Ja imam Omegu zadnju i Siyah zadnji, svaka pohvala, al nebi škodilo da touch malo bolje reagira. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Podesi u STweaksu malo haha.
Podesi u STweaksu malo haha.
Može malo detaljnije? Nisam baš s stweaksom na "ti" 
Probaj ovo:
Na Dorimanx threadu ima link na ovu temu http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=33674225&postcount=13571
Idemo bando, podržimo naš uređaj u dobivanju MIUI-a V5 (službenog).
Da se u zadnjim tjednima družimo s njim kako spada.
Link (p.s. još je uvijek S II zajednica ogromna!)
Meh, meni je Doriman upravo digao tlak iznad 100kPa. Pitat cu ovdje, pa mozda netko odgovori normalno za razliku od njega.
Imam RootBox 3.9.1. i flashao sam Dorimanx 9.1. Sve rutinski. Kad odjedamput ne mogu vise pristupit eksternoj sd kartici. Pokusao sam formatirat pomocu android terminala, no bas i nije uspjelo. Sto se mene tice, mogu je formatirati i na Win7. Moje pitanje je sljedece. Hoce li kartica raditi ako formatiram kao FAT32? Ili imate neki drugi prijedlog? Rado bih izbjegao reroot ili factory reset.
Zahvaljujem :)
EH da ... iznenadio me vodafone uk 4.1.2 14 sati na bateriji 10% jos ima, a ekran radii 2 sata na automatski.... meni najbolje di sad sa tim sluzbenim romovima ;)
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Pitaj na xda.
EH da ... iznenadio me vodafone uk 4.1.2 14 sati na bateriji 10% jos ima, a ekran radii 2 sata na automatski.... meni najbolje di sad sa tim sluzbenim romovima ;)
Sta se vise preporucuje FAT ili NTFS?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Nemojte formatirati u NTFS!
Nažalost, znam jer sam probao.
Dobio sam mrtvu internu memoriju, i nisam mogao ništa s njom, niti staviti .zip da flasham nešto, niti je bilo pomaka.
Ostavite u FAT32!
Meh, meni je Doriman upravo digao tlak iznad 100kPa. Pitat cu ovdje, pa mozda netko odgovori normalno za razliku od njega.
Imam RootBox 3.9.1. i flashao sam Dorimanx 9.1. Sve rutinski. Kad odjedamput ne mogu vise pristupit eksternoj sd kartici. Pokusao sam formatirat pomocu android terminala, no bas i nije uspjelo. Sto se mene tice, mogu je formatirati i na Win7. Moje pitanje je sljedece. Hoce li kartica raditi ako formatiram kao FAT32? Ili imate neki drugi prijedlog? Rado bih izbjegao reroot ili factory reset.
Zahvaljujem :)
Izašla je verzija 9.3 koja je navodno rješila taj problem, kao i problem sod na nekim romovima. Ja naime nisam imao navedeni problem i mogu reči da je zadnja verzija kernela fenomenalna. 0% battery loss tijekom noći (8h deep sleep-a).
Pozdrav ekipa ;)) imam jedan maleni problem...dakle, do nedavno spajanje mobitela i kompa preko USB-a je radilo bez ikakvih problema do neki dan... Spojim mobitel i iskoci mi "USB Device Not Recognized" i ispod toga "One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it."
Probao sam deinstalirati Kies, samo instalirati driver od USB-a, sa i bez kvacicom na USB debugging pa cak i rusio windowse, ali je i dalje isto... u Device Manageru uopce ga ne cita, a sada zadnjih par sati nakon sto iskopcam izlazi da je pronadjeno MTP Device mada mobitel nije ukljucen i stalno nesto ucitava, kada opet spojim mobitel skoci ona poruka iznad...ne znam vise sta da jos napravim, pa ako netko zna, bio bih mu jako zahvalan :) inace radi se o Windows Xp-u
Na status baru na mobitelu kad ga spojis ukljuci, pa iskljuc MTP.
Promjeni USB port.
Promjenio sam port, ali i dalje nista, a status bar ni nemam nego mi se samo pocne puniti
- Nemoj koristiti usb hub (neki stvaraju probleme)
S2, CM10.1 Nightly - Android 4.2.2
Pozdrav ekipa, molio bih za pomoc..
Imao sam malu nezgodu sa svojim s2, upa mi je u lokvu :( brzo san ga izvadia i osusia, naizgled je sve bilo u redu dok nisam primjetia da mi se ikona od baterije u gornjem desnom kantunu stalno pali gasi, tj blicaje, te mi na pocetnom zaslonu za otkljucavanje stalno pise punjenje i kada mobitel nije ukljucen u struju.. takoder baterija mi se znatno brze prazni nego prije.. sve ostale funkcije su u redu..
Dali je neko imao slicnih problema, nezz bili narucio novu bateriju, ili pak mozda nesto nije u redu sa mobitelom??
Unaprid hvala :)
I zaboravio sam napisat da kad ga izgasim da se malo teze pali, ne uspije odma iz prve :/
To ti je sve normalno, kad padne u vodu 
Probali ste očistiti USB port?
Pozdrav ekipa, molio bih za pomoc..
Imao sam malu nezgodu sa svojim s2, upa mi je u lokvu :( brzo san ga izvadia i osusia, naizgled je sve bilo u redu dok nisam primjetia da mi se ikona od baterije u gornjem desnom kantunu stalno pali gasi, tj blicaje, te mi na pocetnom zaslonu za otkljucavanje stalno pise punjenje i kada mobitel nije ukljucen u struju.. takoder baterija mi se znatno brze prazni nego prije.. sve ostale funkcije su u redu..
Dali je neko imao slicnih problema, nezz bili narucio novu bateriju, ili pak mozda nesto nije u redu sa mobitelom??
Unaprid hvala :)
I zaboravio sam napisat da kad ga izgasim da se malo teze pali, ne uspije odma iz prve :/
Jbg, upao je u vodu i poludio je senzor od baterije. Nije trebalo nikakvo susenje kao npr radijator. Uvijek je najbolje rastaviti i svaki dio prebrisati s krpom i onda sve to staviti par dana u rižu. I onda sastavljanje i paljenje. 
Ajmo mala anketa za vlasnike dvojke,planirate li prelazak na novi mob u 2013 i koji?
| 10 | SGS 4 |
|---|---|
| 6 | HTC One |
| 2 | Sony Xperia Z |
| 0 | Iphone 5/5s |
| 28 | ne planiram kupovinu novog mob |
Ajmo mala anketa za vlasnike dvojke,planirate li prelazak na novi mob u 2013 i koji?
Nije na anketi pa cu napisati ovdje. Vidjet cu kako stojim s parama. Ili nista ili LG optimus 4x. 
- Nemoj koristiti usb hub (neki stvaraju probleme)
Dakle, ocistio sam usb port i dalje nista. Pokusao vratiti na tvornicke postavke, ali ni to nije pomoglo. Sada cim se upali komp skace "Faund New Hardware MTP Device" mada mi usb od mobitela nije u kompu. Kada i kliknem na X opet iskace i ne mice se (kao da instalira, a ne instalira), dok pokusam opet spojit mobitel i komp iskace da ne prepoznaje uredjaj. Vise sam lud od ovoga jer je samo odjednom prestalo raditi :(
Deinstaliraj drivere s računala, restartiraj komp, instaliraj nove drivere, restartiraj komp, iskljuci internet, uštekaj mobitel.
EDIT: Drivere za mobitel naravno.
Stavio je 3.9.1 koji ispravlja bug sa WiFi battery drainom. Isprobano, potvrđeno 
Ne popravlja wifi drain u odnosu na 3.9 koliko ja znam (gdje si pročitao da popravlja wifi drain? to je do kernela, a koliko znam nije updateovan stock). Ja sam na Siyah v5 vsync i baterija je bolesno dobra.
Ne popravlja wifi drain u odnosu na 3.9 koliko ja znam (gdje si pročitao da popravlja wifi drain? to je do kernela, a koliko znam nije updateovan stock). Ja sam na Siyah v5 vsync i baterija je bolesno dobra.
Nisam nigdje pročitao, koristim ga, i na 3.9.1 (stock kernel) nema battery draina .
E to je već druga priča
. Jesi li ga imao na prijašnjim verzijama?