Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.292.266
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

prvo samo dozvolis instalaciju aplikacija koje nisu sa marketa i to je to.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
Dark Prince kaže...

Mozete li napisati kolika je garancija kod vas? 6 mjeseci ili je godina?

bilo kod kojeg operatera garancija je 24 mjeseca ili ako negdje drugdje kupujes u hrvatskoj takodjer garancija je 24 mjeseca od europatrade-a. Jer je on generalni zastupnik za samsung. Ako imas 6 mjeseci onda si vjerojatno uzeo uredjaj preko oglasnika ili nekako na divlje pa imas privatnu neku garanciju..

Europatrade već neko vrijeme nije generalni zastupnik za Hrvatsku, ali je tako uvrježeno jerbo je najveći dobavljač ;)

U svakom slučaju, ako ti je garancija 6 mjeseci, onda je to garancija od nekog privatnog servisa.. Jednom kupio takav uređaj, opeko se, nikad više ;)

15 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

prvo samo dozvolis instalaciju aplikacija koje nisu sa marketa i to je to.

Cool. Koji je onda smisao Marketa kod nas ako se nezaknito skidanje sadrzaja ne regulira... {#}

iPhone user. Hasta la victoria siempre.
14 godina
protjeran

Ma kakvi stari...

Sve one aplikacije koje nesto vrijede (njih 70-80 %, barem koje sam ja trazio), npr. Titanium backup Pro, Beautiful Widget, Juice Defender Premium itd., dakle sve ono sto nađem u Marketu a sto se placa, samo otipkam 4shared u browseru mobitela i kao sto sam napisao, njh 70-80% nađem.

Kada ti otvori trazenu apk. ili igru, samo pritisni download, na mobu ce ti se prikazati skidanje i kada je gotovo pritisnes na nju i zatim instaliras.

Kad ti 4shared otvori popis aplikacija ili igara koje si upisao, samo potrazis zadnju verziju i to ti je to. Nista jednostavnije, a ne trebas koristiti racunalo, nego sve na jednom mjestu.

Isto tako mozes bez problema instalirati bilo koju crackanu igru i aplikaciju skinutu od nekog drugog izvora (bilo direkto, bilo da je prvo stavis na memory card).

Smo prije svega u postavkama uđes u aplikacije, te oznaci nepoznati izvori.

Evo ti, skidaj i uzivaj! 

daniel
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 17:04 (daniel.hajdinjak666).
16 godina

Prednost skidanja s Marketa (i plaćanja) je u tome što ti se aplikacija može updateati preko istog. Ako skidaš krekane aplikacije moraš pratiti na marketu te svaki update posebno skidati preko 4shareda i sl stranica. Ja sam nažalost osuđen na 4shared jer mi Tele2 ne dozvoljava kupnju na marketu. U apple storeu sam kupovao ko veliki za svoj iTouch i nikad mi nije bio problem izdvojiti od 1 do 5 dolara za aplikaciju/igru ali eto Tele2 me prisiljava na ovaj jadan potez.

14 godina
protjeran

Ej ekipa. da li mi moze netko preporuciti gdje bi mogo kupiti kvalitetan STYLUS za kapacitivni ekran. Cijena nije upitna, nego njegova debljina, tj. debljina glave , ali da nije ono debela ko na Pogo stylusu.

recimo nesto kao sto je na Samsung Note-u.

Znam da je ovo offtopic, ipak ako tko ima iskustva, samo da nije e-bay i sl. jer trenutno nemam kreditnu?!

Hvala

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
tommek10 kaže...
Dark Prince kaže...

Mozete li napisati kolika je garancija kod vas? 6 mjeseci ili je godina?

bilo kod kojeg operatera garancija je 24 mjeseca ili ako negdje drugdje kupujes u hrvatskoj takodjer garancija je 24 mjeseca od europatrade-a. Jer je on generalni zastupnik za samsung. Ako imas 6 mjeseci onda si vjerojatno uzeo uredjaj preko oglasnika ili nekako na divlje pa imas privatnu neku garanciju..

Europatrade već neko vrijeme nije generalni zastupnik za Hrvatsku, ali je tako uvrježeno jerbo je najveći dobavljač ;)

U svakom slučaju, ako ti je garancija 6 mjeseci, onda je to garancija od nekog privatnog servisa.. Jednom kupio takav uređaj, opeko se, nikad više ;)

i ja sam jednom kupio s garancijom "na divlje" otisao ekran lik ga uzeo i bio kod njega neko vrijeme, nazvao me i rekao da zamjena ekrana dodje 500 kn da je otisao mojom krivicom jer sam sjeo na njega a normalno nisam. Kad smo kod garancija tko je sad gneralni zastupnik za samsung onda npr. ja imam vipovu garanciju i kud ih ovi iz vipa šalju kad dodju na servis?

15 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

.....ja imam vipovu garanciju i kud ih ovi iz vipa šalju kad dodju na servis?

treba ti pisati na jamstvenom listu

14 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
tommek10 kaže...

.....ja imam vipovu garanciju i kud ih ovi iz vipa šalju kad dodju na servis?

treba ti pisati na jamstvenom listu

Europatrade- centralni servis, Mobis-electronic servisni centar

15 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

dakle u koji god pošalješ dobro si poslao

13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Prednost skidanja s Marketa (i plaćanja) je u tome što ti se aplikacija može updateati preko istog. Ako skidaš krekane aplikacije moraš pratiti na marketu te svaki update posebno skidati preko 4shareda i sl stranica. Ja sam nažalost osuđen na 4shared jer mi Tele2 ne dozvoljava kupnju na marketu. U apple storeu sam kupovao ko veliki za svoj iTouch i nikad mi nije bio problem izdvojiti od 1 do 5 dolara za aplikaciju/igru ali eto Tele2 me prisiljava na ovaj jadan potez.

2 riječi:

Market enabler

14 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
tommek10 kaže...

dakle u koji god pošalješ dobro si poslao

ja ga slati necu sigurno... ako ga nedaj boze  bude trebalo slati slat će ga VIP. ;-)

16 godina
EchoOne kaže...

2 riječi:

Market enabler

2 riječi:

NE RADI.

13 godina
odjavljen
dreammaker kaže...
EchoOne kaže...

2 riječi:

Market enabler

2 riječi:

NE RADI.

Sad baš gledam da kupim mobitel košta 3 hiljade i onda da mi nešto ne radi!! {#}

15 godina

Možda sam ko padobranac al jbg.

Zanima me, dali postoji kakva tema, a da može ić na uređaj koji nije rootan??

Nešto tipa ics i sl. Znači, samo tema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bobo23 kaže...
pai in the ass kaže...
bobo23 kaže...
pai in the ass kaže...

Meni piše da moj uređaj ne podržava nadogradnju softvera programom Kies. Šta da radim?

da par postova iznad sam ja stavio sliku sa istim problemom pa pogledaj...

Vidim.Možda je stvar ko i drugima. Driveri za USB. Sad pokušavam prokljuvit kako updatati te drivere. Jel to preko matične ploče? A ti si isto novi ponosni vlasnik Samsunga?

meni nije u driverima (bar ja tako mislim) jer sam ih deinstalirao i ponovo instalirao i opet ista stvar. nisam novi vlasnik,imam ga vec duze. ako uspjes kako rijesiti problem javi...

Možda bi trebalo ljudima ponuditi čevape za rješenje problema...

Ljudi?! Da li je itko od Vas imao takav problem i kako ga je riješio? Već mi ide na živce!!!

pain in the ass
14 godina
neaktivan

E da, čak sam poslao upit na Samsung podršku. Baš me zanima da li će išta odgovoriti...

pain in the ass
15 godina
neaktivan
pai in the ass kaže...

E da, čak sam poslao upit na Samsung podršku. Baš me zanima da li će išta odgovoriti...

ajd javi sto ce ti odg...bas me zanima

13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
EchoOne kaže...

2 riječi:

Market enabler

2 riječi:

NE RADI.

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-s2-i9100-rasprava/102262.aspx?page=60&jumpto=2493527&sort=asc&view=flat

Jesi ga ovako koristio?

14 godina
neaktivan

I mene. A po nekim forumima vidim da piše da je to neki stari software koji je naknadno povučen.

pain in the ass
17 godina
Pozdrav kakve su slusalice koje se dobiju sa mobitelom i zanima me jel imaju mikrofon za razgovor?
Ako ne,gdje se moze kupiti ?
Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chingy-os kaže...
Pozdrav kakve su slusalice koje se dobiju sa mobitelom i zanima me jel imaju mikrofon za razgovor?
Ako ne,gdje se moze kupiti ?

In-ear (one s čepićima), čisto solidne, dapače, meni bolje ne trebaju. I naravno - imaju ugrađen mikrofon

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 11:02 (EchoOne).
14 godina
neaktivan
bobo23 kaže...
pai in the ass kaže...

Evo što su mi napisali...zahvaljuju i tako...

"ne postoji novija dostupna verzija za nadogradnju te Vas molimo da sačekate. Vi imate poslkednju dostupnu verziju firmware-a"

Eto to mi je napisao naš Samsung Electronics-Centar za korisničku podršku.

Sad stoji: Tko riješi problem, uplačujem mu lovu drito na račun za čevape!!

pain in the ass
15 godina
neaktivan
pai in the ass kaže...
bobo23 kaže...
pai in the ass kaže...

Evo što su mi napisali...zahvaljuju i tako...

"ne postoji novija dostupna verzija za nadogradnju te Vas molimo da sačekate. Vi imate poslkednju dostupnu verziju firmware-a"

Eto to mi je napisao naš Samsung Electronics-Centar za korisničku podršku.

Sad stoji: Tko riješi problem, uplačujem mu lovu drito na račun za čevape!!

hehe! i ja se pridruzujem s ovim za cevape {#}

ja sam skinuo novi kies (zadnju verziju koja je dostupna) i opet isto

btw ti si na 2.3.3 ili na 2.3.5?

14 godina
neaktivan

Na 2.3.3

pain in the ass
17 godina
neaktivan

ovako, riješio sam problem da kada idem u imenik budu samo brojevi koje sam ja utipkao, a ne cijeli fejs.

E sada...kako to napraviti i kada šaljem poruku, jer kada idem dodaj primatelja opet mi bude imenik pun fejs profila.

I još jedno. Idem u google, napišem npr facebook i on me ljepo prebaci na fejs, ali mi ostane tipkovnica. Ne svaki put, neki put mi se pojavi veliki ekran. Znači kako da mi ta tipkovnica nebude vidljiva nego samo onda kada bi ja htio pisat.

TNX

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
15 godina
zabranjeniples kaže...

Itko {#}?

17 godina
odjavljen
Nemoguce...da bi zamjenili framework potrebe su root ovlasti
Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
17 godina
odjavljen

Ovo morate vidjeti... evo zašto je android nevjerojatan...

Ovaj Launcher je tek u beta verziji ali izgleda i ponaša se nevjerojatno.

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 16:24 (Kordy).

6 0 hvala 9
14 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...
zabranjeniples kaže...

Itko {#}?

Stavi si neki launcher, npr. ja imam GO launcher skinut s badava s marketa, s isto tako ti na maketu postoje razne teme za taj launcher kao i za druge. Imas za njega ICS teme ali se neke placaju. Ja sam naso jednu ICS-ovu koja je OK i koja se placa, pa sam je za badava skinuo sa 4shared-a.

daniel
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice