Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.292.249
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
dinos3 kaže...
win4crazzy kaže...

kako rijesiti problem baterije, traje mi 3-4 sata ako se max koristi.

gore sam naveo verzije kernela i androida

Pomaze li u ovakvim slucajevima flashanje nekog kernela?

ne znam ja

ne znam da li si me krivo shvatio, ja sam mislio da pomocu necega rijesim taj problem(jelly bean, ics itd) pa sam zato rekao da je kernel navaden gore u slucaju ako zatreba

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
15 godina

ispricavam se na double postu, znam da sam dosadan al jbg sta cu kad sam pocetnik

dali je normalno da mi se baterija puni 3h i nije se napunila do kraja, stavio sam oko pola 3 na punjenje kad je bilo 9% i sad nakon 3h i 20 min mi je 77%

wifi ugasen, sinkronizacija ugasena, bt ugasen, aplikacije ugasene, svjetila je smanjenja, ukljucena je stednja baterije i ne koristi se mobitel, znaci miruje

u cemu bi mogao biti problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nesto ti trosi bateriju, zato se sporije puni. Probaj mjenjati rom, ako bude isto onda bije do softwarea. Vidi u potrosnji baterije sta ti najvise jede, a ako nije software, onda je hardware u pitanju
15 godina
hd22sb kaže...
Nesto ti trosi bateriju, zato se sporije puni. Probaj mjenjati rom, ako bude isto onda bije do softwarea. Vidi u potrosnji baterije sta ti najvise jede, a ako nije software, onda je hardware u pitanju

medijski posluzitelj 64%

zaslon 25%

koji rom da stavim?

14 godina

Stavi obični Cyanogenmod ROM za početak i testiraj s njim

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo mene opet :D .

Kako na CyanogenMod 10.1 official nightlie nastimat stock samsung tipkovnicu, nikakvi ovi dodatni programi, opcije ili kaj sve vec ima na google playu. I kako promjenit status bar, da mi sve bude u jednoj crti(wifi, data, zvuk, BT) da ne moram stiskat onu malu kockicu da mi prebaci na drugu stranu. Hvala.

Inace za mene jedan od boljih romova do sada, super brz, bez i jednog buga(osim ove dvije stvari koje me jako zivciraju)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
E el mozes probat radili ti na cm-u opcija da je mob kao wifi pristupna tocka.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
neaktivan
Isprobano, radi kako treba. :)
13 godina
neaktivan
Smrc... na sugavom jelly bamu bece da se ukljuci...
14 godina
neaktivan

I prvi bug ili ja ne znam namjestit kako treba. Uglavnom u google chromu ili obicnom pregledniku nikako namjestit da mi stranicu ostavi u minusu tj da su sto sitnija slova. Uvijek mi je zoomira i izgleda odvratno i ne citljivo, kao da sam corav pa mi ga toliko zoomira.

Tj nece da mi zadrzi opciju zadano povecanje/daleko. U postavkama ostaje ukljuceno daleko, a preglednik i chrome cine zoom. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 0:10 (Menager_1).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Trebam sluzbeni tele 2 4.0.3 rom ako mi ga neko moze nabavit..na sammobile mi ne radi kad pretrazujem. 

0 0 hvala 0
14 godina
Menager_1 kaže...

Kako na CyanogenMod 10.1 official nightlie nastimat stock samsung tipkovnicu, nikakvi ovi dodatni programi, opcije ili kaj sve vec ima na google playu. I kako promjenit status bar, da mi sve bude u jednoj crti(wifi, data, zvuk, BT) da ne moram stiskat onu malu kockicu da mi prebaci na drugu stranu. Hvala.

Inace za mene jedan od boljih romova do sada, super brz, bez i jednog buga(osim ove dvije stvari koje me jako zivciraju)

Moraš ovako:

System Settings/System/Notification Drawer/Power widget upali. Sada ćeš u tom izborniku dobiti dodatne opcije koje opcije želiš. Što se tiče ovog problema, meni je isto bilo čudno se priviknuti, ali pokušaj ovako se priviknuti. Odi u:

System Settings/System/Quick Settings panel/Quick pulldown/Right. Sada kada ubuduće povučeš prstom po desnoj strani ti se odmah pojavi taj novi (lijepi {#}) power menu. {#}

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
14 godina
sk3ndra kaže...

Trebam sluzbeni tele 2 4.0.3 rom ako mi ga neko moze nabavit..na sammobile mi ne radi kad pretrazujem. 

Izvoli Tele2 4.0.3. Da bi skinuo, moraš se registrirati na stranicu... Možda ako ti ja dam direktni link, možeš skinuti bez registracije. Nemojte me spalit radi ovog. Direktni link na download

13 godina
neaktivan

Hvala...evo vidis kad ja idem na sammobile meni nezeli pronac taj rom ... odnosno ne pokazuje niti jedan rom za bilokoji uredaj {#} a nekuzim zasto, prije mi je sve normalno radilo!!

14 godina
neaktivan
kuleee kaže...
Menager_1 kaže...

Moraš ovako:

System Settings/System/Notification Drawer/Power widget upali. Sada ćeš u tom izborniku dobiti dodatne opcije koje opcije želiš. Što se tiče ovog problema, meni je isto bilo čudno se priviknuti, ali pokušaj ovako se priviknuti. Odi u:

System Settings/System/Quick Settings panel/Quick pulldown/Right. Sada kada ubuduće povučeš prstom po desnoj strani ti se odmah pojavi taj novi (lijepi {#}) power menu. {#}

Hvala puno, sa ovim prvim radi kak treba, dovoljne su mi ove 4 opcije gore, tak da vise ne moram okrecat stranu, a ni aktivirat taj power menu. Hvala {#}

14 godina
neaktivan
Jeli itko pokušavao staviti drugi kernel na official JB XXLS8?
Nešto poput ovog 29.01.2013 - PhilZ-cwm6 v4.00-b30 with CWM 6.0.2.7 based recovery?
Dojmovi? Isplati li se?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja jesam.. Radio odlicno i prije i nakon instalacije... Tako da nemam nekih impresija/zamjerki/pohvala...
14 godina

Ja sam imao službeni software punih 24h čak! Nisam više mogao izdržati i vratio sam se običnom Cyanogenmodu. Ne želim reći da je službeni software loš, nego hoću reći da sam se previše navikao na AOSP da bi bio zadovoljan sa TW-om. A i sveprisutni problem baterije je oduran - ima tko bateriju od 9000mAh?

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Odurna baterija na CM ili na stock JB? Ja imam JellyBam 4.1 i 5.2 (4.1 moze imati 6 h screen time on ako je potrebno, a sa normalnim korištenjem izdrzi i previše tj. ne mogu ga puniti kao inace navecer. 5.1 testiram).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
kuleee kaže...

ima tko bateriju od 9000mAh?

Nekako sumnjam u to

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
13 godina
Kordy kaže...
kuleee kaže...

ima tko bateriju od 9000mAh?

Nekako sumnjam u to

Odi kod nekog elektricara, prisarafi si akumulator od kamiona na ledja, a on samo nek ti prebrika mobitel da ga mozes spojiti na isti, i udri do mile volje na full osvjetljenju..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
neaktivan

I ovo ne valja, tj nisam uspio rijesit dva od 3 problema koja me zivciraju. Jel ima neki normalni rom da ga netko moze preporucit, da je brz kao ovaj CM 10.1 nightlies, stabilan kao Senzation 4.0, a da ima 3x4 stock tipkovnicu, normalan status bar. Umoran sam od skidanja, pokusavanja nastimavanja svega i svaceg. Kad nadem jedan da radi kak spada, nema tipkovnice, kad nadem da ima, onda je uzasno spor i nakon nekog vremena krecu bugovi.

Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina

Jucer nakon wipea/nukea stavio Neat 4.2, reboot, zatim Siyah kernel, restorao ID kod pokretanja Titaniuma, vratio sve aplikacije, sve dobro prošlo. ROM izvrstan, sve glatko, osjetno brže, djeluje stabilno. Lijepo očišćen od bloatwarea, deepsleep dobar. Videoplayer FC, ostalo OK. Bateriju ne mogu komentirati nakon jednog pražnjenja. Navečer ga stavio puniti i tada ušao u bootloop.

Na NeatROM forumu više slučajeva bootloopa, ali se oni vise se bave Aromom i modovima, tako das se problemi dodatno multipliciraju. Bootlop reportan i kod LS8 verzije WanamLite-a, čini se češće na Philzovom kernelu,ali očito i na Siyahu. Za Dori ne znam.Posebno često nakon restore ID pomoću TB.

Nandroid restore na 4.0.4, do daljnjega - bojim se da ili a) kerneli nisu sasvim prilagođeni ili b) postoji problem u LS8. Osim toga, kako to da je izašao samo za Španjolsku i Kinu??

Galaxy S2, WanamLite 12.4, DramKernel 2.7.4

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kpavl kaže...

Odurna baterija na CM ili na stock JB? Ja imam JellyBam 4.1 i 5.2 (4.1 moze imati 6 h screen time on ako je potrebno, a sa normalnim korištenjem izdrzi i previše tj. ne mogu ga puniti kao inace navecer. 5.1 testiram).

odaj mi svoju tajnu za 4.1....KAKO?!? :D  meni baterija brzo iscuri...koji kernel imas,postavke svega?

17 godina
odjavljen

Meni iskreno niti jedan AOSP ne leži, izgleda naravno sjajno ali cucla bateriju više od službenog fw-a u svakom pogledu... 

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bzvz92 kaže...
kpavl kaže...

odaj mi svoju tajnu za 4.1....KAKO?!? :D  meni baterija brzo iscuri...koji kernel imas,postavke svega?

Siyah v5 vsync, stop meda scanner, undervolt procesor za 100 mV, javi se na pm ako oces sve detaljno.

12 godina
protjeran

tele 2 JB? otprilike? :(

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Prelose kaže...

tele 2 JB? otprilike? :(

To samo oni znaju (tele2) ali nisam vidio da su išta objavili po pitanju toga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 17:51 (Kordy).
14 godina
neaktivan

Zna li netko slučajno neku aplikaciju da mi svijetle ove tipke na ekranu kad imam neku obavijest, a da radi na službenom jb. Prije sam koristio bln, ali mi sada ne radi.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Aj ak je neko stavio Jelly Bam 5.2.0 da mi kaže samo dali ispravno radi android pristupna točka, jer to mi dost bitno, i ima li kakvih nedostataka još?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice