Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.348.215
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ja imam Omegu zadnju i Siyah zadnji, svaka pohvala, al nebi škodilo da touch malo bolje reagira. {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Podesi u STweaksu malo haha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
kpavl kaže...

Podesi u STweaksu malo haha.

Može malo detaljnije? Nisam baš s stweaksom na "ti" {#}

13 godina
neaktivan

Probaj ovo:

• TOUCHMOVE SENSITIVITY = 5 pixel
  • MIN_BL = 50
  • MIN_GAMMA = 0
  • MAX_GAMMA = 24
  • GAMMA SHIFT = -5
  • SLIDE2WAKE = Disabled
  • mDNIe Sharpness Tweaks = Enabled
  • mDNIe Negative Toggle = Disabled
  • FB EARLY SUSPEND DELAY = 0ms
  •  

Na Dorimanx threadu ima link na ovu temu http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=33674225&postcount=13571

Moj PC  
    0 0 hvala 2
    15 godina

Idemo bando, podržimo naš uređaj u dobivanju MIUI-a V5 (službenog).

Da se u zadnjim tjednima družimo s njim kako spada.

Link (p.s. još je uvijek S II zajednica ogromna!)

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
    12 godina
    neaktivan
    znali neko kako se konfiguriše Samsung s2 kada se nakači ovaj gore LAN adapter ??? Molim pomoć HITNO MI JE !!!
    LAN adapter za Galaxy S2 LAN adapter za Galaxy S2

0 0 hvala 0
    13 godina
    neaktivan

Meh, meni je Doriman upravo digao tlak iznad 100kPa. Pitat cu ovdje, pa mozda netko odgovori normalno za razliku od njega.

Imam RootBox 3.9.1. i flashao sam Dorimanx 9.1. Sve rutinski. Kad odjedamput ne mogu vise pristupit eksternoj sd kartici. Pokusao sam formatirat pomocu android terminala, no bas i nije uspjelo. Sto se mene tice, mogu je formatirati i na Win7. Moje pitanje je sljedece. Hoce li kartica raditi ako formatiram kao FAT32? Ili imate neki drugi prijedlog? Rado bih izbjegao reroot ili factory reset.

Zahvaljujem :)

0 0 hvala 0
    13 godina
    neaktivan
    Pa meni je kartica stalno u FAT32 no na sluzbenom 4.1.2...

EH da ... iznenadio me vodafone uk 4.1.2 14 sati na bateriji 10% jos ima, a ekran radii 2 sata na automatski.... meni najbolje di sad sa tim sluzbenim romovima ;)
    Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
    14 godina
    emir73 kaže...
    znali neko kako se konfiguriše Samsung s2 kada se nakači ovaj gore LAN adapter ??? Molim pomoć HITNO MI JE !!!

Pitaj na xda.

PC - stručnjak kaže...
    Pa meni je kartica stalno u FAT32 no na sluzbenom 4.1.2...

EH da ... iznenadio me vodafone uk 4.1.2 14 sati na bateriji 10% jos ima, a ekran radii 2 sata na automatski.... meni najbolje di sad sa tim sluzbenim romovima ;)

Sta se vise preporucuje FAT ili NTFS?

13 godina
    neaktivan
    Neznam bas da ntfs radi na androudu? ... Sam mobitel kad iz sucelja formatiras .. formatira u fat32
    Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
    15 godina

Nemojte formatirati u NTFS!

Nažalost, znam jer sam probao.

Dobio sam mrtvu internu memoriju, i nisam mogao ništa s njom, niti staviti .zip da flasham nešto, niti je bilo pomaka.
    Ostavite u FAT32! 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
    Moj PC  
    0 0 hvala 1
    17 godina
    neaktivan
    Ramazor kaže...

Meh, meni je Doriman upravo digao tlak iznad 100kPa. Pitat cu ovdje, pa mozda netko odgovori normalno za razliku od njega.

Imam RootBox 3.9.1. i flashao sam Dorimanx 9.1. Sve rutinski. Kad odjedamput ne mogu vise pristupit eksternoj sd kartici. Pokusao sam formatirat pomocu android terminala, no bas i nije uspjelo. Sto se mene tice, mogu je formatirati i na Win7. Moje pitanje je sljedece. Hoce li kartica raditi ako formatiram kao FAT32? Ili imate neki drugi prijedlog? Rado bih izbjegao reroot ili factory reset.

Zahvaljujem :)

Izašla je verzija 9.3 koja je navodno rješila taj problem, kao i problem sod na nekim romovima. Ja naime nisam imao navedeni problem i mogu reči da je zadnja verzija kernela fenomenalna. 0% battery loss tijekom noći (8h deep sleep-a).

To be or not to be
    15 godina
    neaktivan

Pozdrav ekipa ;)) imam jedan maleni problem...dakle, do nedavno spajanje mobitela i kompa preko USB-a je radilo bez ikakvih problema do neki dan... Spojim mobitel i iskoci mi "USB Device Not Recognized" i ispod toga "One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it."

Probao sam deinstalirati Kies, samo instalirati driver od USB-a, sa i bez kvacicom na USB debugging pa cak i rusio windowse, ali je i dalje isto... u Device Manageru uopce ga ne cita, a sada zadnjih par sati nakon sto iskopcam izlazi da je pronadjeno MTP Device mada mobitel nije ukljucen i stalno nesto ucitava, kada opet spojim mobitel skoci ona poruka iznad...ne znam vise sta da jos napravim, pa ako netko zna, bio bih mu jako zahvalan :) inace radi se o Windows Xp-u

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 11:20 (jazavaczg).

1 0 hvala 0
    14 godina
    protjeran

Na status baru na mobitelu kad ga spojis ukljuci, pa iskljuc MTP. 

Promjeni USB port.

daniel
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    15 godina
    neaktivan

Promjenio sam port, ali i dalje nista, a status bar ni nemam nego mi se samo pocne puniti

14 godina
    protjeran

Spusti status bar, onda klik na to (sl.1), pa iskljucis/ukljucis MTP (sl.2)

Ako ne ide, onda u postavkama probas pod USB opcije.

daniel
    Moj PC  
    1 0 hvala 0
    17 godina
    - Ocisti usb port na mobu
    - Nemoj koristiti usb hub (neki stvaraju probleme)
    S2, CM10.1 Nightly - Android 4.2.2
    Moj PC  
    1 0 hvala 0
    13 godina
    neaktivan

Pozdrav ekipa, molio bih za pomoc..

Imao sam malu nezgodu sa svojim s2, upa mi je u lokvu :( brzo san ga izvadia i osusia, naizgled je sve bilo u redu dok nisam primjetia da mi se ikona od baterije u gornjem desnom kantunu stalno pali gasi, tj blicaje, te mi na pocetnom zaslonu za otkljucavanje stalno pise punjenje i kada mobitel nije ukljucen u struju.. takoder baterija mi se znatno brze prazni nego prije.. sve ostale funkcije su u redu..

Dali je neko imao slicnih problema, nezz bili narucio novu bateriju, ili pak mozda nesto nije u redu sa mobitelom?? 

Unaprid hvala :)

I zaboravio sam napisat da kad ga izgasim da se malo teze pali, ne uspije odma iz prve :/

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    14 godina
    neaktivan

To ti je sve normalno, kad padne u vodu {#}

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
    15 godina
    Bok. Znaci, imam slican problem kao i forumas iznad. Meni telefon nije upao u vodu, ali na punjac se uopce ne zeli puniti, dok se prek usb kabela samo ponekad puni. Isto tako, kad izvadim usb kabel, gore kod baterije mi stoji ko da se puni, a ne puni se uopce. Dakle, na punjac se ne zeli puniti, a na usb kabel samo ponekad. Garancija je istekla, sto raditi? Inace telefon radi odlicno jedino to s baterijom.
    13 godina
    neaktivan

Probali ste očistiti USB port?

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    14 godina
    cokic kaže...

Pozdrav ekipa, molio bih za pomoc..

Imao sam malu nezgodu sa svojim s2, upa mi je u lokvu :( brzo san ga izvadia i osusia, naizgled je sve bilo u redu dok nisam primjetia da mi se ikona od baterije u gornjem desnom kantunu stalno pali gasi, tj blicaje, te mi na pocetnom zaslonu za otkljucavanje stalno pise punjenje i kada mobitel nije ukljucen u struju.. takoder baterija mi se znatno brze prazni nego prije.. sve ostale funkcije su u redu..

Dali je neko imao slicnih problema, nezz bili narucio novu bateriju, ili pak mozda nesto nije u redu sa mobitelom?? 

Unaprid hvala :)

I zaboravio sam napisat da kad ga izgasim da se malo teze pali, ne uspije odma iz prve :/

Jbg, upao je u vodu i poludio je senzor od baterije. Nije trebalo nikakvo susenje kao npr radijator. Uvijek je najbolje rastaviti i svaki dio prebrisati s krpom i onda sve to staviti par dana u rižu. I onda sastavljanje i paljenje. {#}

15 godina
    neaktivan

Ajmo mala anketa za vlasnike dvojke,planirate li prelazak na novi mob u 2013 i koji?

10 SGS 4
    6 HTC One
    2 Sony Xperia Z
    0 Iphone 5/5s
    28 ne planiram kupovinu novog mob
    Bears, Beets, Battlestar galactica!
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    14 godina
    DwightSchrute kaže...

Ajmo mala anketa za vlasnike dvojke,planirate li prelazak na novi mob u 2013 i koji?

Nije na anketi pa cu napisati ovdje. Vidjet cu kako stojim s parama. Ili nista ili LG optimus 4x{#}

15 godina
    neaktivan
    parizer kaže...
    - Ocisti usb port na mobu
    - Nemoj koristiti usb hub (neki stvaraju probleme)

Dakle, ocistio sam usb port i dalje nista. Pokusao vratiti na tvornicke postavke, ali ni to nije pomoglo. Sada cim se upali komp skace "Faund New Hardware MTP Device" mada mi usb od mobitela nije u kompu. Kada i kliknem na X opet iskace i ne mice se (kao da instalira, a ne instalira), dok pokusam opet spojit mobitel i komp iskace da ne prepoznaje uredjaj. Vise sam lud od ovoga jer je samo odjednom prestalo raditi :(

13 godina
    neaktivan

Deinstaliraj drivere s računala, restartiraj komp, instaliraj nove drivere, restartiraj komp, iskljuci internet, uštekaj mobitel.

EDIT: Drivere za mobitel naravno. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 12:47 (kpavl).
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    17 godina
    neaktivan
    sudy_freak kaže...
    Ma prvo ovaj 3.9, koji je jutros stavio. A užasan, užasan battery drain.

Stavio je 3.9.1 koji ispravlja bug sa WiFi battery drainom. Isprobano, potvrđeno {#}

13 godina
    neaktivan

Ne popravlja wifi drain u odnosu na 3.9 koliko ja znam (gdje si pročitao da popravlja wifi drain? to je do kernela, a koliko znam nije updateovan stock). Ja sam na Siyah v5 vsync i baterija je bolesno dobra.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 13:57 (kpavl).
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    17 godina
    neaktivan
    kpavl kaže...

Ne popravlja wifi drain u odnosu na 3.9 koliko ja znam (gdje si pročitao da popravlja wifi drain? to je do kernela, a koliko znam nije updateovan stock). Ja sam na Siyah v5 vsync i baterija je bolesno dobra.

Nisam nigdje pročitao, koristim ga, i na 3.9.1 (stock kernel) nema battery draina . 

13 godina
    neaktivan

E to je već druga priča {#}. Jesi li ga imao na prijašnjim verzijama?

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice