7008), kako sada da nađem NoDo?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
somebody17da kaže...

Kako da sada napravim NoDo update preko zunea....jer mi vise nece pokazati drugi update....mislim NoDo...na zune odem na settings>phone>update i pise Cheking for updates... i "You phone is up to date. Corrent phone software version: 7.0 (7008), kako sada da nađem NoDo?

ja sam neki dan trazio,imas sa lijeve strane opciju update,njuskaj malo pa ces naci

tureburevalja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice