Procjena mobilnih uređaja. zaključana tema

poruka: 481
|
čitano: 115.877
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Procjena mobilnih uređaja.

Ime uređaja: Sony Ericsson Xperia X8

Datum Kupnje: 17.1.2011

Garancija: NE

Stanje: Par manjih ogrebotina na kutovima i nema poklopca microUSBa, 7-8/10

Napomena: Zaključan na VIP, otključan bootloader, na njemu je trenutno Jelly Bean 4.1.2 i s njime prilično dobro radi

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ime uređaja: HTC Hero
Datum Kupnje: 3.2009
Garancija:ne
Stanje: dobro
Napomena:treba promijeniti bateriju, izgreban na jednom ćošku

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

0 0 hvala 0
13 godina

Cca 200kn?

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ime uređaja: samsung galaxy mini s5570
Datum Kupnje: neznam
Garancija: zagubljena
Stanje: Dobro
Napomena: punjač+usb,2gb kartica,mob je od frenda,samo ga interesira kolko moze dobit
Fotografije uređaja:
by Težak

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

može pitanje za one koji su upućeni u cijene na njuškalu...

Trebam novi mob pa gledam ovaj ajfon 4 ili 4s...

Koje su realne cijene za Iphone 4 i 4s?

Pošto se prodaju novi s garancijom (realne cijene ne tražene)?

Teško mi se snać kad je raspon od 1500 do 4500??!?! (Iphone 4 ili 4s nekim prodavačima je očito svejedno)

Mislim šta reći na oglas 2300 za novi iphone 4 8GB, 4300 za 4s 64gb doduše ali?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ime uređaja: Iphone 4s (16gb)

Datum kupnje: 27.11.2011

Garancija: istekla prošli mjesec

Stanje: odlično (nikad nije bilo nikakvih problema, bez ogrebotina)

Zanima me na koliko ga procjenjuete.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 22:13 (iceman1).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Procjena mobilnih uređaja.
iceman1 kaže...

Ime uređaja: Iphone 4s (16gb)

Datum kupnje: 27.11.2011

Garancija: istekla prošli mjesec

Stanje: odlično (nikad nije bilo nikakvih problema, bez ogrebotina)

Zanima me na koliko ga procjenjuete.

+/- 2100 kn ..

14 godina
neaktivan

HTC 8X skroz novi, neotpakirani, kupljen u VIP-u u 12. mjesecu, tako da garancija 2 godine ima... Vidjela sam na Njuskalu su najjeftiniji 3000kn, jel bi se moglo prodat za toliko ili cak i vise i kolika bi bila potraznja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CutiePie kaže...

HTC 8X skroz novi, neotpakirani, kupljen u VIP-u u 12. mjesecu, tako da garancija 2 godine ima... Vidjela sam na Njuskalu su najjeftiniji 3000kn, jel bi se moglo prodat za toliko ili cak i vise i kolika bi bila potraznja?

ne, za 3000 kn imaš ih puno njušaklo ako misliš prodat moraš ga stavit ispod te cijene ... i savjetujem ti da prodaš to što prije jer sada kada ti dođu nove lumije bit će manja potražnja za tim telefonom

12 godina
protjeran

Ime uređaja:Sony Ericsson W350i

Datum Kupnje:08/06/2010

Garancija: DA|NE

Stanje: Loše|Dobro|Odlično

Napoeman: Ukoliko treba što nadodati:ima malo oglebotinica  sa zadnje strane,i nema vratasca pukla su prije 3,mjeseca.

Fotografije uređaja: evo dvije...

Bug je najjači
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Molim procjenu za LG Optimus L3 ,novi Vip mreža.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

HTC Wildfire, istekla garancija, napuklo staklo(na rubu, touch radi, nije široka pukotina pa se ne osjeti), CM 7.0.2.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ime uređaja: iPhone 4 16gb
Datum Kupnje: 2010.
Stanje: Manje ogrebotine po uredaju.

Napomena: NE reagira na touch i ne rade tipke volume up/down , pali se bez problema i ekran RADI, prikazuje sliku i lockscreen, sve druge tipke i stvari na uredaju rade ,zakljucan na VIP.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 21:53 (fakEEE).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ime uređaja: Siemens C25

Godina kupnje: 1999.

Stanje: Izuzetno očuvan, cijelo vrijeme u zaštitnoj futroli.

Valjda ste skužili da se malo zezam, al fakat mobitel radi još uvijek.

Možda da pričekam još 10-15 god pa da ga poklonim u muzej? :D

Svako dobro u Novoj!

Ke?!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Može procjena za Samsung Galaxy Nexus, potpuno nov, odlično stanje, garancija 2 godine, t mobile.

Zahvaljujem

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
S421 kaže...

Može procjena za Samsung Galaxy Nexus, potpuno nov, odlično stanje, garancija 2 godine, t mobile.

Zahvaljujem

2000-2200 ;)

12 godina
neaktivan
Max_99 kaže...
S421 kaže...

Zahvaljujem

2000-2200 ;)

na njuškalu stari 1 godinu drže tu cijenu

13 godina
neaktivan
ja sam našao po 2200 sa garancijom zapakirane. i pričamo o forumskim cijenama, moš ti stavit cijenu 3000kn al vidi kad ces ga prodat, ako ga uopce i prodaš. Ovako ce ti nestat ;)

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Max_99 kaže...
ja sam našao po 2200 sa garancijom zapakirane. i pričamo o forumskim cijenama, moš ti stavit cijenu 3000kn al vidi kad ces ga prodat, ako ga uopce i prodaš. Ovako ce ti nestat ;)

ok za formusku cijenu.. ali de linkaj to gdje si na njuškalu našao zapakirani za 2200.. cijene su 2400, 2500 za potpuno novi i također i oni koji su stari 2-3 mjeseca..

13 godina
neaktivan
evo cim mi proradi njuškalo, neznam jel rade šta na stranici al mi nece otvorit. Nemoj me držat za rijec da ih još takvih ima, mozda sam se prevario, ali vidit cu.

0 1 hvala 0
15 godina
S421 kaže...

Zahvaljujem

2200kn

15 godina
Max_99 kaže...
evo cim mi proradi njuškalo, neznam jel rade šta na stranici al mi nece otvorit. Nemoj me držat za rijec da ih još takvih ima, mozda sam se prevario, ali vidit cu.

Da, njuskalo ne radi vec dva dana kako treba.steka cijelo vrijeme . Procijena ti je ok

15 godina
neaktivan

Ime uređaja: Samsung Galaxy S Advance

Datum Kupnje: Prije cca 3 mjeseca

Garancija: Da

Stanje: Odlicno

I tried playing real life. The graphics were alright, the gameplay was shit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
marxone kaže...
Max_99 kaže...

Da, njuskalo ne radi vec dva dana kako treba.steka cijelo vrijeme . Procijena ti je ok

na njuškalu nema takvih s tom cijenom.. već sve provjerno.. meni ne šteka.. procjena je ok za forum.. ali ne nikako 2000kn

13 godina
neaktivan
S421 kaže...
marxone kaže...
Max_99 kaže...

na njuškalu nema takvih s tom cijenom.. već sve provjerno.. meni ne šteka.. procjena je ok za forum.. ali ne nikako 2000kn

gle, na njuškalo moš stavit eventualno 200-300kn višu cijenu i to ce ti otic ako neka budala naleti pa plati 2500kn.. a stavi ti koliko oš, al prodat ces ga nikad.. 

12 godina
neaktivan
Max_99 kaže...

gle, na njuškalo moš stavit eventualno 200-300kn višu cijenu i to ce ti otic ako neka budala naleti pa plati 2500kn.. a stavi ti koliko oš, al prodat ces ga nikad.. 

čemu raspravljanje? lupaš mi td na to što sam rekao da na njuškalu su za tu cijenu stari godinu dana, kao da izmišljam.. mogu ti sad zaljepiti 10 linkova takvih mobitela a ni jedan po tvom nije nov ni zapakiran.. nisam se tu javio da bi se prepirao s nekim neg čisto da znam okvirno cijenu.. i da vidim koji mi se mob više isplati kupit a ne da bih ga prodavao.. ali očito netko je zainteresiran za kupnju istog.. http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/iphone-4-vs-htc-evo-3d-vs-samsung-galaxy-nexus/175348.aspx ..samo ignore i sve ok ubuduće

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 18:39 (XXX-Man).
15 godina

Mislim da si ti taj koji je poceo raspravu {#}. Dobio si procijenu jbg.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Alfa1234 kaže...

Ime uređaja: Samsung Galaxy S Advance

Datum Kupnje: Prije cca 3 mjeseca

Garancija: Da

Stanje: Odlicno

1400kn{#}

13 godina
neaktivan
S421 kaže...

čemu raspravljanje? lupaš mi td na to što sam rekao da na njuškalu su za tu cijenu stari godinu dana, kao da izmišljam.. mogu ti sad zaljepiti 10 linkova takvih mobitela a ni jedan po tvom nije nov ni zapakiran.. nisam se tu javio da bi se prepirao s nekim neg čisto da znam okvirno cijenu.. i da vidim koji mi se mob više isplati kupit a ne da bih ga prodavao.. ali očito netko je zainteresiran za kupnju istog.. http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/iphone-4-vs-htc-evo-3d-vs-samsung-galaxy-nexus/175348.aspx ..samo ignore i sve ok ubuduće

dečko, jel ti slušaš sebe, kakvo prepiranje, kakve rasprave, jesi dobio DVIJE iste procjene, a ak ti se te procjene ne sviđaju prošečeš i staviš svoju cijenu koju oces, a ne tu se bahatit, dobio si procjene i to mislim da realne, tebi mob možda vrijedi više, nama ne ;) i da, nisam uopce zainteresiran za nexusa, sutra idem po HTC Evo 3D, znači ne pokušavam ni spustit cijenu ni ništa, stavi koju očeš, procjene imaš napisane. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 18:38 (XXX-Man).
12 godina
protjeran
Calex kaže...

Ime uređaja:Sony Ericsson W350i

Datum Kupnje:08/06/2010

Garancija: DA|NE

Stanje: Loše|Dobro|Odlično

Napoeman: Ukoliko treba što nadodati:ima malo oglebotinica  sa zadnje strane,i nema vratasca pukla su prije 3,mjeseca.

Fotografije uređaja: evo dvije...

Ima ko meni procjenit pitao sam prije 5 dana???{#}

Bug je najjači
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice