Zanima me ovaj mobitel, dali netko moze reci dali je to prijevara ili je stvarno tako. S osobom sam se dogovorio da cu joj uplatit 100 kn na racun, zatim bi mi ona poslala mobitel te bi ja, nakon sta ga vidim, njoj poslao LG L7 II. I sada me zanima, moze li se kako sprijeciti eventualna prijevara ili sta vec. Hvala
Link oglasa: http://www.njuskalo.hr/iphone-5/iphone-5-16gb-bijeli-povoljno-oglas-13919020
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možeš tražiti da ti pošalje kopiju računa gdje se vidi serijski broj ili tako nešto. Ovako na prvu se čini u redu. Međutim, na viđeno je uvijek najsigurnije.
nema broja, kontakt putem maila... smrdi, smrdi, užasno smrdi....
Meni je isto to sumnjivo, kao što je kolega gore napisao + cijena je niska za mob koji je star 20 dana i ima garanciju od skoro godinu dana, pa za tu cijenu ljudi prodaju mobitele stare godinu i dvije.
nema broja, kontakt putem maila... smrdi, smrdi, užasno smrdi....
Ne mora značiti, smrdi jedino cijena. Moj frend je prodavao PS4 star 2 mjeseca (sve uredno) bez navedenog broja i kontakt samo mailom iz razloga jer su mu dopiz..li glupi SMS-ovi i pozivi. Napišeš s velikim slovima bez zamjena a svaki drugi SMS mu je bio da li mjenjaš za ovo i ono.
Pitao sam osobu da mi pošalje IMEI, i počela je nešto izmišljati, tako da je prijevara vjerovatno. Hvala svima :)
Ako mislis da stvarno mozes dobiti ip5 star 20 dana sa jamstvom za lg l7 onda nemam komentara... Ofc da je prevara