Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.296.348
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
PR0MATRAC kaže...
@ Prelose

Kako ti možeš biti na foumu online status kad si suspendiran...{#}

Može!
Samo mu je ograničen pristup forumu.

{#}  {#} 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
12 godina
neaktivan

Ajd Sudy kada si već tu da te pitam...je li ok freezati sve ove aplikacije?

Prvi post, ne moze mi staviti sliku ovdje: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1891222&page=1205

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kpavl kaže...

Ajd Sudy kada si već tu da te pitam...je li ok freezati sve ove aplikacije?

Prvi post, ne moze mi staviti sliku ovdje: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1891222&page=1205

Ovo i ovo.

p.s. ja većinu hladno obrišem, ili ti uninstall.

Nikakvo friziranje {#}

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
12 godina
neaktivan

Sto bi moglo biti uzrok da Android OS drzi mobitel budnim? Vratio sam svoj na tvorničke, sve pojedinačno uradio što se tiče sistemskih postavki itd. i onda sam resetiro fuel guage chip. 38 minuta mi je Android OS drzao mobitel budnim.

Je li uzrok tome ovo što sam radio sa mobitelom ili?

EDIT:

Nije to bio uzrok, ne znam što je uzrok ali sam popi*dio.

Android OS mi je drzao mobitel budnim 3 sata (bbs sam drzao 3 sata da vidim sto je), jucer sam imao wifi drain kao i danas i htio sam to rješiti i factory reset napravio i sve ok kad ono ovo se pojavi.

Znam da sam rekao da necu otici sa mcm 10.1 no otišao sam, na PAC koji si linkao danas. Stock kernel, samo sam modem jos flashao pa ce mo vidjeti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 10:34 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ma kaki, nece mobitel u deep sleep nema šanse. Umjesto deep sleepa on stoji na 200 mhz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Za sve koji me pitaju/ne znaju gdje skinuti mcm CM10.1, izvolite.

@kpavl:

Trenutno sam na LS8 modem-u, i zadovoljan sam.
Za JellyBam 6 sam vidio, ali sam se maknuo od iGia.
Postao je bahat, samo mu je stalo do love (razumljivo, ali svejedno), pusha  onaj Tweaker kao blesav, i ostalo.

I da, nisam na xda registriran.

A što se tiče najnovije stvari, PIE, o kojoj pričaš, evo ga ROM  BETA Paranoidandroid 3.0.

Za sve koji ne znaju što je PIE, slika najbolje pokazuje.

Ovo svakako isprobavam!!!  {#}

I baš sad im download server mora biti down... Vjerojatno Suđy zbog tvoje preporuke ekipa navalila  Belji se

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina

O da, o da, o da!!!!!!!

Ponosan sam na nas ljudi!
Najbolja smo tema, najbolja smo ekipa!!! 

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
sudy_freak kaže...

O da, o da, o da!!!!!!! 

Ponosan sam na nas ljudi!
Najbolja smo tema, najbolja smo ekipa!!! 

Ovo je stvarno uspjeh! Na ovoj sam temi od neke 30-te stranice max, i biti bolji od teme koja ima 7000 postova vise, da ne pricamo o Battlefieldu koji ima 50000 postova vise od nas, ili Humoru koji ima 20000 postova vise od nas!

Ekipa svaka cast, budite i dalje samo tako marljivi i ažurni flasheri! {#}

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina
neaktivan
Malo nas je al nas ima......

Vidjet ćemo uskoro kakav je GS4,možda i njega treba preskociti
17 godina
odjavljen
hd22sb kaže...
Malo nas je al nas ima......

Vidjet ćemo uskoro kakav je GS4,možda i njega treba preskociti

Za mene je Samsung postao statusni simbol (kao i iPhone), ljudi ga kupuju ali ne znaju zašto (osim da je najbolji smartphone kako ga reklamiraju). Znam da neću još dosta vremena kupovati novi uređaj ali kada budem, vjerojatnost da to bude Nexus je 90% a neki Sony 10%. Tako da adios Sammy!

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
12 godina
neaktivan

Malo glupo pitanje, jedini način da se vrati na stock samsungov official rom je tako da se to napravi preko odina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

istina, sammobile+odin

može par slika mcm v-sync

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 20:10 (hd22sb).
12 godina
neaktivan

Na zalost, ne moze.

Mobitel mi ne moze spavati (deep sleep) uopce jer nešto ne štima sa kernelom. Restartirao sam ga tvorničk ii onda su počeli problemi. Probao sam 2-3 različita roma, vratio nand backup od kada mi je ok radilo i ništa ne pomaže.

Kazu mi da mi ne gine nego staviti stock rom i onda opet sve iz početka.

Ubiti, isti je kao svaki CM 10.1 rom samo malo poboljšan i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a jbt, tebe stvarno neće, prvo voda, riža, pa sada ovo, još samo soli i bibera i imaš ručak

mcm navodno ima i svoj kernel i kažu da valja, ja sam trenutno na dorimanx 7.45 i dok sve radi kao spada ništa ne mjenjam

već sam pisao ranije i opet ću, moje oduševljenje sa cm 10.1 ne prestaje
uskoro će nadogradnja na 4.2.2, nadam se da će biti ovako dobra iako fale mi nege samsungove sitnice, recimo flip to silence

edit:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=37990104&postcount=280

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 21:09 (hd22sb).
12 godina
neaktivan

Znaci pratim ovo http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-s2-i9100-rasprava/102262.aspx?page=318&jumpto=3302464&sort=asc&view=flat

Je li razlika što dolazim s custom roma? moram li factory reset ili cache obrisati itd?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 22:32 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kpavl kaže...

Koja verzija 4.1.2 stock je najbolja?

Ispricavam se na ovakvom noobovskom pitanju no do sada nisam nikada flashao preko odina stock rom.

Znaci download mode i kvacica na pda, odaberem i start? Ništa ne moram raditi na mobitelu prije toga?

Da. Ostale postavke u Odinu nakon otvaranja ne diraj (citaj: moraju biti default). Sto se tice mobitela, moras imati ukljucen USB Debugging.

Sto se tice mene, Rootbox mi je i dalje najbolji ROM zbog cestih zakrpa (iliti updatea) te zbog mentaliteta developera. JellyBam ne preferiram jer mijenja bazu svojeg ROM-a svako malo te ga sao "malo" tweaka (citaj: developer JellyBam-a iskombinira ostale ROM-ove te doda nesto malo svojega).

Naravno, isprobajte moje teme ako ste na CM/AOKP i dajte prijedloge ;D

EDIT:

Preporuceno je raditi factory reset i wipe dalvik/cache kada se radi o promijeni izdanja ROM-a (npr. sa Stock <-> Paranoid Android, Paranoid Android <-> Rootbox)

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 22:36 (Ramazor).
13 godina
neaktivan
Ramazor kaže...
kpavl kaže...

Koja verzija 4.1.2 stock je najbolja?

Ispricavam se na ovakvom noobovskom pitanju no do sada nisam nikada flashao preko odina stock rom.

Znaci download mode i kvacica na pda, odaberem i start? Ništa ne moram raditi na mobitelu prije toga?

Da. Ostale postavke u Odinu nakon otvaranja ne diraj (citaj: moraju biti default). Sto se tice mobitela, moras imati ukljucen USB Debugging.

Ne mora, ja sam flashao bez uključenog USB debugginga i ok je prošlo. (2 puta sam tako radio)

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
12 godina
neaktivan

Ubiti po onom tutorialu koji sam postao radim i to je to? Ne moram ništa raditi (usb debugging je upaljen) samo ga uštekam i sve uradim?

Oko Bozica sam instalirao zadnje drivere, moram li novije staviti? 

Za rootbox sam cuo samo riječi hvale uz PAC i čisti cm 10.1

EDIT: drivere imam 1.5.6. i ti su radili kada sam flashao siyah prvi puta da ga rootam. Mislim da oni 1.5.16. daju nešto u stilu device not recognized ili tako nešta pisao sam o tome. Je li u redu da s tim driverima radim?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 22:59 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
@ Ramazor - Tek sam te sada vidio na XDA, Recognized Themer. I like it !
Flashao sam stock talijanski 4.1.2 i do sutra ili prekosutra ako bude ok sve onda ga rootam i stavljam prvi rom CM10.1 mcm a drugi PIE. Rootbox ću probati. Koja je razlika između njega i PIE?
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 0:03 (kpavl).
13 godina
neaktivan
kpavl kaže...

Ubiti po onom tutorialu koji sam postao radim i to je to? Ne moram ništa raditi (usb debugging je upaljen) samo ga uštekam i sve uradim?

EDIT: drivere imam 1.5.6. i ti su radili kada sam flashao siyah prvi puta da ga rootam. Mislim da oni 1.5.16. daju nešto u stilu device not recognized ili tako nešta pisao sam o tome. Je li u redu da s tim driverima radim?

neces nista izgubiti ako sacekas jos malo official update (Hrvatski). :P

12 godina
neaktivan
4L4N kaže...
kpavl kaže...

neces nista izgubiti ako sacekas jos malo official update (Hrvatski). :P

Ti mora da se šališ, nisam mogao koristiti uopće mobitel haha. Neki stari sam morao nositi a ovaj ostavio kući koliko je drainalo bateriju

EDIT: opet ista stvar i na stock samsungovom romu, bice da se nešto gadno shebalo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 0:37 (kpavl).
12 godina
neaktivan

Ima li neka dobra duša što ima Gsam battery monitor da mi se javi na pm. Samo jedno pitanje imam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Postavio sam već ovo pitanje nedavno...

Gdje se u ROM.zip fajlu nalaze wallpaperi? Hoću ih ekstractat van... Ili ako znate neki drugi način...

I, jesam li ja malo poglupio, ili što, s obzirom da na novim AOSP-ovima (tipa Paranoid) ne nalazim napredne postavke za podešavanje, npr. status bara?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Šef kaže...

Gdje se u ROM.zip fajlu nalaze wallpaperi? Hoću ih ekstractat van... Ili ako znate neki drugi način...

I, jesam li ja malo poglupio, ili što, s obzirom da na novim AOSP-ovima (tipa Paranoid) ne nalazim napredne postavke za podešavanje, npr. status bara?

Reci koji ROM, pa ti možda mogu pomoći... Npr kod CM-a je to aplikacija CM Wallpapers i u njoj možeš pronaći wallpapere. Mislim da svi ROM-ovi imaju zasebnu aplikaciju u kojima možeš naći te wallpapere.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
16 godina
neaktivan
Kordy kaže...
Šef kaže...

Reci koji ROM, pa ti možda mogu pomoći... Npr kod CM-a je to aplikacija CM Wallpapers i u njoj možeš pronaći wallpapere. Mislim da svi ROM-ovi imaju zasebnu aplikaciju u kojima možeš naći te wallpapere.

A evo, da, na Paranoidu sam našao, sad znam kako. Mada sam prije na nekom drugom tražio bez uspjeha, ah...

Al što s ovim postavkama? Na PA ne nalazim tipične CyanogenMod/AOKP postavke... Neodlučan

13 godina
neaktivan
hd22sb kaže...

ja sam trenutno na dorimanx 7.45 i dok sve radi kao spada ništa ne mjenjam

već sam pisao ranije i opet ću, moje oduševljenje sa cm 10.1 ne prestaje
uskoro će nadogradnja na 4.2.2, nadam se da će biti ovako dobra iako fale mi nege samsungove sitnice, recimo flip to silence

edit:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=37990104&postcount=280

slazem se u potpunosti sa tobom druze i zahvalan sam ti na preporuci tog roma i kernela :)

kako sam presao na njeg ljepota bez ikakvih bugova i najbitnije baterija konacno ko u normalnog telefona,izdrzi mi uvijek od sale preko 24h sto je prije bila nemoguca misija

ako probas 4.2.2 kad bude izasao javi mi da znam kakav je

i meni fale te neke samsungove sitnice ali opet zadovoljan sam pravo sa ovim romom :D

14 godina

Sammobile u zadnje vrijeme rijetko piše o našem uređaju, ali kada napišu, to budu super vijesti.

Samsung je danas pustio Kernel source code zadnjeg firmware-a, LSD.
Što nama to znači?
Zad će sale (kojeg Kordy ne voli), wanam, Mirko ddd i ostala ekipa (MIUI?), lakše raditi stabilnije, fludinije, manje battery hungry ROM-ove.
{#}  Ako nekoga zanima, ovdje se source code može preuzeti.

P.s. i mene ždere AOS Bug, kojeg se prije na GB-u lagano rješavalo, samo sam zaboravio kako, mora biti fora i za JB.

Zadnjih 10-ak ROM-ova me nije obradovala što se baterije tiče, nadam se da će ova gore navedena vijest to promijeniti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mersimh kaže...

slazem se u potpunosti sa tobom druze i zahvalan sam ti na preporuci tog roma i kernela :)

kako sam presao na njeg ljepota bez ikakvih bugova i najbitnije baterija konacno ko u normalnog telefona,izdrzi mi uvijek od sale preko 24h sto je prije bila nemoguca misija

ako probas 4.2.2 kad bude izasao javi mi da znam kakav je

i meni fale te neke samsungove sitnice ali opet zadovoljan sam pravo sa ovim romom :D

nemaš frke, sve u svoje vrijeme

nego pazi baksuza, danas na poslu mi samo zavibrirao mob, ja to fino uredno ignorirao, treba ići kući, hoću pogledati na sat, kad ono mrtav mob

reko koji đavo, vadi bateriju, ovo ono, vako nako....... ništa, crn ekran

došao doma, prištekao se  na hep, kad ono vidi vraga, puni se

odem u bateriju, kada upalila mi se lampa i iscrpila cijelu bat

evo foto

16 godina
neaktivan
General, we are surrounded! Great, we can attack from any direction! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

P.s. i mene ždere AOS Bug, kojeg se prije na GB-u lagano rješavalo, samo sam zaboravio kako, mora biti fora i za JB.

Zadnjih 10-ak ROM-ova me nije obradovala što se baterije tiče, nadam se da će ova gore navedena vijest to promijeniti.

Mobitel mi nakon factory reseta nije mogao u deep sleep i onda sam flashao stock firmware i sada je u redu. Drzi se opet AOS oko 7-8%, no uređaj ide u deep sleep normalno i to je u redu. Ako se sjetiš rješenja javi.

Koliko je tebi AOS? U gsam battery monitoru aos i android system su najveći korisnici od appova - bar na stocku. Mozes li provjeriti kako je kod tebe?

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 18:10 (kpavl).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice