Evo prije neki dan sam kupio samsung galaxy mini i imam nekih problem.. Kao prvo mob mi se nece upalit (kad je zakljucan) na nijednog gumbu osim na onom za zaključavanje... I drugo je sto imam neki cudan locker nije orginal od samsung neki neki drugi.. pa imam pitanje kako ga promjenit i kako stavit da mi se pokaze slika za otkljucivanje ne bilo kojem gumbu?? Ako treba stavit cu sliku locker?!
Šta si ga kupio preko oglasnika? Da nije rootan, možda?
Evo prije neki dan sam kupio samsung galaxy mini i imam nekih problem.. Kao prvo mob mi se nece upalit (kad je zakljucan) na nijednog gumbu osim na onom za zaključavanje...
Zar to nije normalno?
Nije nebi smjelo biti to! To nije normalo..
Ne dobio sam ga jer sam dvije godine koristio max adsl net pa mi ga dali iz t com-a !?
Nije nebi smjelo biti to! To nije normalo..
Meni se isto tako ponaša. Jesi li vidio koji Galaxy Mini koji se ponaša drugačije?
Da, imam moj frend i sve mu je drugacije: npr. kad udje u meni meni je u pozadini slika s pozadine njema je slika crna ..kada stisne gumb za otkljucivanje on moze tamo ugasit podatkovni promet a ja nemogu al mi nije sad to bitno same me zanima zasto se meni nece upalit na ostalim gumbovima'
Da, imam moj frend i sve mu je drugacije: npr. kad udje u meni meni je u pozadini slika s pozadine njema je slika crna ..kada stisne gumb za otkljucivanje on moze tamo ugasit podatkovni promet a ja nemogu al mi nije sad to bitno same me zanima zasto se meni nece upalit na ostalim gumbovima'
Prvo - postoje dvije verzije Galaxyja Mini - ona prva verzija (S5570) sa 600-megahercnim procesorom i druga verzija s nabrijanim procesorom na 832 MHz (S5570i - ta druga verzija se inače na GSMareni vodi kao Galaxy POP Plus, dok je meni došao u kutiji na kojoj piše Galaxy Mini, bez ikakve dodatne oznake, samo s naljepnicom da radi na 832 MHz). Moguće da između njih postoje kakve razlike. Koji imaš ti, a koji ima tvoj frend? Također, je li tvoj frend instalirao kakav custom ROM? Imaš ti zadnji firmware? Koja verzija?
Meni se u menijima vidi zatamnjena slika pozadine, a kad držim gumb za otključavanje/zaključavanje/uključivanje onda mi se pojavi izborniks tri opcije: Silent mode, Flight mode i Power Off. Ja podatkovni promet mogu ugasiti samo u kad se šećem kroz menije. Ako je mobitel zaključan kad stisnem gumb za zaključavanje sa zadnjom verzijom firmwarea dobim nekakav lokot i krug koji se širi od lokota kako pomičem prst da bih ga otključao - s prošlom verzijom firmwarea je to izgledalo kao da mičeš stranicu papira s ekrana.
al mi nije sad to bitno same me zanima zasto se meni nece upalit na ostalim gumbovima'
Meni je isto tako. Pitaj frenda je li što radio s mobitelom - instalirao custom ROM ili stavljao kakve tweakove. Pogledaj koju verziju firmwarea ima on (i koju zapravo verziju mobitela ima).
Da hvala on ima onu slabiju verziju galaxy minija... A jel znas kako da stavim ovo da mi se moze otkljucat na bilo kojem gumbu?? Naci imamo iste mobe
Evo ja sam taj njegov frend
Imam Samsung Galaxy Mini S5570. Nisam instalo nikakve custom ROM-ove, jedino što sam napravio je bilo upgrade Android verzije s 2.2 Froyo na 2.3.6 Gingerbread preko Samsung Kies...
Evo ja sam taj njegov frend
Imam Samsung Galaxy Mini S5570. Nisam instalo nikakve custom ROM-ove, jedino što sam napravio je bilo upgrade Android verzije s 2.2 Froyo na 2.3.6 Gingerbread preko Samsung Kies...
A imaš gdje kakvu opciju za podešavanje načina otključavanja? Ja na svojem mobitelu nisam pronašao ništa takvo. Verzija OS-a je također 2.3.6, ali očito drugačije defaultno podešena. Trebalo bi potražiti na Google Playu postoji li kakav sistemski utility koji bi omogućavao podešavanje te opcije.
Ne, nema toga... Možeš staviti Go Locker i onda neku temu lockera na to.
Jedino kada sam prvi puta upalio mobite on me je pitao : " odaberite tipku za zakljucavanje ili tak nest ... pa jedino ako u tome nije problem.. Jeli ti isto bilo kod tebe ili ??
Jedino kada sam prvi puta upalio mobite on me je pitao : " odaberite tipku za zakljucavanje ili tak nest ... pa jedino ako u tome nije problem.. Jeli ti isto bilo kod tebe ili ??
Ne sjećam se da bi išta takvo bilo kod mene. Pretpostavljam da si si to krivo protumačio poruku za pomicanje prsta za otključavanje ekrana.
Hmmm ne sjecam se ni ja bas... ali rjesio sam problem lockera (bar je meni tako bolje). Stavio sam u postavke zakljucavanje preko uzorka pa samo moram nacrtat taj uzorak i nema vise onog retard lockera...
Ja imam problem neznam kako da vratim da mi se restartuje ovaj kod.Zaboravio sam kod i nemogu otkljucat mobitel ? Može pomoć hitnooo
hahah pa sta se ne sjecas sigurnosnog pitanja? ili se sjeti ili vrati mobitel kome si ukrao
Ja imam problem neznam kako da vratim da mi se restartuje ovaj kod.Zaboravio sam kod i nemogu otkljucat mobitel ? Može pomoć hitnooo
Možda da probaš ovo: http://srimeenakshimobiles.com/forums/samsung-programs-flashers/35203-s5570-usercode-reset.html
Samo pazi - tim postupkom brišeš sve iz mobitela (nadam se da imenik imaš na Gmailu ili backupiran negdje drugdje), sve aplikacije koje si sam instalirao itd.
Edit: ovdje je i nacrtano: http://www.hard-reset.com/samsung-gt-s5570-galaxy-mini-hard-reset.html
hahah pa sta se ne sjecas sigurnosnog pitanja? ili se sjeti ili vrati mobitel kome si ukrao
Nisam uopče ništa ukro nego sam jednostavno zezo u postavkama i napiso i zaboravio koji sam stavio bilo mi je na onome da smao povučem i šta ja mogu.
Možda da probaš ovo: http://srimeenakshimobiles.com/forums/samsung-programs-flashers/35203-s5570-usercode-reset.html
Samo pazi - tim postupkom brišeš sve iz mobitela (nadam se da imenik imaš na Gmailu ili backupiran negdje drugdje), sve aplikacije koje si sam instalirao itd.
Edit: ovdje je i nacrtano: http://www.hard-reset.com/samsung-gt-s5570-galaxy-mini-hard-reset.html
Da ali on meni neče da otvori ovo crno kao recovery nego mi stalno restartuje mobitel ?
Probaj se malo poigrati - nakon nekog vremena pusti power tipku i drži samo OK tipku. Probaj ujedno držati neku tipku za glasnoću (recimo za gore). Problematično je, znam. Sad sam i sam pokušao i uspjelo mi je tek nakon pet minuta, nakon više restartova. U zadnjem pokušaju sam otpustio power tipku i držao tipku za volume up (ne znam ima li ta tipka ikakav učinak). Uglavnom, malo se poigraj i valjda će ti uspjeti nakon nekog vremena.
Da ali on meni neče da otvori ovo crno kao recovery nego mi stalno restartuje mobitel ?
Ugasiti mobitel, pritisnuti tipku home+power i držati dok ne vidimo prvi logo, ne dulje.
Hoće, hoće ako ga odneseš na servis i ako si probao sve što smo ti naveli.
ODIN MODE
PRODUCT NAME:
COMSTOM BIN DOWN:
CURRENT BIN:
Downloading ...
Do not turn off target !!
To je to ??
Nemam pojma - to je aplikacija za stavljanje custom ROM-ova ako se ne varam. Javi kako je prošlo.
Jesi uspio otkljucat mob?
Pozdrav...
Moja sestra je stavila sebi taj znak za otključavanje ali je zabroravila znak, a njezinu e- mail lozinku mobitel ne prima tak da sada nemože ući u mobitel...(ona kaže da ja ta lozinka a mobitel ju neželi prihvatiti)
Jel mi netko može pomoći i reći kako?? Hvala
Pozdrav...
Moja sestra je stavila sebi taj znak za otključavanje ali je zabroravila znak, a njezinu e- mail lozinku mobitel ne prima tak da sada nemože ući u mobitel...(ona kaže da ja ta lozinka a mobitel ju neželi prihvatiti)
Jel mi netko može pomoći i reći kako?? Hvala
Objašnjeno ti je nekoliko poruka iznad. Trebaš resetirati mobitel preko posebnog izbornika do kojeg se dolazi preko kombinacije tipki power i OK.