Prijevara ili ne

poruka: 8
|
čitano: 1.348
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Prijevara ili ne

Zanima me ovaj mobitel, dali netko moze reci dali je to prijevara ili je stvarno tako. S osobom sam se dogovorio da cu joj uplatit 100 kn na racun, zatim bi mi ona poslala mobitel te bi ja, nakon sta ga vidim, njoj poslao LG L7 II. I sada me zanima, moze li se kako sprijeciti eventualna prijevara ili sta vec. Hvala

Link oglasa:  http://www.njuskalo.hr/iphone-5/iphone-5-16gb-bijeli-povoljno-oglas-13919020

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Prijevara ili ne

Možeš tražiti da ti pošalje kopiju računa gdje se vidi serijski broj ili tako nešto. Ovako na prvu se čini u redu. Međutim, na viđeno je uvijek najsigurnije.

14 godina
Prijevara ili ne

nema broja, kontakt putem maila... smrdi, smrdi, užasno smrdi....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Prijevara ili ne

Meni je isto to sumnjivo, kao što je kolega gore napisao + cijena je niska za mob koji je star 20 dana i ima garanciju od skoro godinu dana, pa za tu cijenu ljudi prodaju mobitele stare godinu i dvije.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Prijevara ili ne
Checola kaže...

nema broja, kontakt putem maila... smrdi, smrdi, užasno smrdi....

Ne mora značiti, smrdi jedino cijena. Moj frend je prodavao PS4 star 2 mjeseca (sve uredno) bez navedenog broja i kontakt samo mailom iz razloga jer su mu dopiz..li glupi SMS-ovi i pozivi. Napišeš s velikim slovima bez zamjena a svaki drugi SMS mu je bio da li mjenjaš za ovo i ono.

13 godina
neaktivan
Prijevara ili ne

Pitao sam osobu da mi pošalje IMEI, i  počela je nešto izmišljati, tako da je prijevara vjerovatno. Hvala svima :)

1 0 hvala 0
12 godina
Prijevara ili ne
Ma bjezi od toga pogotovo ako mulja za imei i prijavi taj oglas da netko drugi ne izgubi lovu. Trazi dalje tih iphona bar ima kolko oces po njusci

0 0 hvala 0
13 godina
Prijevara ili ne

Ako mislis da stvarno mozes dobiti ip5 star 20 dana sa jamstvom za lg l7 onda nemam komentara... Ofc da je prevara

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice