SAMSUNG I5800 Galaxy 3

poruka: 410
|
čitano: 172.406
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: SAMSUNG I5800 Galaxy 3
Mobitel ne podrzava flash, ali zato si skinu Skyfire
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina
neaktivan
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

Zanima me da li se nakon stavljanja npr ostaje Kyrillos' ROM v7.5 beta hr jezik na mobitelu?

0 0 hvala 0
16 godina
ne
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
14 godina
Sk0rpi0n kaže...

Zanima me da li se nakon stavljanja npr ostaje Kyrillos' ROM v7.5 beta hr jezik na mobitelu?

pa kyrillos ima hrv... barem je imao u svim verzijama do sad...

16 godina
Pretpostavio sam da nema.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
14 godina
neaktivan
mjaneci3 kaže...
Sk0rpi0n kaže...

pa kyrillos ima hrv... barem je imao u svim verzijama do sad...

Ima hrvatski, poslo sam covjeku koji je napravio taj rom, i kaze da ima hrvatski, a hrvatski ima i InDroid v6, sad se dvoumim koji rom da stavim, jel ovaj je u beti jos

15 godina

Nemoj stavljati taj ROM dok je još u beti, možeš i sam viditi koje sve nedostatke ima. Stavi za sada Indroid 6.

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
14 godina
neaktivan
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

sta je to lag fix i dali mi pomaze u poboljsanju performansi na mobu ??? 

0 0 hvala 0
16 godina
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

Samsung je stavio RFS fs umjesto ext4 fs-a na mobitele te su zato akcije sa hddom sporijie (prebacivanje fajlove (nema razlike u brzini sa SD kartice), brze oucitavanje levela u igrama...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

ja sam stavio kyorarom i predobar je. nakon kyrillosa preporod. a indroid je za mene bio ziva koma. ostajem na kyoraromu dok ne proradi CM7 do osnovne funkcionalnosti. tada prelazim na njega.

P.S.

jos k tome ima i hrvatski swype. jos ga nisam nasao ni na jednom romu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 20:51 (mjaneci3).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
meni je prespor ovaj mobitel/smartphone (da se neko ne uvrijedi) ima tko ideju kako ubrzati stvari malo???
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Overclock, lagfix.
14 godina
neaktivan
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

MOLIM za pomoć. Prije par dana prešao sam iz t-mobile na tele 2. Kupio sam ovaj mobitel u tarifi smart 100, na 2 godine za 295kn. Problem je što ne mogu na internet. Postavio sam ručne postavke i opet ne mogu na internet. Živim u jednom mjestu kraj Vinkovaca. U Vinkovcima je sve uredu jer je mreža od tele 2 kvalitetna (čitaj četiri crtice signal) i mogu normalno na interner, skidati aplikacije... Problem se javlja kada se vratim kući, ovdje je signal od tele 2 jako slab (jedna ili ni jedna crtica). Tada me automatski prebaci na mrežu od t-mobile (piše R i četiri crtice signal). To znači da sam u romingu ali mi se ne naplaćuje naknadno uspostava. Tada se javlja problem jer ne mogu pristupiti internetu (piše mi provjerite postavke za internet). Pokušavao sam način rada mreže samo GSM, samo WCDMA, te automatski način. Pokušavao sam sa mrežnim operatorom t mobile i automatskim načinom ali ne ide. Nije mi jasno ni kada odem na STATUS o telefonu, "status mobilne mreže" piše NIJE SPOJENO. A kada odem na obavijesti piše mi da koristim t-mobile i tele2. Zvuči mi kontradiktorno. Zvao sam službu za korisnike i rekli su mi da ubacim karticu u drugi mobitel da vidim jel se tada mogu spojiti na internet (možda uređaj ne valja). To mi nije logično jer je u Vinkovcima gdje je tele2 mreža sve uredu. Kao da mi mobitel ne prepoznaje karticu kada se prebaci u roming t-mobile. MOLIM ZA POMOĆ, prijedloge. Unaprijed hvala...

0 0 hvala 0
16 godina
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

Upisi postavke za internet od TMobilea kao sekundarni APN, ali mislim da ti je to jako skupo (20kn/1MB)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Na pretplati sam u tele 2, tako da mi se to ne isplati. Mora biti nešto drugo

16 godina
Probaj flashat drugi MODEM?
14 godina
neaktivan

Kako se to radi?

16 godina
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

Ja mislim da je to do postavki. Ti imaš postavke za tele 2 mrežu, a doma hvataš t-mobile za što ti trebaju drugačije postavke.

Najbolje je nazvati i pitati službu za to. Oni bi trebali znati kako se koristiti internetom kada je na drugoj mreži.

Google+ invites - http://goo.gl/7wnyA

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Ja mislim da je to do postavki. Ti imaš postavke za tele 2 mrežu, a doma hvataš t-mobile za što ti trebaju drugačije postavke.

Najbolje je nazvati i pitati službu za to. Oni bi trebali znati kako se koristiti internetom kada je na drugoj mreži.

Hm pa i ja imam postavke za tele2, i kad dojdem doma (zivim izmedju 2 brda :D) nemam tele2 signala nego me automatski prebaci na tmobile mrezu, budem par sekundi bez mreze, al mogu normalno na net prek mobitela, sam nije tak brz ko u gradu.

Si probo upalit onaj avionski mod :D, pa ponovno ugasit, meni to zna nekad pomoc

16 godina
neaktivan

Ako bi netko mogao pomoci .Na pocetku zaslona imam nekoliko ikonica,trazio sam u postavkama kako  maknuti  ali nikako ne mogu pronaci ,interesira me kako ih mogu maknuti ?Inace instalirana je nova verzija frimwarea 2.2 ...

16 godina
cro_denis kaže...

Ako bi netko mogao pomoci .Na pocetku zaslona imam nekoliko ikonica,trazio sam u postavkama kako  maknuti  ali nikako ne mogu pronaci ,interesira me kako ih mogu maknuti ?Inace instalirana je nova verzija frimwarea 2.2 ...

Valjda mislis na ovo, drzi pritisnutu ikonu nekoliko sec i tada ces ju moci prebaciti u smece

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan

E hvala ti ,bas sam na to mislio ,nisam nikako skuzio kako to napraviti ...Jos jedno pitanje ,kako mogu iz menia ikonice staviti na pozadinu mobitela ?

14 godina

isto tako... na meniju drzi prst na ikoni i pojavit ce se na desku...

16 godina
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

Ako hoces prebacivati ikone iz jednog home screen zaslona na drugi, isto tako drzis pritisnutu ikonu i vuces do ruba (lijevog ili desnog)

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Evo jos jedno pitanje ,dali postoji nacin poslje koristenja uređaja da mogu sam zakljucati mobitel ,da ne cekam da se izgasi monitor?Znam da postoji funkcije da namjestim koliko traje pocetno osvjetljenje dok se ne zakljuca ...Mene zanima dali mogu ja nekako bez cekanja nesto pritisnuti i zakljucati ekran ?I jos me interesira dali je moguce izmjeniti drukciju opciju otkljucavanja ekrana ,da ne micem u stranu nego npr. prema dolje ili gore ili kliknem nesto ?

16 godina
Pritisni tipku za gasenje moba kako bi iskljucio zaslon (ne drzati), a ovo drugo... settings - security - screen lock i salje ces se snaci
14 godina
neaktivan
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

Zakljucava se na gumb za gasenje koji je na vrhu kod otvora za punjac i slusalice. :]

Steam: morph_mkd
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
covjece hahahaha
monikicaa
16 godina
neaktivan

Pošto mi mobitel ne prihvaca flash ,procitao sam  da treba skinuti skyfire ,skinuo sam i dalje nemam flash animacije tipa reklama itd.,zanima me dali treba jos nesto skinuti ?

14 godina
neaktivan
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

jel itko uspio stavit froyo preko kiesa

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice