Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 824.982
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina

Šokirala me sad jedna stvar, naime u grafu baterije wifi ima punu plavu liniju i radio je "kao" 11h (koliko i mob od punjenja), a nikad ga ne ostavljam upaljenog + stavio sam u opcijama da nikad u mirovanju ne ostane upaljen, kako je to moguće??

Dal je to neki bug sa official ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
Karlek_19 kaže...

Šokirala me sad jedna stvar, naime u grafu baterije wifi ima punu plavu liniju i radio je "kao" 11h (koliko i mob od punjenja), a nikad ga ne ostavljam upaljenog + stavio sam u opcijama da nikad u mirovanju ne ostane upaljen, kako je to moguće??

Official jos nije izisao.

10 godina
Denyken kaže...
Karlek_19 kaže...

Na 4.4.2. Nisam naveo, moja greška, nisam još ama baš ništa po mobitelu mjenjao.

14 godina
neaktivan
Karlek_19 kaže...

Bug, kod mene je ista stvar. 

16 godina

koje se sistemske aplikacije smiju izbrisati sa lollipopa??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Karlek_19 kaže...
Denyken kaže...
Karlek_19 kaže...

Na 4.4.2. Nisam naveo, moja greška, nisam još ama baš ništa po mobitelu mjenjao.

Telefon mi je najbolje i radio sa 4.4.2 koji je dosao na njemu kad sam ga kupio (novog). Sacekaj sluzbeni 5.0.1

10 godina

Da i ja sam zadovoljan, nervira me jedino nemogućnost korištenja Titanium backupa i zvuk okidača kamere. (to sam za sada našao i zbilja ne mogu prožvakati )

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Karlek_19 kaže...

Da i ja sam zadovoljan, nervira me jedino nemogućnost korištenja Titanium backupa i zvuk okidača kamere. (to sam za sada našao i zbilja ne mogu prožvakati )

Zvuk okidaca jedino kad zamutiras telefon.

16 godina

ljudi kako ste zadovoljni sa lizaljkom?

ja osobno koristim note 3, ali je frend ima S4 onaj jaci (9506) i dosao mu je lollipop...kaze da mu se mobitel usporio za duplo..katastrofa...bas mi je pokazivao kako radi, uzas... npr. 5 dana mu treba da otvori galeriju 

kakvi su vaši dojmovi? ali iskreno!! 

sjecam se kad je dosao 4.3 za samsung S3..pa su svi pricali "wow, super bla bla" a mobitel nije mogao više ni radit kako treba, usporilo ga je skroz..msm, ima logike, samsung namjerno pukne software s kojim ce usporit rad starijeg flagshipa kako bi korisnici dobili jos jedan razlog više za prelazak na drugi telefon..

TiONiO

1 1 hvala 0
15 godina

to je zato sto nije napravio cistu instalaciju i ostalo je smeca sa kit kata

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

ja na note3 imam poljski lolipop i sve radi super, čak nisam niti radio hard reset, nego samo flash preko odina i to je to.

Imao sam s4 prije, i imao sam problema, na određenim verzijama kitkata se jako zagrijavao i resetirao sam od sebe. Valjda je to određeni primjerak koji nije radio kak spada. Prodao i zamjenio za note3

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako ste zadovoljni s baterijom na zadnjem official Lollipop rom-u? Ja sam uradio root, obrisao hrpu bloatware-a (oko 100 aplikacija), zatim fleshao desamsungizer skriptu i jos neku za uklanjanje knoxa. Sada imam 4h sot-a uz facebook, yt, viber...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Kako ste zadovoljni s baterijom na zadnjem official Lollipop rom-u? Ja sam uradio root, obrisao hrpu bloatware-a (oko 100 aplikacija), zatim fleshao desamsungizer skriptu i jos neku za uklanjanje knoxa. Sada imam 4h sot-a uz facebook, yt, viber...

Official?

14 godina
neaktivan

Meni je na ovom leaku sasvim dobra baterija, i bolja je nego na KK.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Denyken kaže...
Almin94 kaže...

Official?

Kazem tako jer se rom flesa Odinom.

14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
Denyken kaže...
Almin94 kaže...

Official?

Kazem tako jer se rom flesa Odinom.

I mora biti samim tim official?

14 godina
neaktivan

Meni je dobar Lollipop. Baterija primjetno duže traje, a sitne zamjerke vizualnom stilu koji je prešaren za moj ukus, nekako sam se navikao na "mračniji" KitKat. Čekamo sad neki ROM s potpunom Aroma instalacijom, pa će to onda biti to.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za GT-I9515 još nema ništa.... :( Tužno

http://deridownload.comze.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

cekaj samo onog lika na xda da prilagodi kernel za lolipop i onda cemo na I9515 flashat normalno lolipop romove

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

delete

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 5:25 (Diazz72).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jedno glupo pitanje :D 

Dali mogu ja tu verziju staviti na svoj I9505 preko Kiesa ili Odina?

I da sve šljaka

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2015 16:28 (ERROR1911).
14 godina
neaktivan
Karlek_19 kaže...

QuidZz kaže...
Karlek_19 kaže...

Bug, kod mene je ista stvar. 

Krivo sam ti rekao. Ipak nije bug.  Ovo je rijesenje, nema vise pune linije u grafu kad iskljucis wifi.

1) Open WiFi
2) Go into Advance settings
3) There is option to choose if Google use WiFi even in turned off position.
4) Untick that option.
5) Problem gone...

13 godina
neaktivan

Ako stavin taj od black edition na svoj i9505 oce mi okiniti knox? dosad nije bia ni rutan ni nista, cista serijala za njemacko trziste (DBT)

ajmo hitno je ocu ga probat hahha i dajte neki link odakle ga mogu skinit nece mi od nigdi skida!

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2015 18:29 (in_rust_we_trust).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
in_rust_we_trust kaže...

Ako stavin taj od black edition na svoj i9505 oce mi okiniti knox? dosad nije bia ni rutan ni nista, cista serijala za njemacko trziste (DBT)

ajmo hitno je ocu ga probat hahha i dajte neki link odakle ga mogu skinit nece mi od nigdi skida!

Mozes staviti, knox nece okinuti. Izvoli link za download https://mega.co.nz/#!84ZWQITK!iHntF1u6AJb8xLFedFQs5PvJzJU94iXqxoYMvIwHLo8

13 godina
neaktivan

Evo instalirano prije pola sata, sve radi, knox i dalje na 0x0. 

Mrvicu je sporije nego KitKat ali nisan radija jos factory reset, sve u svemu za sad san zadovoljan

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

hoce li uskoro biti taj oficijalni updejt, ne mogu da instaliram preko onog tutorijala,uvijek fail pise ..zna li neko zasto

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Znaci moj I9505 Black Edition dobio official 5.0.1? Iskreno, mislio sam da ce ga dobiti na jesen

Idem da instaliram!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imao sam instaliran onaj njemački Lollipop i sad kad sam preko Odina instalirao ovaj, WIFI ne radi.

Što može biti problem?

Bootloader bi trebao biti kompatibilan, ili ga treba ponovno instalirati?

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
windir_zg kaže...

Imao sam instaliran onaj njemački Lollipop i sad kad sam preko Odina instalirao ovaj, WIFI ne radi.

Što može biti problem?

Bootloader bi trebao biti kompatibilan, ili ga treba ponovno instalirati?

Tehnicki bi sve trebalo raditi ( mozda eventualno treba promijeniti kernel jer je ovo za B.E. ), ja ga sad stavljam pa cu ti javiti ako meni radi.

A kaj se tice bootloadera ja bih svakako preporucio da i njega stavis.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice