Preporuka za kupnju mobitela....

poruka: 15
|
čitano: 3.165
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Lg GT540 Optimus VS. Samsung S56

Ovako...želim kupiti neki mob ali neznam koji...molila bi savjete za odabir....

Ugl - važno je da ima brz internet(facebook) a bilo bi dobro i da može na youtube i neke druge stranice,važno je da ima dobar zvučnik,usb kabel,memorijsku,da je mobitel općenito brz,trebao bi imati dobru kameru....to bi zasad bilo to...i najviše bi mi odgovaralo kad bi mob bio negdje oko 1500 kuna...Unaprijed hvala. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Još jedna cura mmm {#}

Evo ovaj ti je jako dobar pogotovo za tu cijenu i od tog prodavača.

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-nokia-c7black/98328.aspx

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Preporuka za kupnju mobitela....
nick54312 kaže...

Još jedna cura mmm {#}

Evo ovaj ti je jako dobar pogotovo za tu cijenu i od tog prodavača.

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-nokia-c7black/98328.aspx

Hvala..razmislit ću o ovom mobitelu..strah me jer sam se nekoliko puta uvjerila da jako dobri nokia telefoni imaju problema s lošim kamerama...

14 godina
neaktivan
Speaker_Dbk kaže...

Hvala..razmislit ću o ovom mobitelu..strah me jer sam se nekoliko puta uvjerila da jako dobri nokia telefoni imaju problema s lošim kamerama...

Ovaj ima super kameru od 8 MP, video ti snipa u HD rezoluciji točnije 720p rezoluciji.

Prodavač je i više nego siguran, microman rula.

14 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
Speaker_Dbk kaže...

Ovaj ima super kameru od 8 MP, video ti snipa u HD rezoluciji točnije 720p rezoluciji.

Prodavač je i više nego siguran, microman rula.

A šta ovo boldano znači...bdw trenutno se samo raspitujem jer ću ubrzo kupovat mob pa da znam za neke..ovaj mi mobitel nikad nebi pao napamet..a sada vidim da je zapravo vrlo dobar...hvala.

16 godina
odjavljen
Speaker_Dbk kaže...

A šta ovo boldano znači...bdw trenutno se samo raspitujem jer ću ubrzo kupovat mob pa da znam za neke..ovaj mi mobitel nikad nebi pao napamet..a sada vidim da je zapravo vrlo dobar...hvala.

Pričaš o lošoj kameri, a ne znaš ni čitati specifikacije. {#}

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 0:31 (vexx5555).
16 godina

Mjerenje brzine interneta facebrukom... {#}

Ljepo najjeftiniji mobitel sa dobro kamerom (Nokia x2-00) za 700Kn i to ti je to.

3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
Moj PC  
0 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
8ax kaže...

Mjerenje brzine interneta facebrukom... {#}

Ljepo najjeftiniji mobitel sa dobro kamerom (Nokia x2-00) za 700Kn i to ti je to.

ja je posjedujem. Kamera je dobra po danu, ali po noći i nije baš nešto, pa čak ni s blicem, čak mi se čini da Nokia C5-00 koju ima moj stari ima bolju kameru od X2.,a ni baterija joj nije jača strana.

14 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

Pa za što služi forum? Djevojka ne prati ove stvari toliko, u čem je tvoj problem. A sada pročitaj svoj post još jednom pa skontaj svoju provalu (ekstra megapikseli, nije uvijek jednako kvaliteta, što ćeš kad reklame danas stvaraju stručnjake)!

16 godina
odjavljen
whoah kaže...

Pa za što služi forum? Djevojka ne prati ove stvari toliko, u čem je tvoj problem. A sada pročitaj svoj post još jednom pa skontaj svoju provalu (ekstra megapikseli, nije uvijek jednako kvaliteta, što ćeš kad reklame danas stvaraju stručnjake)!

Ja nemam problema, ti ga očito imaš kad guraš nos tamo gdje ga ne treba i u nešto o čemu nemaš pojma.

Ja nisam rekao da bolja kamera mora imati više mpx-a, ti si disleksičan.

Ne postoji dobra kamera na takvim uređajima. Zašto? Jer ima usranu optiku i premali senzor.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
14 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
Speaker_Dbk kaže...

Vex dragi,misliš da nemam pametnijeg posla nego čitat specifikacije u slobodno vrijeme i znati sve značajke...da sam to htjela,išla bi na satove informatike...bdw dosta sam puta imala priliku vidjeti nokiu s 3-5 ili više mpx-a a da je slika lošija od lg-evih 2mpx....

8ax kaže...

Mjerenje brzine interneta facebrukom...  {#}

Ja sam rekla da bi bila poželjna dobra kamera,inače,ona je najmanje važna....

SNIPED!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 15:02 (Lazarus Long).
16 godina
protjeran
Speaker_Dbk kaže...

Vex dragi,misliš da nemam pametnijeg posla nego čitat specifikacije u slobodno vrijeme i znati sve značajke...da sam to htjela,išla bi na satove informatike...bdw dosta sam puta imala priliku vidjeti nokiu s 3-5 ili više mpx-a a da je slika lošija od lg-evih 2mpx....

Od LG-evih?!

Samo da kazem da C5 uopste nema odlicnu kameru, nego prosjecnu, s primjetnom razinom suma po noci i velikom razmazanoscu zbog prejakog efekta uklanjanja suma.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
16 godina
Polovan HD2 (definitivno), možda Motorola Defy ako ti se svidi i HTC Desire (polovan)

Nema boljeg od tog...a ako trebas fizicku tipkovnicu onda HTC Desire Z polovan
17 godina
neaktivan
Speaker_Dbk kaže...

Vex dragi,misliš da nemam pametnijeg posla nego čitat specifikacije u slobodno vrijeme i znati sve značajke...da sam to htjela,išla bi na satove informatike..

Smanji sarkazam. Ja sam ti editirao post

Pamet u glavu!

Relation to the original topic decreases with every single post
14 godina
neaktivan

Javna isprika Vexu. {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: