Prijenos broja?

poruka: 14
|
čitano: 12.082
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Prijenos broja?

E obavio sam prijenos broja kod tele2,i rekao mi je da moram čekati da mi na staroj sim kartici pokaže da nema signala,međutim ja već čekam sat i pol i signal je i dalje tamo.

Koliko se otprilike za to treba čekati?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prijenos broja?

Iz koje mreže si prebacivao? Koji je datum prebacivanja?

Uz prebacivanje broja dobio si Tele2 karticu i postavi je u mobitel, upiši PIN i čekaj da ti se na toj kartici pojavi signal.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 12:58 (Marko :D).

0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Re: Prijenos broja?
g12356 kaže...

E obavio sam prijenos broja kod tele2,i rekao mi je da moram čekati da mi na staroj sim kartici pokaže da nema signala,međutim ja već čekam sat i pol i signal je i dalje tamo.

Koliko se otprilike za to treba čekati?

kenjaju, ubaci novu karticu ak radi otkantaj staru.

http://isvijet.com.hr
17 godina
neaktivan
Edge kaže...

kenjaju, ubaci novu karticu ak radi otkantaj staru.

Upravo si čovjeku rekao ono što su mu rekli oni koji "kenjaju" samo što je praktičnije pričekati da na staroj mreži nestane signala pa staviti novu, nego staviti novu pa čekati da se pojavi signal. Sve dok na staroj ima signala, na novoj neće imati signala, simple as that. Jedan broj ne može biti spojen na dvije mreže.

@OP

Koliko se sjećam, prijenos se obavi u roku 24h.

15 godina
neaktivan
Prijenos broja?

Broj se prenosi ~tjedan dana, a ukoliko ti operater kasni sa prijenosom nazovi službu za korisnike. Oni će ti reći je li sve u redu i zašto kasne. Ja sam 3 puta išao u Tele2 potpisivati ugovor za prijenos broja jer mi ga 2 puta nisu odobrili. Ukoliko je s tvojim ugovorom sve u redu, a oni kasne možeš ih zatražiti odštetu.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Prijenos broja?

Prelazim jednostavno sa tele2 na bonove na tele2 sa pretplatom,samo sam htio zadržati stari broj.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

To nije prijenos broja nego migracija. Kad vidiš da ti ne radi ova prepaid kartica stavi postpaid i to je to. Zaboravio sam sada koji je rok.

13 godina
neaktivan
Kod HT, ako se s pretplate prelazi na bonobe, tek 1. U sljedećem mjesecu prebace, ako je situacija obratna, onda se ne mijenja niti kartica niti bilo sto samo broj postane postpaid. E sada kako je u tele 2 nezz. Ali vjerojatno isto.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
neaktivan
Prijenos broja?

72h je sluzbeni rok, meni je nakon dva dana se tek prebacilo.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Prijenos broja?

izgleda da je proradilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Prijenos broja?

Ja sam danas podnio zahtjev za prijenos broja iz Tele u Vip i dobio sam datum i vrijeme prijenosa broja, 31.12. od 8-11h.

0 0 hvala 0
14 godina
Prijenos broja?

Nedavno sam obišao sve moguće operatere,upravo radi prenosa broja i svaki mi je rekao da treba 3 dana za prebacivanje!

Uglavnom svi ti isprintaju dan i toćno vrijeme kada ce prenos broja biti obavljen.

Mobitel izgubi signal-"nevažeća sim kartica",staviš novu i to je to!

Ja sam to obavljao Petkom,možda zbog vikenda im je trebalo 3 dana,ali bez obzira na sve,fino dobiješ isprintano!

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Prijenos broja?

Opet vi pričate o prijenosu broja a ovo je migracija. To nema veze jedno s drugim. Ovo je migracija sa bona na pretplatu a ne promjena operatera što mnogi brkaju. Inače što se tiče baš prijenosa zakonski rok ti je minimalno 3 radna dana tako da je to isto kod svih operatera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
A nije li jednostavnije nazvati tele 2 i pitati kad ce broj biti na pretplati?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice