Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.292.249
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen

Moj je crni i isto nema niti ogrebotine...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

2 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Diplomat kaže...
Za ovo je mobitel kriv, frend ima bijeli ista stvar. To je kvaliteta na razini.

vrati se ti na gejfon i stvar rjesena. kad ti prvi put padne i odmah pukne staklo vrati se na ovaj topic i potuzi nam se{#}

jeremija
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Ja ga nisam imao (super wipe) i nikakvih problema.

Btw. već sam u par navrata pitao o multitaskingu na ICS-u (CM9, Batista, MIUI, itd) i nisam dobio odgovor.

Kako se gase aplikacije? Tj. gase li se kada se izađe na home screen ili je isto kao i na GB-u?

Izlaskom na home screen preko home tipke ne gase se aplikacije nego ostanu u onom stanju u kojem si ih ostavio odlaskom na home screen.Gase se u samoj aplikaciji ili back tipkom ili kad malo duže držiš home tipku pa se pojave one nedavno korištene aplikacije,jednostavno odabereš aplikaciju koju želiš zatvoriti i "otkližeš"je sa ekrana.Na CM-u sam i  imaš opciju u postavkama za namjestiti da uništiš svaku aktivnost čim je napustiš na bilo koji način.

13 godina
odjavljen
Bolje Gejfon pa nemam ovakvih problema, nakon 4 mj ga ne mogu prodati jer se raspada. :/
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
Bolje Gejfon pa nemam ovakvih problema, nakon 4 mj ga ne mogu prodati jer se raspada. :/

Svaki komentar je suvišan!

13 godina
odjavljen
mnjikloh kaže...
Diplomat kaže...

Svaki komentar je suvišan!

Slažem se, zamisli tek kolko je Samsung kvalitetan kad se raspada bez padanja. ->

14 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Slažem se, zamisli tek kolko je Samsung kvalitetan kad se raspada bez padanja. ->

Neznam šta bi ti rekao.Izgleda da je drastična razlika između bijelog i crnog.Imam crni 9 mjeseci,pao mi je neznam ni sam koliko puta,djetetu mi je omiljena igračka i telefon je ko nov.

16 godina
neaktivan

Dosta vas zna sto ja radim, mobitel mi ne ispada, a imam iste probleme kao i Diplomat. 

To je jednostavno plastika bijeloga, nema ni one ripne, SAMSUNG znak je samo obojan, a ne metal finish kao kod crnog, ne moze se ni plastika savit koliko na crnom...

Crni je tu ludilo, tj jedini problem je ta straznja plastika. Ostalo je sve na razini.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 13:10 (Mitsuoka).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bijeli SGS 2 ima katastrofa plastku opčenito bijela plastika požuti, a poklopac baterije ostne bijel i ispuca -.- ... Imam iste probleme kao i ovaj lik gore. Sad davim t-mobile da sam nezadovoljan i da mi ga zamjene za crni, pošto sam prijevio da mi se ne sviđa mjesec dana nakon kupnje ispoštovo sam rok od 2 mjeseca za to da mi zamijene za novi ;)

Windows 8 Consumer Preview
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
sudy_freak kaže...
Diplomat kaže...

Tolko od uređaja od 3 iljade. {#}

Skoro 9 mjeseci ga imam i doslovno nigdje ogrebotine, udarca, ništa.

Nikada nije mobitel kriv!

linq11 kaže...
Diplomat kaže...

Tolko od uređaja od 3 iljade. {#}

Evo registrirao sam se samo da tebi odgovorim.
Stvarno ne znam šta radiš s njim kad se to dogodilo.
Ja svakodnevno skidam poklopac jer imam 2 baterije i stalno mijenjam i iskreno sad bih već prihvatio da se to dogodi jer ga stvarno silujem non stop, al je i dalje u savršenom stanju.

Ja isto imam bijeli, preko cijele širine stražnje stranice. te neku novost u donjem desnom kutu. Sudy, znam da ti imaš crni, a pretpostavljam da i linq11 ima. I Dodge167 se javio sa istim problemom. 

Imam bijeli. Ne bih komentirao da imam crni s obzirom da su različiti poklopci.
Vjerujem da je crni bolje kvalitete, ali svejedno... 

14 godina
protjeran

Može mi tko reći zašto moj s2 prepoznaje svega 11gb, ne slobodno već sveukupno. Imam 16gb model

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Volume kaže...

Može mi tko reći zašto moj s2 prepoznaje svega 11gb, ne slobodno već sveukupno. Imam 16gb model

Zato što je to FAT32 memorija i ima još 3-4GB EXT za aplikacije i slično...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
Volume kaže...

Zato što je to FAT32 memorija i ima još 3-4GB EXT za aplikacije i slično...

Znači to je normalno? Već sam mislio da sam nešto sje.bao

13 godina
neaktivan

jel jos neko stavio na svog ljubimca Litening rom 2.2 ....ja sam stavio prije dva tri sata al jos nemam nikakvih utisaka iskreno..primjetno je brzi kroz meni i sve al imam osjecaj da jos ima nekih stvari koje treba popraviti ,,, i imam pitanje sto se tice Apex launchera opet ........kako da postavim folder na  home displey.....ja sam pokusao na tonu nacina al nikako mi ne ide od ruke sto se kaze 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 19:58 (Delfinster).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa samo stavljaj aplikaciju na aplikaciju i automatski dobijes folder

14 godina
neaktivan

Diplomat to si ti kriv sto imas gej bijelu boju, da imas normalno crnu ne bi imao tih crtica :P.

Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
BMK kaže...

Diplomat to si ti kriv sto imas gej bijelu boju, da imas normalno crnu ne bi imao tih crtica :P.

Ma pusti ga, crtice bi mu i na crnom dosle koliko whinea oko telefona. Sve mu neš smeta, ne valja, ne vrijedi. Nek kupi boljeg ako ima - a nema! ;)

šumski put je bio ravan.
15 godina
BMK kaže...

On je mislio da je to savršena Jobsova(RIP) bijela boja {#}

jeremija
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
BMK kaže...

Ma pusti ga, crtice bi mu i na crnom dosle koliko whinea oko telefona. Sve mu neš smeta, ne valja, ne vrijedi. Nek kupi boljeg ako ima - a nema! ;)

Vi ste panjevi... na bijelom 90% ljudi na poklopcu ima crte. Ja prvi to ne bi trebao spominjati, nego šutjeti oko toga, ali ima i što sada. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 21:20 (Mitsuoka).
13 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...
dreammaker kaže...
BMK kaže...

Vi ste panjevi... na bijelom 90% ljudi na poklopcu ima crte. Ja prvi to ne bi trebao spominjati, nego šutjeti oko toga, ali ima i što sada. 

Pusti Mitosuka Samsung loveri, istina da mi je mobitel gej i izgleda ko frižider no stoji teorija da je šrot. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 21:54 (Diplomat).
16 godina
neaktivan

ej ej pazi koga vrijeđaš, ne moš mi tvrtku sad baš {#} nije šrot mobitel, ta plastika je... baš sam komentirao sa ovim jednim, baš se iznenadia, jer ima SGSII duže nego li je u prodaji (crni) i ludilo ga služi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 21:58 (Mitsuoka).
15 godina

Što se tiče crtica, imam ih ja i na Wildfire S-u. Isto bijela plastika.

Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Znaću bijeli radi probleme, al kako ovi brane Samsung ime to je strašno gori su od ovih koji kampuraju pred dučanima. xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A kog da brane, Apple mozda {#}?

Ima bolji, Galaxy Nexus {#}.

Opcenito, ne vidim razlog uzimanja bijelog mobitela,em izgleda uzasno neproporcionalno zbog kontrasta crno/bijelo,em se bolje vide ogrebotine.

Bas fail {#}!

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 22:32 (BMK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BMK kaže...

Opcenito, ne vidim razlog uzimanja vijelog mobitela,em izgleda uzasno neproporcionalno zbog kontrasta crno/bijelo,em se bolje vide ogrebotine.

Bas fail {#}!

To sam i ja govorio isto, a onda je moj kolega dobio crni SGSII, a ja bijeli na svojevrsno testiranje. Otkada ga koristim, više mi se sviđa bijeli, ali šteta što nema ripne straga. To je jedini minus. Ogrebotine se uopće ne vide. Ovo ne spada u ogrebotine, ovo je plastika pukla ispod laka, te pucanje samog laka od savijanja. Ja osim toga nemam nikakvih fizičkih oštećenja.

14 godina
neaktivan

Ma znam da je do laka, isto kao sto se zna ogrebat onaj oleophobic premaz na ekran, pa imas male crtice, misleci da si ogrebao ekran {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
BMK kaže...

Opcenito, ne vidim razlog uzimanja bijelog mobitela,em izgleda uzasno neproporcionalno zbog kontrasta crno/bijelo,em se bolje vide ogrebotine.

Bas fail {#}!

Ja sam sad skužio da ne vidim razlog kupovanja ovako šugavog mobitela, makar sad kupujem ovaj Galaxy Note. Velik ekran to mi se sviđa jbg.

14 godina
neaktivan

Sta ces pobogu s Noteom,nepotrebno skroz.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
BMK kaže...

Sta ces pobogu s Noteom,nepotrebno skroz.

Meni genijalna stvarčica koja mi se sve više sviđa.

13 godina
odjavljen
Koristio sam Note, super stvar. ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice