Samsung Galaxy J5 (2017) ili Huawei P9 Lite

poruka: 6
|
čitano: 2.473
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima

buduci da mi je u kvaru primarni mobitel (LG G3), sa kojim sam u zadnje vrijeme imao dosta problema oko maticne ploce, sto im je glavna mana kako sam procitao na internetu, na red je dosao kupovina novog mobitela, medjutim trenutno nisam u mogucnosti da investiram u neki flagship, koji bi me sluzio dosta vremena, jer nemam naviku da cesto mijenjam mobitele.

U razmatranju imam dakle Samsung Galaxy J5 (2017) ili Huawei P9 Lite, po specifikacijama tu su negdje po mojim procjenama. Buduci da nisam dugo vremena mijenjao mobitel, nisam bas u toku na kakvom su glasu brendovi. Prijatelj je skoro kupio J5 (2017) i kaze da je zadovoljan, medjutim P9 Lite ima tih nekih dodatnih sitnica koje su tu i tamo neka prednost.

Mozete li dati neku preporuku, da li ste mozda koristili ili posjedujete navedene mobitele. Cijena gdje bi kupovao je ista, s time da je P9 Lite verzija sa 3GB RAM-a.

Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy J5 (2017) ili Huawei P9 Lite
Ako je ista cijena uzeo bih Samsung iz razloga jer je Huawei p9 lite jeftiniji

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Imas u tcom webshop ponudi jako jeftino,vjerovatno neka akcija, (ja sam si uzeo) p9 obican koji je neusppredivo jaci od oba navedena koja mislis uzet

0 0 hvala 0
14 godina
Huawei p9!!
everyday i'm shuffling...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nazalost nisam iz HR, vec BiH, tako da to ne dolazi u obzir.

Medjutim, trenutno razmisljam i o Xiaomi Redmi 5 sa istom cijenom kao i prethodna dva. Cijena sva 3 mobitela je nekih 175€ gdje bi kupovao gotovinom, a trenutno nemam ugovora sa operaterom da preko nekog paketa kupujem mobitel.

Iako je kineska/japanska kompanija, da li su igdje blizu sa vodecim brendovima po kvaliteti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ja bih uzeo redmi 5 ako je sa 3 gb ramama,to je novi moderan mob

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice