Stigao i meni tj flešao sam si na 910F verziju 5.1.1 . Mogu samo reći da sam sad napokon prezadovoljan ! Mobitel leti, sve radi sad kako spada napokon, recents lag nema. Milina od mobitela.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Stavio sam Austrijsku verziju isto brendiranu al isključio aplikacije njihove i milina
Zna li tko da li je moguce flashati N910F (Qualcomm) firmwareom od N910C (Exynos)?
Radi se o tome da se N910C prodaje u Tele2, a ima firmware koji nije brendiran, dok N910F prodaje T-com i firmware je brandiran.
Zna li tko da li je moguce flashati N910F (Qualcomm) firmwareom od N910C (Exynos)?
Radi se o tome da se N910C prodaje u Tele2, a ima firmware koji nije brendiran, dok N910F prodaje T-com i firmware je brandiran.
Ne jer se radi o potpuno različitim chipsetima.
Evo da i ja dam komentar...
3 dana sam vec na 5.1.1. poljskom, preko odina sam sibnuo, nisam radio reset.
nisam primijetio neku vecu glatkocu izvedbe u odnosu na prijasnji firm( neznam sad uopce koji, mislim da je bio boe3),
al ono što sam primijetio je drasticno bolja baterija. osjetno.
i svidja mi se kod unlocka ne pojavi se instant odmah ekran na svjetinu,nego ko da se postepeno pojaca svjetlost.
sve u svemu s obzirom na stanje sa note 5, sa s6 edge + i svime sto je samsung zakuhao, uopce mi nije zao,dapace po mom misljenju sam ubo pravu stvar u pravo vrijeme.
veliki sam fan samsunga i zadnja 3 mobitela su mi bila samsungova,al izgleda da nakon note 4 budem probao nesto drugo. curi sam kupio lg g2 i moram priznati da sa custom romom mobitel leti, a hardwarski je dosta slabiji.
da ne pricam kako dobru bateriju ima i puno SoT-a se dobije.
Pozdrav svima. Imam note 4 vec 8 mjeseci ali u zadnjih mjesec dana vidim da mi se ekran grebe poprilicno, a nije mi padao uopce i stvarno ga pazim. Nevjerojatno da mi se grebe i vide malo te crtice a na jeftinijem telefonu to nikad nisam imao!? Jel ima tko slicnih problema sa time? Inace mob drzim u torbici ili u dzepu i stvarno sam picajzla po tom pitanju.
Vrlo vjerojatno ti je neko crnce pijeska negje upalo. Inače nema šanse da se ekran ogrebe osim s materijalima koji su tvrđi od gorilla glassa. Kvarcni kristali u pijesku su kod nas najproblematičniji jer u našem području toga ima puno.
Promijeni torbicu/hlače :-P
Ima tko probleme sa wakelockom?
naime baterija mi je dosta bolja nego 5.0.1, no nekad malo "jace" curi. Gledam pod battery, stay awake stavka je preko 2h.
Po svojim iskustvima to bas i nije normalno...
Inace telefon koristim za mailove(sync off,rucno to radim),surfanje,za trcanje(location on), muzika, koja fotka,pola dana wifi,pola dana 3g.
Vidio sam da ima app za wakelock detekciju,no zahtijeva root. Muci me radi garancije,inace ako cu raditi root onda cu staviti custom rom i firm pa svejedno nece bit problema.
ne gine mi vjerovatno to posto iduca verzija androida ce biti M, do koje cemo se nacekati za note 4.
Evo stigao 5.1.1. za VIP.
Ima li netko BL, AP, CS i CSC za vip, 5.1.1. veziju?
Ima li netko BL, AP, CS i CSC za vip, 5.1.1. veziju?
http://www.sammobile.com/firmwares/download/55322/N910CXXU1COH4_N910CVIP1COH1_VIP
Tu možeš skinuti za VIP.
Koji je stabilniji, poljski ili naš?
Ako sam na t-mobile jel mi bolji poljski ili Vip / tele2? Jel zna tko? To ovisi o modemu i frekvencijama, jel?
Tu ima samo AP i Bl.
Razmišljam o kupovini polovnog note 4 sa njuskala. Zanima me kakav je mobitel opcenito sam po sebi s 5.1.1. updateom, a kakav je s prijasnjim verzijama, ima li lagova, moze li baterija izdržat 2 dana ako se korisiti power saving mode i ako se izgase sve nepotrebne stvari?
Hvala
Mobitel je odlican sa 5.1.1, osobno nemam nikakvih problema osim wakelocka kojeg trenutno rjesavam. I sa tim problemcicom baterija mi traje 2-3 dana, nisam heavy user.
Imam dobro optimiziran mob, minimalisticki slozen.
Problem koji postoji je sa fingerprint senzorom u 5.1.1., neznam dal je to rijeseno al vecini ljudi na stock firmu ne radi.
Definitino najisplativija kupovina, mene je note 5 razocarao i jos k tome nece stic do iduce godine.
Zanima me od ljudi koji koriste romove, ako moze preporuka kakvog samsung based roma koji je debloatan i poboljsan , te preporuka najboljeg kernela? AOSP me nezanima.
Hvala unaprijed
Problem koji postoji je sa fingerprint senzorom u 5.1.1., neznam dal je to rijeseno al vecini ljudi na stock firmu ne radi.
Meni radi sve odlično i s baterijom i sa fingerprintom. Novotarija je da se na power button sad brightness fade-ina, a ne raspali odjednom.
I to ovisno jel si u mraku ili na svjetlu (na svjetlu se normalno pali kao i do sada).
Problem koji postoji je da se zbog toga ponekad (rijetko, ali se desi) na power button zbog toga ekran upali s delayem od par sekundi koje traju kao vječnost.
Dosta ekipe se žali na taj delay. Nadam se da će fixat uskoro.
Nova OTA aktualizacija..
Tnx!, BTW, ne osjećaš se blesavo dok imaš Android na HR i govoriš "aktualizacija"? :-)
Mobitel leti. Svaka preporuka za ovaj rom.
Mobitel leti. Svaka preporuka za ovaj rom.
bas sam razmisljao dal da stavim taj rom ili ne...
gps radi normalno,muzika,kamera u obicnom modu?
aj javi kako se baterija ponasa kad istestiras,pise na xda da v2 i novije rade ko na stocku.
i ako moze da napises kako si radio postupak flashanja korak po korak(moze ovdje za sve,ili na pm), naravno ako ti se da
Nije mi se dalo čitati temu pa sam probao sa CF-auto root i napravio soft brick od mobitela. Ne radi na Lollipopu. Baterija kolko vidim je ok za sada. Trebati ce tjedan dana da se istestira. Ionako koristi Greenfy pa ubijem sve aplikacije koje prave probleme.
1. Treba ti Odin,rootani custom kernel,twrp , ona tri file-a u temi o romu.
2. Udjes u recovery mode i preko odina prvo flash kernela. Skineš splikaciju root checker sa google playa i uvjeris se da si rootan
3. Nakon toga flash twrp zadnje verzije koju skineš s njihovih stranica,isto preko Odina
4. Kad imaš instaliran twrp onda preko njega flash roma(prvo wipe) koji si stavio na sd karticu,boot mobitela,restart u recovery i flash ona dva dodatka
5. Zatim instaliraš sve aplikacije koje koristiš pa ponovo u recovery i wipe cache/dalwik. To trebaš napraviti da se sve aplikacije ponovo optimiziraju i da se riješiš onog buga sa delay-om screen on.
Nemam sad pri ruci taj cutom kernel,ima negdje tema na xda. Ako ne nađeš,pošalji mi PP pa ću ti uplodati na neki servis.
Imam priliku mjenjat s6 za note4..pa da pitam dal se isplati i dal mogu neku doplatu trazit ili kljuc za kljuc? Hvala..note je star 4 mjeseca a moj mjesec dana..lp

Ako mene pitaš Note4 je superiorniji po svemu bitnome čak i dizajnu kućišta, jedino u čemu ga S6 šiša je bolji fingerprint scanner.
u način rada mreze pise LTE/WCDMA/GSM (ta je postavka odabrana)
3G nije mogao ni na starijoj verziji androida ni na novoj
u youtube-u videa u najvecoj kvaliteti gledam bez problema,tj. ucita jako brzo