Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.171.953
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Nisam, bio je prazan kao da je wipe napravljen. Probat cu pa javim.
14 godina
win4crazzy kaže...

molio bi ljude koji se bave izradom aplikacija za android da mi se jave na pm

nista specijalno, imam neku ideju pa bih sam htio provjeriti dali se moze realizirati 

molio bi samo sturcne ljude da se jave, a ne djeca koja su prije 2 mjeseca pocela s tim radit
hvala 

nitko se nije javio, zanimljivo, mozda sam fulao temu ali dobro, iznijet cu je tu javno

Znaci, imali itko ideju na koji nacin bi se mogla napravit aplikacija koja bi prikupljala megabajte dok smo spojeni na wifi zatim kasnije te iste megabajte koristili kao podatkovni promet dok nemamo pristup wifiju

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
win4crazzy kaže...
win4crazzy kaže...

molio bi ljude koji se bave izradom aplikacija za android da mi se jave na pm

nista specijalno, imam neku ideju pa bih sam htio provjeriti dali se moze realizirati

molio bi samo sturcne ljude da se jave, a ne djeca koja su prije 2 mjeseca pocela s tim radit
hvala

nitko se nije javio, zanimljivo, mozda sam fulao temu ali dobro, iznijet cu je tu javno

Znaci, imali itko ideju na koji nacin bi se mogla napravit aplikacija koja bi prikupljala megabajte dok smo spojeni na wifi zatim kasnije te iste megabajte koristili kao podatkovni promet dok nemamo pristup wifiju

Ja mislim da je to ne moguce napraviti!

Probaj otvoriti topic.

14 godina

pa tako sam i pretpostavio, budem otvorio ako se nadje neki prijedlog pa da o tome napravimo raspravu

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

pa tako sam i pretpostavio, budem otvorio ako se nadje neki prijedlog pa da o tome napravimo raspravu

da punis megabajte wifiom? hahhaha bilo bi extra! Al nemoguce. To ti je isto kao da punis iznos racuna putem wi-fi a i poslije zoves :)

14 godina
4L4N kaže...
win4crazzy kaže...

da punis megabajte wifiom? hahhaha bilo bi extra! Al nemoguce. To ti je isto kao da punis iznos racuna putem wi-fi a i poslije zoves :)

hebiga, mozda jednog dana :P
ili netko smisli neki zaobilazni nacin :D

onaj tko ima puno iskustva u svemu ovom mozda moze smislit nesto ;) 

12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
4L4N kaže...
win4crazzy kaže...

hebiga, mozda jednog dana :P
ili netko smisli neki zaobilazni nacin :D

onaj tko ima puno iskustva u svemu ovom mozda moze smislit nesto ;) 

jedino da se napravi aplikacija koja bi skupljala te podatke sa wifia i kasnije dijelila samom sebi (auto hotspot hahaha). A sto se mb tice nemoguce jer bi se to jako brzo saznalo i nastao bi veliki manjak u jednom T-mobile-u ili vipu ahahaha....

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 16:17 (4L4N).
13 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan

Ovako... bio sam danas u vipu da mi daju kod za otkljucat mob posto sam se prebacio na t-mobile a i proslo je 2 godine od kupnje uređaja

Skod sam dobio i probali ga otkljucat u trgovini i nista. Teta je rekla da je mozda jer je rootan mob.

Dali je moguce da je u tome problem?

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
13 godina

lako moguce, frend je jedan imao problema s time, sve dok nije stavio brandirani T-mobile-ov rom, i iza toga abraadabra i sve radi.. 

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina
Pačo kaže...

Ovako... bio sam danas u vipu da mi daju kod za otkljucat mob posto sam se prebacio na t-mobile a i proslo je 2 godine od kupnje uređaja

Skod sam dobio i probali ga otkljucat u trgovini i nista. Teta je rekla da je mozda jer je rootan mob.

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-s2-i9100-rasprava/102262.aspx?page=441&jumpto=3943633&sort=asc&view=flat
Samo instaliraj ovo i stisnes na unlock i to je to ;)
Ako hoces kasnije mozes opet zakljucati. 

13 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
Pačo kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-s2-i9100-rasprava/102262.aspx?page=441&jumpto=3943633&sort=asc&view=flat

bas me interesuje sta je to ali download link ne radi. mozes li uploadovati ponovo?

13 godina
salesale kaže...
dinos3 kaže...
Pačo kaže...

bas me interesuje sta je to ali download link ne radi. mozes li uploadovati ponovo?

Meni radi
http://www.sendspace.com/file/kly4g2 

10 godina
Pačo kaže...

Ja sam prije dva mjeseca isto pitao na ovom forumu ljudi su rekli da nema veze i to je istina. Prvi kod koji su mi poslali nije otkljućavao zatražio sam da mi pošalju novi kod i taj je otključao iako je mobitel bio rootan. Isprobano znaći prvi kod mobitel rootan/ orginal neće.

Drugi kod mobitel rootan/orginal otključava.

Neka ti daju novi kod.

LP

12 godina
neaktivan

Posto nisam pratio ovu temu jel mi moze rec netko dal je ovaj root sto je gore kolega naljepio najboljii sto se tice potrosnje baterije i brzine?

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...

Posto nisam pratio ovu temu jel mi moze rec netko dal je ovaj root sto je gore kolega naljepio najboljii sto se tice potrosnje baterije i brzine?

koji god root da koristis isti je, nema veze sa baterijom i brzinom

15 godina
dinos3 kaže...
salesale kaže...
dinos3 kaže...
Pačo kaže...

Meni radi
http://www.sendspace.com/file/kly4g2 

kupio sam na marketu jucer novi galaxy sim unlock v2.2.4 je verzija za galaxy tab 2 10.1 i otkljuco/dekodiro ga je bez problema ali nisam imo karticu drugu da probam pa cu danas, ali za 4 $ je najjeftiniji nacin dekodiranja mobitela ili tableta.... odlicna stvar.....i prva app koju sam kupio.....

nevjerujem vise nikom odkad sam sam sebe uvatio u lazi
13 godina
neaktivan

Galaxy tab 2 10.1 si mogao otkljucati besplatno...

http://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=13343&p=75916#post75916

15 godina
tkuzmic kaže...

Galaxy tab 2 10.1 si mogao otkljucati besplatno...

http://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=13343&p=75916#post75916

znam al sam imo jos par mobitela (sestre,kum...) za dekodirat i ovo mi je najisplativije......  a i sad iduci tjedan dobijam note 3 iz njemacke koi je na vodafonu pa cu i njega trebat otkljucat....

15 godina

Sale pitanje..... dal se moze naredit da se oznake u pregledniku mogu odabrat sve odjednom i brisat i premjestat u mape, i zasto se mape nemogu brisat?..... svaku put kad flesham rom to me iziritira 15 oznaka i jednu po jednu moras brisat isat boga.... i bilo bi fora da se moze uvest oznaka iz html-a samo kopiras,al to google vjerovatno neda jer moras preko racuna njihovog retardiranog ic..... kako idu na zivce s tim prijavljivanje na google racun samo da prdnes je..te...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jocommb kaže...

Sale pitanje..... dal se moze naredit da se oznake u pregledniku mogu odabrat sve odjednom i brisat i premjestat u mape, i zasto se mape nemogu brisat?..... svaku put kad flesham rom to me iziritira 15 oznaka i jednu po jednu moras brisat isat boga.... i bilo bi fora da se moze uvest oznaka iz html-a samo kopiras,al to google vjerovatno neda jer moras preko racuna njihovog retardiranog ic..... kako idu na zivce s tim prijavljivanje na google racun samo da prdnes je..te...

nista bez google-a jbg, to je do njih

I9100 AOSP NeatROM v3.1

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=49255556#post49255556

14 godina

sale koji kernel preoporucujes uz svoj rom? ili da na stocku ostanemo? i jel mogu slimove minimal gappse instalirati?

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 0:49 (definho).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
definho kaže...

sale koji kernel preoporucujes uz svoj rom? ili da na stocku ostanemo? i jel mogu slimove minimal gappse instalirati?

preporucujem da ostanete na mom :) Moze slim minimal gapps

14 godina

kao sto je i sa Slimom bilo, tako je evo i s tvojim, default browser mi se chrasha stalno, tj. cesto. poznati bug ili? Na ARTu sam...

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
salesale kaže...
definho kaže...

preporucujem da ostanete na mom :) Moze slim minimal gapps

kako overclockat sa tvojim kernelom? 

12 godina
neaktivan
definho kaže...

kao sto je i sa Slimom bilo, tako je evo i s tvojim, default browser mi se chrasha stalno, tj. cesto. poznati bug ili? Na ARTu sam...

Probaj izbrisat zadane postavke browsera u postavkama. Jesi napravio clean instal ili? 

14 godina

da, clean install, full wipe...

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
definho kaže...

da, clean install, full wipe...

vrati se na dalvik. mislim da je to

13 godina
neaktivan
14 godina

Moj S2 nije bio rootan niti išta drugo, pa ga nisu uspjeli otključati u VIPU. Tako da mislim da root nije problem jer je kako su mi rekli u VIP-u kod za otključavanje vezan uz IMEI uređaja. lp

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice