Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.295.847
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
dinos3 kaže...
Sudy sta je s MIUI? 

MIUI - zadržao predivan UI. Baterija i nije nešto divna.
U deep sleepu je jako loša, dok screen on bude poprilici dobar.

Sve u svemu, ne znam.
Važem se između Neat XLZ i CM-a nekog.
A vijest o prestanku ažuriranja softvera za S2 me jako razočarala, ali opet, u jednu ruku je razumljivo.

No dobro.

Pišite dojmove da znamo što valja trenutno.
Ja mislim da ću na Neat Lite XLZ i Apollo.
I ostati na tome do kraja. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
sudy_freak kaže...
dinos3 kaže...
Sudy sta je s MIUI? 

MIUI - zadržao predivan UI. Baterija i nije nešto divna.
U deep sleepu je jako loša, dok screen on bude poprilici dobar.

Sve u svemu, ne znam.
Važem se između Neat XLZ i CM-a nekog.
A vijest o prestanku ažuriranja softvera za S2 me jako razočarala, ali opet, u jednu ruku je razumljivo.

No dobro.

Pišite dojmove da znamo što valja trenutno.
Ja mislim da ću na Neat Lite XLZ i Apollo.
I ostati na tome do kraja. 

Ja sam na SuperNeatu i Apollou.
I ja sam na Sammyu duze vrijeme ali me stalno nesto tjera da ispobavam novo. S CMom nisam zadovoljan. Mozda probati SLIM i SuperNexus... 

12 godina
odjavljen

I ja sam trenutno na NeatROM Lite(apolo kern). Bio sam i na MiUi i na 4.2.2 RR i još tamo nešto, i sve je to super ali neda mi se vući svaki dan punjač gdje god idem. Danas 11h na bateriji uz kvalitetno korištenje na 60%, trenutno najzadovoljniji, kakav manjak funkcija na 4.1.2 Neatu kada imam bat imam sve sto mi treba...  

skOOrvy
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 21:37 (skorvy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
skorvy kaže...

I ja sam trenutno na NeatROM Lite(apolo kern). Bio sam i na MiUi i na 4.2.2 RR i još tamo nešto, i sve je to super ali neda mi se vući svaki dan punjač gdje god idem. Danas 11h na bateriji uz kvalitetno korištenje na 60%, trenutno najzadovoljniji, kakav manjak funkcija na 4.1.2 Neatu kada imam bat imam sve sto mi treba...  

Uz koliki screen on?
Možeš li molim te lupiti sliku koliko je zaslon bio uključen? 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

I mene vuce taj supernexus. Bio sam jedno vrijeme na njemu dok je bio 4 Build i 4.2.2 ja msm. Letio je doslovno, onda poslije ga je shebo malo. Ali 4.3.0 nisam probao. Ako probas svakako mi javi dojmove ;).

Sta planiras CM stable ili 4.3.0 nightly?

BTW pogledajte ovaj battery life i benchmark score!! Strašno!

Sudy sta je s MIUI? 

išao bih na stable verziju ali trenutno ću još malo guliti na ovom neat superlite dok ne uhvatim malo vremena ili dok me baš skroz ne naživcira

ma još najbolje ubosti neki opo ili zopo i doviđenja, naši lihvari nisu normalni, u SAD s4 košta otključani 3200 kn, s3 2200 kn, a note3 4400

a da ne spominjem naše operatore, čak mogu reći da su dogovorili cijene uređaja i digli ih astronomski, uzmeš pretplatu na 2 godine i platiš s4 1500 kn, jadno

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 23:02 (hd22sb).
14 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
dinos3 kaže...

I mene vuce taj supernexus. Bio sam jedno vrijeme na njemu dok je bio 4 Build i 4.2.2 ja msm. Letio je doslovno, onda poslije ga je shebo malo. Ali 4.3.0 nisam probao. Ako probas svakako mi javi dojmove ;).

Sta planiras CM stable ili 4.3.0 nightly?

BTW pogledajte ovaj battery life i benchmark score!! Strašno!

Sudy sta je s MIUI? 

išao bih na stable verziju ali trenutno ću još malo guliti na ovom neat superlite dok ne uhvatim malo vremena ili dok me baš skroz ne naživcira

ma još najbolje ubosti neki opo ili zopo i doviđenja, naši lihvari nisu normalni, u SAD s4 košta otključani 3200 kn, s3 2200 kn, a note3 4400

a da ne spominjem naše operatore, čak mogu reći da su dogovorili cijene uređaja i digli ih astronomski, uzmeš pretplatu na 4 godine i platiš s4 1500 kn, jadno

Hvala Bogu ima ljudi koji razmišljaju kao i ja. Uzmem iOcean x7 Elite i na miru sam. 

15 godina
neaktivan
za iOcean neznam ali znam da zopo ima skladište u europi (italija) nema carine i ničega c2 platinum sa gorillaglas2 na sebi košta 270 usd
16 godina
neaktivan

Pozdrav, imam samsung galaxy s2 plus (i9105) kupljen prije 2 mjeseca, i u zadnje vrijeme mi se počeo stalno gasit, sam od sebe, nekad jednom puta na dan a nekad 

više, pa ako netko zna u čemu je problem. 

Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
alen17 kaže...

Pozdrav, imam samsung galaxy s2 plus (i9105) kupljen prije 2 mjeseca, i u zadnje vrijeme mi se počeo stalno gasit, sam od sebe, nekad jednom puta na dan a nekad 

više, pa ako netko zna u čemu je problem. 

Hvala unaprijed!

Napravi factory.

15 godina
neaktivan
kao što kolega dinos kaže, to je jedan od razloga zašto sam rootao mob i prešao na custom romove, tek onda i je mob počeo raditi kako treba
14 godina
odjavljen
pozdrav ekipa! moze li mi netko rec dal je probao siyah kernel i kako radi u kombinaciji sa neatrom lite?
i dal je uopce podrzan sto se tice tog roma?

hvala
15 godina
neaktivan

zadnji siyah ti je samo za JB dakle slobodno ga upari sa neatom ali ako uzmeš da nije rađeno na njemu (tj u beti je) od 3. mjeseca mislim da ti je svakako bolja opcija apolo koji više manje redovito update radi

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 21:21 (hd22sb).
14 godina

Cisto za info: dosao SuperNeat LSZ.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 12:39 (dinos3).
15 godina

Jel znate za neki JellyBean rom sa hrvatskim jezikom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...

Jel znate za neki JellyBean rom sa hrvatskim jezikom?

Pa koliko sam ih dosad probao svaki ima Hrv

15 godina

A jel? Onda dobro. Mislim staviti XWLSZ_NeatROM SuperLite_v2.0

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ljudi jeli tko od vas kad imao problema s gps-om? Meni je jednostavno prestao raditi ima par dana.

U početku sam mislio da je do roma jer sam bio na cm-u i nije radio kako treba, pa sam se vratio na Neat i opet ne radi kako treba. Danas sam čak vratio službeni i opet ne radi kako treba... Preko GPS Status-a mi ne može napraviti lock na niti jedan satelit, a za poziciju mi izbacuje nekakvu bezveze poziciju usred brda između Šibenika i Splita (inače sam u Šibeniku). Jeli tko od vas imao sličnih problema ili zna kako ovo riješiti?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
upucaj stock sa sammobile, pa onda vidi, čak probaj staviti neku stariju verziju, možda ics
14 godina
protjeran
hd22sb kaže...
upucaj stock sa sammobile, pa onda vidi, čak probaj staviti neku stariju verziju, možda ics

Stavio sam maloprije stock ali opet nema pomoći... Ovo mi se nikad prije nije događalo i uvijek je radio kako treba, jednostavno je odjednom prestao raditi

15 godina
neaktivan
ja sam jednom imao problem da nije htio locirati dok ne pokrenem google maps
koliko si dugo čekao, treba duže da se locira ali kada se locira poslje sve radi bez problema, meni je jednom trebalo 10 minuta da locira signal
dokle ti god treperi ikona od gps, on se nije locirao
14 godina
protjeran
hd22sb kaže...
ja sam jednom imao problem da nije htio locirati dok ne pokrenem google maps
koliko si dugo čekao, treba duže da se locira ali kada se locira poslje sve radi bez problema, meni je jednom trebalo 10 minuta da locira signal
dokle ti god treperi ikona od gps, on se nije locirao

Kad pokrenem google maps onda mi izbacuje to da sam na nekakvom brdu, nekih 50 km od grada. Ostavio sam ga na balkonu gotovo sat vremena i ništa...

15 godina
neaktivan
ili možda jednostavno ne radi, tko će ga znati više ali morao bi raditi na stock, dakle onda jediino može biti harware
14 godina
protjeran
hd22sb kaže...
ili možda jednostavno ne radi, tko će ga znati više ali morao bi raditi na stock, dakle onda jediino može biti harware

ma nemam pojma ni ja koji mu je k...., cijelo popodne gledam po xda i ništa pametno ne mogu naći... može biti lako da je hardverski, a na ovom brdu je odašiljač čini mi se pa možda pravi lock na njega?

15 godina
neaktivan
a možda ti nešto ometa signal pa se ne može locirati,neznam, najbolje stavi stock, pa kada odeš negdje isprobaj, prvo lociranje traje dosta duga, nekada par minuta, a nekada se odmah locira, sve ovisi
14 godina
protjeran

idem s provozati po gradu, možda na nekoj drugoj poziciji uhvati signal

0 0 hvala 0
17 godina

Uređaj mi je na stock romu 4.0.3. Živciraju me neke stvari na njemu pa me zanima vaša preporuka nekog trenutno stabinog roma. Ne zanima me preveliko eksperimentiranje s kojekakvim postavkama, prvenstveno ciljam na fluidnost, stabilnost, funkcionalnost i pomalo estetiku.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
neat ili skini off sa sammobile
12 godina
neaktivan

Može koja preporuka kernela. Već sam skoro godinu dana na speedmodu sa stock JB sami romu pa bi možda htio neki bolji kernel za bateriju.

0 0 hvala 0
14 godina
RedRocco kaže...

Može koja preporuka kernela. Već sam skoro godinu dana na speedmodu sa stock JB sami romu pa bi možda htio neki bolji kernel za bateriju.

Apolo.

On je baziran na speedmodu.

12 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
RedRocco kaže...

Apolo.

On je baziran na speedmodu.

Ok thx, budem stavio onda apolo.

Još da pitam jel ima koji dobar, stabilan rom a da je baziran na JB sami romu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 0:58 (RedRocco).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice