Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.295.683
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
ja bi na tvome mjestu stavio neat rom + apolo i vidio, ako nastavi curiti onda ti je bat rikaveli ali mislim da je do sistema, možda bi ti factory reset pomogao
15 godina

hvala, shake i lookout obrisani

pozabavit cu se ovim veceras, pa se cujemo sutra.

zahvaljujem jos jednom

hd22sb stavi bi da znam staviti :D a ne zelim riskirati podatke i aplikacije svojim ne znanjem

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 22:08 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
win4crazzy kaže...
sudy_freak kaže...

Jučer sam malo razglabao s win4crazzyem koji veli da dobije screen on 2h i da mu potroši 15% (100-85%).
Ja se ne sjećam da je itko ikada toliko što uspio. A da stvar bude još bolja, radi se o LS8, dobro poznatom po žderanju baterije.
Kolega, ne kažem da te sprdam, rekao sam ti i na Skype-u, ili da ti ne vjerujem, ali zvuči predobro!
Okini nam još jednom battery stats, sa screen onom. Nekako mi sve više djeluje da se nismo dobro razumijeli.
Također je jučer probao 10 minuta Temple Runa2 i požderalo mu 3% baterije!!!!!! 

eo tebi sam napisao na pm posto sam ti rekao da cu raditi test pa cu kopirati poruku ovdje

"naucio sam print screenat, trebalo je drzat te 2 tipke a ja sam ih samo stisnuo :D

eo test koji sam proveo u skoli
znaci bio je u sleep modu, koristio sam ga 10 minuta u svakom satu(ajmo reci da je od ovih skoro 6 sati on koristen oko 1 i 20 min), znaci malo gledao postavke i to, wifi je bio ugase a aplikacije nisam koristio, i slusao sam pjesme pola sata(do doma)

5h 47m i 51 s na bateriji, potrosio 9% :DDD 
eo slika: http://i.imgur.com/zsAHB3V.png

znaci da se isprazni cijela baterija od 100% do 1% treba proci 11x5h 47 min i 51 s
sto ispada oko 63 h 

znaci traje oko 2 i pol dana"

ako ne vjerujete snimat cu, mozda ce biti lostija kvaliteta, ali bitno da se vidi da je igra upaljena 10 min i da se vidi stanje baterije prije i poslije igre

evo kako je to prije izgledalo {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan
McNEKONTROLIK kaže...

pozz svima,

evo jedno banalno pitanje/problem na koje nemogu pronaći odgovor:

kada otvorim galeriju slika pojave mi se albumi kamera, facebook, photo editor, i neki fuc....ng AutoBackup e upravo me taj auto backup muči... nemogu obrisati slike iz njega... nečakinja se igrala oblačila neke barbike u nekoj igrici i sad ja imam 10-tak tih slika barbika {#} u tom auto backupu i nezz kako ih izbrisati i iz Profile photos takodjer ima dvije koje nemogu obrisati jel zna netko kako di šta da to riješim...

hvala

itko???

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
15 godina
neaktivan
Backup, pa format sd card
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima!
Isprobao sam CM stable i ResurrectionRemix (zadnji). Oba rade i više nego dobro(po pitanju stabilnosti, brzine, fluidnosti), ALI ima jedan veliki problem. Kad me netko nazove, na njegovoj strani zvoni (moj) mobitel no ja ne primam nikakav poziv (mobitel ne pokazuje ništa-ne zvoni niti pokazuje ikakvu aktivnost).
Poruke stižu, ali pozvi nikako. Pokušao sam promijeniti modem+RIL, no to nije pomoglo. Isto sam pokušao sve obrisati sa hawkerpaulovim GS scripts za wipe svega i novim flashom....opet nije pomoglo. Kada se vratim na stock rom ili na neki "stock based" (Omega), sve radi odlično. Da li se netko već susreo s ovim problemom ili sam nešto propustio??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Nikad nisam imao takvih problema s cm-om.

Nego ima li tko da koristi Neat SuperLite? Ima li kakvih problema s njim, tek sad vidim da je Sale autor samo u originalu a da je neki drugi lik ''završavao'' rom.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
u početku je bilo sitnog zapinjanja i malog štekanja ali nakon trećeg punjenja sve je sjelo na svoje mjesto

dakle slobodno upari sa apolom i miran si
15 godina

evo da javim da je baterija sad super, vise nema da u grafu imam padove skoro pa horizontalne :) sad su vodoravni

obrisao samo lookout i shake :)

hvala sudy

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sudy_freak kaže...

Nakon nekorištenja MIUI-a dobrih 100 godina, vratio sam se malo isprobati jučerašnji, 3.9.27.

Također je pedestre napravio novi kernel, tj. nadogradio 4.1x verziju na 4.11, a radi i na 5.x verzijama i 6.x koje će biti za AOSP 4.2.2. i 4.3 Android.
Više na xda-developers.

Javim dojmove o MIUI-u, ne želim unaprijed pisati, jer je svaki put bilo isto.
Radi super, dok ga ovdje ne pohvalim. {#}

Uživajte ekipa.

i? ;)

15 godina
neaktivan
očito sve šljaka kako treba, dok ništa ne javlja, da ga nebi urekao :D
16 godina

jel' netko prešao na neki 4.3 rom? iskustva?

lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nisam probao ali ovo što sam malo čitao je ništa posebnu, još dosta bugovito ako želiš nešto dobro onda neki 4.2.1 sve poslje cucla bateriju strašno
16 godina
hd22sb kaže...
nisam probao ali ovo što sam malo čitao je ništa posebnu, još dosta bugovito ako želiš nešto dobro onda neki 4.2.1 sve poslje cucla bateriju strašno

ja san već par miseci na SuperNexus Mileston 1, on je na 4.2.2. i jako san zadovoljan. SNexus 4.3 je loš :S

lol
15 godina
neaktivan
supernexus nisam koristio zbog malo opcija ali iskreno i zaboravio sam za njega, sada sam se nakon ludo loše baterije prebacio na neat superlite+apolo, baterija mi zadoovljavajuća ali fali mi ona jednostavnost izvornog androida
14 godina
15 godina
neaktivan
radi ovakve informacije dali ti dati td ili tu?!?

veselio sam se kitkat ali očito ga mogu samo pojesti :(
12 godina
neaktivan

Koliko sati imate zaslon ukljucen sa jednim punjenjem? Meni je max malo vise od 4h sa 80% na automatskoj i 20% na minimalnoj svjetlosti, i da usput pitam koliko je dobro ostavljat mob preko noci na punjacu? 

•
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 22:47 (next'24).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
next'24 kaže...

Koliko sati imate zaslon ukljucen sa jednim punjenjem? Meni je max malo vise od 4h sa 80% na automatskoj i 20% na minimalnoj svjetlosti, i da usput pitam koliko je dobro ostavljat mob preko noci na punjacu?

Ja dobijem u prosjeku oko 3 i pol.

Na kojem si to ROMu bio?

I ja ostavljam na punjacu svaku vecer.

12 godina
neaktivan
Ja koristim CM 10.1.3
14 godina
neaktivan

Ako netko koristi neat rom + apolo kernel, skinite apolo configurator i stavite si governer: pegasusq i scheduler : sio. Ne mogu se nacuditi koliko nema ama bas ni jednog lagga 

0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Marko5552 kaže...

Ako netko koristi neat rom + apolo kernel, skinite apolo configurator i stavite si governer: pegasusq i scheduler : sio. Ne mogu se nacuditi koliko nema ama bas ni jednog lagga 

Baterija? Inače zna li tko gdje se može vidjeti objašnjenje i značenje pojedinog governer-a i scheduler-a, konkretno za SetCPU program. Ima poprilično opcija a ja blage veze nemam šta znači ijedna od njih {#}

EDIT: našao, tko bi reći da sve piše na setcpu.com{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 23:20 (Volume).
14 godina
Volume kaže...
Marko5552 kaže...

Baterija? Inače zna li tko gdje se može vidjeti objašnjenje i značenje pojedinog governer-a i scheduler-a, konkretno za SetCPU program. Ima poprilično opcija a ja blage veze nemam šta znači ijedna od njih {#}

EDIT: našao, tko bi reći da sve piše na setcpu.com{#}

Imas ovdje najopsirnije opisano http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1369817

14 godina
neaktivan

Baterija mi je ista kao i na stock, samo eto nemam nikakvih laggova kad bas opteretim jako mobitel multitaskingom. Probaj i uvjerit ces se bas ;)

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Eto stavio sam CM 10.1.3 stabilan. Jel može preporuka i link od najboljeg kernela koji preporučate? hvala...

14 godina
igstromar kaže...

Eto stavio sam CM 10.1.3 stabilan. Jel može preporuka i link od najboljeg kernela koji preporučate? hvala...

Dorimanx 9.41

Btw Neat ROM updatean na XWLSZ.
I uskoro Superliteu ideu update http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46129384&postcount=171 ;) 

13 godina
neaktivan

A od original androida na sammobile, koji je najbolji? Finski NEE?

0 0 hvala 0
14 godina
igstromar kaže...

A od original androida na sammobile, koji je najbolji? Finski NEE?

Stavi I9100XWLSZ 

15 godina
neaktivan
ugl na super lite rijetko znaju neke aplikacije malo "zaspat" (neznam kako bi se drugačije izrazi, nereagiraju ali zapravo jako sporo reagiraju) nešto što zaključavanje i otključavanje ekrana instantno riiješi
i ono najgore, nege aplikacije ne rade, a neke su prestale raditi, npr cinestar aplikacija se sama izbrisala +, nakon naknadog instala opet ne radi

ugl više preporučam neat ispred net superlite

sljedeče kada uhvatim vremena supernexus, ako ne legne onda cm, a dalje vidimo
14 godina
hd22sb kaže...
ugl na super lite rijetko znaju neke aplikacije malo "zaspat" (neznam kako bi se drugačije izrazi, nereagiraju ali zapravo jako sporo reagiraju) nešto što zaključavanje i otključavanje ekrana instantno riiješi
i ono najgore, nege aplikacije ne rade, a neke su prestale raditi, npr cinestar aplikacija se sama izbrisala +, nakon naknadog instala opet ne radi

ugl više preporučam neat ispred net superlite

sljedeče kada uhvatim vremena supernexus, ako ne legne onda cm, a dalje vidimo

I mene vuce taj supernexus. Bio sam jedno vrijeme na njemu dok je bio 4 Build i 4.2.2 ja msm. Letio je doslovno, onda poslije ga je shebo malo. Ali 4.3.0 nisam probao. Ako probas svakako mi javi dojmove ;).

Sta planiras CM stable ili 4.3.0 nightly?

BTW pogledajte ovaj battery life i benchmark score!! Strašno!

Sudy sta je s MIUI? 
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice