Skines si ovaj program koj full brzo konvertira film,radi predobro i nema potrebe za nekakvim dodatnim playerima,browser isto nema potrebe skidat nekakv novi jer 300 mb mjesecno je vise nego dovolljno za surfanje.Ak nemas preplatu prebaci se na bonbon tam imas za 30 kn 300 mb.
Da li je ikako moguće staviti aplikacije koje se plaćaju na mobitel besplatno? Čuo sam da postoji neki jailbreak, ali želim pitati da li je to netko isprobao
istina je da na nekim firmwareima nije dostupan prekidac za ukljucivanje i iskljucivanje 3G nacina rada. medjutim, 3G nacin rada se moze iskljuciti preko diagnostic aplikacije, koja se pokrene unosenjem odredjenih kodova u dialpad. proguglajte sa "omnia 7 codes", i lako cete pronaci.
Ljudi jos malo i tethering dobijamo,oujeaaa:) WP7 FTW
Nisam neki njub što se tehnologije tiče, ali dajte mi malo objasnite taj tethering i koja mu je praktična primjena?
Hvala!
ustekas mob u laptop i surfas
tamo di nema wifi a ima 3g
Hvala!
i HotSpot funkcija isto? (koji sam ja tupetar, nisan ni pogleda sliku)
Cim ovo izadje prodajem ajfon i kupujem Omniu7
Jel izašao neki faking release date za Mango. Nemrem više čekat.
Navodno 01.09.
i HotSpot funkcija isto? (koji sam ja tupetar, nisan ni pogleda sliku)
Cim ovo izadje prodajem ajfon i kupujem Omniu7
Još je k tome Omnia 7 jeftinija (polovna), oko 1800 kn.
http://www.modaco.com/topic/323349-diagnosis-codes/
Malo sam se poigral s ovim. Pri dnu stranice imate koji kodove trebate ukucat. Čini mi se da sam čak videl i za tethering.
Ne znam za vas, ali meni nasušno treba SMART DIAL!!! Ubi me kopanje po imeniku svaki put kad treba nazvat nekog a nemam broj u glavi...
Pozdrav ljudi!
Zanima me ima li tu netko da je imao iphone 3gs pa presao na WP7(bilo koji mob)?
Trenutno imam 3gs ali mi je stvarno dosadan vise, pa bih presao na WP7(vec sam imao mob na androidu).
Evo par pitanja:
1. Ima li stekanja, zastajanja ili smrzavanja aplikacija?
2. Kako multitasking radi?
3. Kakav je music player i kako se prebacuju pjesme s kompa na WP7?
4. Postoji li potpuni backup app koji sve sprema na komp?
5. Kakve su i koje besplatne igrice i aplikacije posto nemislim kupovati?
6. Postoji li neka offline aplikacija za gps(kao Navigon)?
7. Mora li se koristiti hotmail za registraciju ili mogu koristiti gmail?
8. Koliko se moze mijenjati sucelje(modati)?
9. Kakav je browser?
Mislim da je to to :)
Ne znam za vas, ali meni nasušno treba SMART DIAL!!! Ubi me kopanje po imeniku svaki put kad treba nazvat nekog a nemam broj u glavi...
Uvijek možeš određeni kontakt "pin to start" tako da ti je na vrh prsta :)
Kao i svugdje, samo drži dugo pritisnuto dok ti se ne pojavi izbornik.
1. Ima li stekanja, zastajanja ili smrzavanja aplikacija?
2. Kako multitasking radi?
3. Kakav je music player i kako se prebacuju pjesme s kompa na WP7?
4. Postoji li potpuni backup app koji sve sprema na komp?
5. Kakve su i koje besplatne igrice i aplikacije posto nemislim kupovati?
6. Postoji li neka offline aplikacija za gps(kao Navigon)?
7. Mora li se koristiti hotmail za registraciju ili mogu koristiti gmail?
8. Koliko se moze mijenjati sucelje(modati)?
9. Kakav je browser?
Evo, probat ću ti ja dati neke osnovne informacije.
1. To će ti apsolutno svaki korisnik WP7 potvrditi, štekanja nema. Ako misliš da android ne šteka, čekaj da vidiš WP7.
2. Trenutno je multitasking dosta ograničen (tj. neke aplikacije samo mogu raditi u pozadini ili im ostane zapamćeno stanje) ali s Mango updateom kojeg očekujemo svakog dana, trebao bi OS dobiti punokrvni multitasking.
3. Iskustvo music playera je od osobe do osobe. Meni je po mjeri. Navigacija jako lako i logična, kao i prikaz po kategorijama. Npr. uvijek od jedne pjesme možeš direktno pristupiti svim pjesmama i albumima tog izvođača, kao i biografiji (zgodan detalj) a i pozadina i live tile ti mjenjaju sliku u album art.
Od opcija jedino što fali je equalizer i mogućnost kreiranja playlista na mobitelu.
Sav multimedijalni sadržaj prebacuješ preko Zunea, tj. syncaš, koncept sličan kao i s iphonom i itunesom. Kada se navikneš i podesiš koje foldere da ti synca, sve što trebaš napraviti da prebaciš nove pjesme na mobitel je stisnuti sync gumb. Daleko od toga da ne bi volio mass storage, kojeg nema, i to je poveliki minus.
4. Potpuni backup? Hmm, za multimedijalni sadržaj sam sto posto siguran, a mislim da postoji i za aplikacije i kontakte budući da se oni svi čuvaju unutar tvog Live ID-a. Naravno, također preko Zunea se to obavlja.
5. Neću te lagat, najbolje igre su Xbox Live naslovi, koje se plaćaju. Tako je i s većinom aplikacija, logično. Ali daleko od toga da nema dobrih igara koje će te zabaviti kad je to ptrebno. Evo ja sada igram FastBall2, prezarazna igra. A od aplikacija, u pravilu, za sve važnije imaš free alternativu.
6. Koliko sam ja upoznat, ne. Ali, ako imaš neki data paket kod operatera, i Bing maps, tj. defaultna navigacija odlično obavlja posao.
7. Ne znam iskreno. Mislim da mora.
8. Ne puno, za sad od vizualnog modanja samo boja pozadine i teme. Tu si dosta ograničen. Meni je UI ionako fenomenalan tako da se ne bunim previše.
9. Browser (IE) je i sada već jedan od boljih, jako fluidan, fali nekolio stvarčica. S Mango updateom će biti najbolji na mobilnim OS-evima :)
Mobitel je poslovni, a imam preko 400 kontakata... Pinanje na Start (znam što je i kako se radi) nije najpraktičnije rješenje u mom slučaju. Treba mi PRAVI smart dial koji sam imao na Legendu..
Mobitel je poslovni, a imam preko 400 kontakata... Pinanje na Start (znam što je i kako se radi) nije najpraktičnije rješenje u mom slučaju. Treba mi PRAVI smart dial koji sam imao na Legendu..
Je, sve ja to znam i divno je i krasno, ali to NIJE smart dial i nije ono što meni treba. Meni treba da kad podignem dialer i otipkam 3-2-6-4-7 (ili samo 3-2-6, dovoljno je) da mi izbaci sve Damire u imeniku... Ovo na Youtubeu su tri ili četiri radnje viška koje mi samo oduzimaju vrijeme. Briga mene za Damirov profil na fejsu i slično kada ga samo trebam na brzinu nazvati...
Je, sve ja to znam i divno je i krasno, ali to NIJE smart dial i nije ono što meni treba. Meni treba da kad podignem dialer i otipkam 3-2-6-4-7 (ili samo 3-2-6, dovoljno je) da mi izbaci sve Damire u imeniku... Ovo na Youtubeu su tri ili četiri radnje viška koje mi samo oduzimaju vrijeme. Briga mene za Damirov profil na fejsu i slično kada ga samo trebam na brzinu nazvati...
To je ono što meni jedino smeta na WP7. Želim obični, najobičniji imenik i smart dial, bez glupih hotmail accounta i facebook profila, ali eto s obzirom da je jedina zamjerka, preživjet ću to nekako.
Znam da to nije to što ti želiš, ali broj radnji je isti, ako ne i manji u ovom slučaju sa videa...
otvoriš people hub, stisneš na prvo slovo, pojavi ti se abeceda, stisneš na slovo koje želiš i eto ti...
A imaš i alternativu, na vrhu people huba imaš povećalo, stisneš i otvori ti se tražilica za kontakte, i tamo možeš upisat 3 slova i pronaći kontakte...
Ovo je isto odlicno stisnes povecalo i 3 slova upises,znaci imas jedan klik vise nego na speed dialu,tak da to nije sad strasno gubljene vremena.Imas foru da si mozes slozit grupe,pa si onda stavis npr. unutra 10 ljudi s kojima se najvise cujes i odma su ti dostupni.
Jel zna netko neku dobru aplikaciju koja omogucava TV live stream a da mozda ima i HR programa?
Zanima me jos nesto: ima li dobrih besplatnih igrica za WP7(i koje)?
I hoce li doci uopce nesto kao installous za iphone(da se mogu sve igrice besplatno skidati)?
Ovdje su svi lijeni google koristit...
Ima besplatinih i igara i aplikacija koje su odlične, isto tako ima i onih koje su još bolje ali se plačaju, a isto tako ima igara i aplikacija koje si smeće...
Ne vidim razloga zašto bi se Marketplace razlikovao od trgovina aplikacijama na ostalim OS-ovima...
Rekao bi da oko 90% aplikacija koje postoje za android i iOS postoje i za WP7...
Što se tiče ove finte se besplatnih igrama, nisam čuo za ništa slično na WP7, no to ne znači da to ne postoji....
Meni osobno nije bed platit kojih 15-20 kn za dobru igricu ili aplikaciju koja mi je prijeko potrebna (preko 90% aplikacija i igara možeš isprobat u free trial verziji)
Eto kupio doticni uredaj I odma NA pocetku problem. Naime uredaj je kupljen u slobodnoj prodaji I treba staviti GPRS postavke, problem je sto tmobile nema postavke za uredaj I treba unositi rucno, a be kuzim kak se rucno unose apn postavke za tmobile. Bio bi zahvalan Da mi netko posalje kak se to radi.
Eto kupio doticni uredaj I odma NA pocetku problem. Naime uredaj je kupljen u slobodnoj prodaji I treba staviti GPRS postavke, problem je sto tmobile nema postavke za uredaj I treba unositi rucno, a be kuzim kak se rucno unose apn postavke za tmobile. Bio bi zahvalan Da mi netko posalje kak se to radi.
Skini network profile s marketa i activ profile stavi na t-mobile odnosno na mrežu na kojoj si.