Prodajem svoj Note star 11 mjeseci,crne boje,u odličnom stanju,otključan na sve mreže,sa računom,garancijom i svime...ako nekog zanima neka mi se javi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja se susrecem s istim problemom.
3g nekad ne zeli da se spoji kad ukljucim mobile data.
isto mi se desavalo na starijim verzijama androida.
moj note je iz slovenije a posto je exinos verzija na njega sam fleshao preko odina sluzbeni rom za tele 2 a ja sam na t-mobile mrezi.
mozda je do toga ili?
to je ovaj? http://www.sammobile.com/firmwares/download/56071/N910CXXU1COI4_N910COXA1COI4_XEO/
sta znaci ovo product code XEO ?
na tele 2 je product code TWO
EDIT: instaliran je Poljski firmware i opet nemam 3G
ima li tko problem u snimanju sa mobitelom ? naime kad snimam ne uvijek ali u npr 3/10 videa neka bozja mater pucketa nakon reprodukcije i iritantno je ..nekad se desava svakih par sekundi kroz citav video nekad ni jednom... Ne mogu sa ničim povezat zašto se to događa
idi u postavke za mobile data i stavi tamo WCDMA/GSM umjesto LTE/WCDMA/GSM...meni je pomoglo.
ocito se mob zeli spojiti stalno na LTE a nema bas sugnala gdje sam ja. mozda i tebi pomogne.
idi u postavke za mobile data i stavi tamo WCDMA/GSM umjesto LTE/WCDMA/GSM...meni je pomoglo.
ocito se mob zeli spojiti stalno na LTE a nema bas sugnala gdje sam ja. mozda i tebi pomogne.
jesam i ne radi,govorim o trenutnom poljskom firmware-u
Pozdrav.
Trebam pomoć odnosno vaša iskustva vezano za isključivanje zvuka shutter sound kamere na NOTE 4.
Vidio sam da su ovdje neki vec pitali ali nista konkretno nije odgovoreno.
Trebam kupiti mobitel ovaj tjedan ili Note 4 ili Xperia Z3.
Xperiu sam imao i moram reci da je telefon odlican a imao sam Note 3 koji je bio ok prvih 3 mjeseca nakon toga je poceo padati i blokirati katastrofa.
Kod toga istog Note 3 nije se dao iskljuciti shutter sound.
Bilo kakva pomoc dobro je dosla.
Inace planiram uzet Note 4 sa njuskala:
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-note/samsung-galaxy-note-4-gold-racun-garancija-zatrazite-r1-oglas-15191377
U kakvom konkretno "smislu" govorimo da se isključi?!
Kada snimaš fotografiju "fotoaparatom" ili nešto "u" snimci?!

Ma krivo sam se izrazio mislio sam na zvuk kod slikanja camera/shutter sound. uzasno iritira a nema nacina za iskljuciti ga. Zanima me dali je tako i sa Note 4 jer ako je onda ga sigurno necu kupiti.
Ma krivo sam se izrazio mislio sam na zvuk kod slikanja. uzasno iritira a nema nacina za iskljuciti ga.
"To se NE MOŽE nikako isključiti"!!!!
U ovom slučaju, postoji odredba koja ZABRANJUJE proizvođačima mobitela tu mogućnost, zbog ugrožavanja mogućnosti privatnosti, uglavnom nešto u takvom smislu!
Ostaje ti pregristi muku, i nastaviti slikati sa glasnim okidanjem kamere !!!!

Hvala na pomoci.
Eto na Xperii se moze uredno iskljuciti pa je ova stvar presudila da ne kupim Note 4 :)
Hvala.
Lp,
Goran
isto kako je zabranjeno stavljati call recorder...
no srecom imas romove, pa ako planiras rootati uredjaj i staviti neki rom gore,vecina ima podrzano shutter sound on/off,i gotovo svi imaju call recorder
ne razumijem se previse u sve to nazalost :) ali cini mi se da ako ga rootam onda vise ne mogu imat regularni update?
Sta gubim time tocno?
Hvala na pomoci.
Eto na Xperii se moze uredno iskljuciti pa je ova stvar presudila da ne kupim Note 4 :)
Hvala.
Lp,
Goran
Može pojašnjenje, kako se to može isključiti?!
Pretpostavljam negdje u postavkama!?

Je8i ga, ja to na mojem bivšem Note II nisam imao, odnosno, ne sjećam se da je postojala ta opcija!

Cim ukljucis kameru imas pod opcijama za iskljucit zvuk
Nazalost nemaju svi, malo sam gledao i youtube ali nema svaki. npr. neki provideri u americi isporučuju verzije koje imaju to a drugi pak nemaju.
Neznam cudno nesto.
ja imam poljski firmware official i nemam tu opciju
ovisi od drzave do drzave i zakona...
al svaki rom ima tu opciju.
ako rootas uredjaj ne gubis pravo na regularni update. npr ja cu sad na rom,pa nakon roma cu stavit regularni 6.0 marsh,pa kasnije opet na rom itd.
sve se odradjuje preko Odin programa.
jedino sto gubis garanciju kad rootas uredjaj,odnosno knox nebude vise 0x0.
ja imam poljski firmware official i nemam tu opciju
ovisi od drzave do drzave i zakona...
al svaki rom ima tu opciju.
ako rootas uredjaj ne gubis pravo na regularni update. npr ja cu sad na rom,pa nakon roma cu stavit regularni 6.0 marsh,pa kasnije opet na rom itd.
sve se odradjuje preko Odin programa.
jedino sto gubis garanciju kad rootas uredjaj,odnosno knox nebude vise 0x0.
Aha nisam znao. Moram vidjeti onda sta napraviti....
Molim korisnike Exynos (N910C) i Snapdragon (N910F) modela da podijele svoje dojmove o uređaju.
Koji od ta dva uređaja se više grije (čuo sam da se N910C više grije), te koji je od ta dva brži u svakodnevnom koristenju?
Molim korisnike Exynos (N910C) i Snapdragon (N910F) modela da podijele svoje dojmove o uređaju.
Koji od ta dva uređaja se više grije (čuo sam da se N910C više grije), te koji je od ta dva brži u svakodnevnom koristenju?
Ja imam C i ne mogu reći da se nešto posebno grije. S6 se puno puno jače grije.
A koji je brži, dal je to uopće bitno? Ionako je danas sve samo stvar softwarea, a ne hardwarea. Loš softver pravi probleme, a ne spor CPU.
Ja sam imao exynos verziju i nije se nešto grijao, a obadva nisu baš nešto brzi zgotg starog touchwiza na n4. Pogledaj radije nove samsung uređaje koji su znatno bržiji, a nisu puno skuplji
Ja sam imao exynos verziju i nije se nešto grijao, a obadva nisu baš nešto brzi zgotg starog touchwiza na n4. Pogledaj radije nove samsung uređaje koji su znatno bržiji, a nisu puno skuplji
Ili staviš Nova launcher pa je sve ok :-)
@@maks0806
Citao sam konkretno da se N910C vise grije od F modela, te da je quad-core 2.7 GHz u svakodnevnom radu primjetno brži od octa core modela.
Sve to sam samo citao, a kako nisam imao prilike isprobati i jedan i drugi, zato i pitam ovdje ako je netko imao iskustva s oba modela.