- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

povecam frekvenciju?
evo finalnih mobitela galaxy s i9000 ili omnia 7?koji je bolji?koji je brziji?
evo finalnih mobitela galaxy s i9000 ili omnia 7?koji je bolji?koji je brziji?
Mislim da se tu sam moraš odlučit jer želiš WP7 ili Android. Pogledaj detaljnije. Minus kod Omine je što se ne može stavit memory kartica, a kod galaxy s što nema bljeskalicu.
Svim vlasnicima i userima evo jedna lijepa vijest, nadam se da nisam okasnio he he he he !
Link; http://www.gsmarena.com/galaxy_s_android_234_update_coming_this_quarter_in_europe-news-2898.php
Znači još malo dolazi na Kies?
Hmm dobivam drain i nakon kalibracije i nekad random softrebootove... kaj da radim neda mi se vise ROM mjenjat... GingerReal 2.3.4 JVQ, Semaphore kernel
Hmm dobivam drain i nakon kalibracije i nekad random softrebootove... kaj da radim neda mi se vise ROM mjenjat... GingerReal 2.3.4 JVQ, Semaphore kernel
Koji GingerReal 7.1.3?
pozdrav
kako da uklonim lagfix sa voodo lagfixom,
skinem potreban zip fajl za froyo 2.2,kopiram ga na sd karticu
odem u recovery,apllayam zip i nedogodi se nista,samo pise fail i
nesto tipa da nema tog fajla
uglavnom nece,mob nije rootan,nema nista na sebi,
ovaj lag me zivcira,pa ga se hocu rjesit :-)
pozdrav
Ako želiš voodo lagfix trebaš biti rootan i imati instaliranoga ClockworkMod Recovery.
pozdrav
Ako želiš voodo lagfix trebaš biti rootan i imati instaliranoga ClockworkMod Recovery.
aha,dobro onda
da li je onaj post za root na prvoj stranici najlaksi nacin ili ima i bolje
i da li ima neki fix za koji netreba root ????
koji je brzi procesor i grafička:1 GHz ARM Cortex-A8 processor, PowerVR SGX540 GPU, Hummingbird chipset ili 1 GHz Scorpion processor, Adreno 200 GPU, Qualcomm QSD8250 Snapdragon chipset
Dali je potreban lagfix na gingerbreadu? Trenutno imam Froyo koji je došao sa mobitelom, ne želim nikakve custom romove stavljat, ali primjetio sam da zna koji puta zapet (lag), no ne smeta mi to jer ako sam imao živaca 2 godine biti na cookie-u mogu se strpit još koji mjesec dok ne dođe gingerbread kod nas.
koji je brzi procesor i grafička:1 GHz ARM Cortex-A8 processor, PowerVR SGX540 GPU, Hummingbird chipset ili 1 GHz Scorpion processor, Adreno 200 GPU, Qualcomm QSD8250 Snapdragon chipset
Mislim da je GPU osjetno bolji kod Hummingbirda, a da su CPU-ovi tu negdje.
Dali je potreban lagfix na gingerbreadu? Trenutno imam Froyo koji je došao sa mobitelom, ne želim nikakve custom romove stavljat, ali primjetio sam da zna koji puta zapet (lag), no ne smeta mi to jer ako sam imao živaca 2 godine biti na cookie-u mogu se strpit još koji mjesec dok ne dođe gingerbread kod nas.
Ne treba ti lagfix na nijednom ako nećeš mobitel natrpati fajlovima, aplikacijama itd.
Kad fleshujem neki stock ROM i skinem neki kernel sa XDA kako ga instaliram? Da li preko odina ubacim u PDA i da li je posle ubacanja kernela rutovan tel??
Kad fleshujem neki stock ROM i skinem neki kernel sa XDA kako ga instaliram? Da li preko odina ubacim u PDA i da li je posle ubacanja kernela rutovan tel??
ako sam dobro shvatil ovaj ili drugi tjedan bi trebal dojti darky 10.2.čital sam nekaj sitno na darky forumu.
Usporedjujes Desire i Galaxy S?
I CPU i GPU je dosta brzi.
htc trophy i galalaxy s usporedjujem?što velite na x10 jel ono brzija ili sporija ili tu negdje?mislim po grafici i po procesoru,romu i ramu?
htc trophy i galalaxy s usporedjujem?što velite na x10 jel ono brzija ili sporija ili tu negdje?mislim po grafici i po procesoru,romu i ramu?
Ako misliš na ovu xperiu:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10-2964.php
Galaxy je daleko bolji (x10 ne podržava multi touch, manje rama itd ... )
>> DarkyROM v10.2 Beta 1
Quick Notes:
- Only flash if you know what you do.
- YOU NEED TO HAVE LAGFIX (normal + /system) ACTIVE or you get a boot loop.
- If you're not on JVQ firmware, you NEED to WIPE.
Other things:
- Things can be missing or not fully developed yet (like bootanimation is not playing).
- The first boot takes long (5 minutes +/- ).
- Let the ROM "regenerate" itself - it needs time to get full speed when freshly installed.
Have fun :)
http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads%2Fxxjvq-darkyrom-v10-2-beta-1.4204%2F
E sad me zanima, kad odem u Sloveniju kako da odatle pristupim internetu i kakva je situacija u vezi plaćanja s obzirom da sam u Hrvatskoj na flatrate
E sad me zanima, kad odem u Sloveniju kako da odatle pristupim internetu i kakva je situacija u vezi plaćanja s obzirom da sam u Hrvatskoj na flatrate
taj neograničen pristup internetu je logično samo unutar hr. Roaming je 6 kn 100 kb.
Nemoj. Puna je bugova.
Ne, ne wipe cache nego factory reset/wipe data.
Nisi dobio flatrate nego kvazi navkukuša flatrate, nakon 125mb ti se uspori na brzinu modema.
taj neograničen pristup internetu je logično samo unutar hr. Roaming je 6 kn 100 kb.
Kome se plača taj roaming iz Slovenije ?
Ajde konačno je u pokretu novi Darky 10.2, nekak mi se čini da će to biti zadnji rom od njega za galaxy s, Pretpostavljam da će za koja 2-3 tjedna izać stabilna verzija i onda ju flašam :)
Ajde konačno je u pokretu novi Darky 10.2, nekak mi se čini da će to biti zadnji rom od njega za galaxy s, Pretpostavljam da će za koja 2-3 tjedna izać stabilna verzija i onda ju flašam :)
Ne vjerujem da će biti zadnji. Dok god samsung supporta galaxy s trebao bi i darky. Ipak su mu SGS korisnici kupili dvojku :P